T R A N S R O D N O S T 🏳️‍⚧️

Opet si isključiv. Kroz celu ljudsku istoriju bilo je ovakvih slučajeva tako da ne možeš sve to pripisati nekom gay lobiju.
Mentalnih oboljenja je uvek bilo, ali ovaj nivo propagande bez pokrića nije bio do sada.

Majka sam dvoje dece, muškog i ženskog. Da se mojoj deci tako nešto desilo, trudila bih se da im na sve načine olakšam život a ne da ih odbacim.
To im neće olakšati život. Ali u redu.

Sine, nema tu poremećaja, već samo nezadovoljstvo.
A ti nisi uspeo da me demantuješ, čak nisi i pokušao.
Pravi poremećaji su enorexia i šizofrenija jer zbog istih osoba gubi kontakt s nečim što je kvantitativno i merljivo u spoljašnjem svetu.

Što se tvorca takve ideje tiče, njegova pedofilska potreba veze nema s trans identitetom.
To je kao da kažeš da bi trebalo odbaciti teoriju gravitacije, ako bi se ispostavilo da je Isak Njutn bio pedofil.

Toliko o konzervativnom (po mogućnosti MAGA) mozgiću. 🙂
Ti si već demantovan, što ne kapiras nije moj problem

A i da...
Kao prvo, pol je moguće promeniti.
Kao drugo, i da jeste nemoguće, ipak su promene legitimne.
Pol se ne može promeniti, niti je legitimno. Na kraju dana XY ili XX.

Mentalnih oboljenja je uvek bilo, ali ovaj nivo propagande bez pokrića nije bio do sada.

Postoje razne varijacije hromozoma. I ne, nisu pOrEmEćAj jer definicija poremećaja je ometanje funkcionalnosti.

Ne znam odakle ti ideja da tranzicija ne olakšava život. Većina trans osoba imaju srećan život, dok je uzrok samoubistva nasilje i zlostavljanje.

Nikad nećeš biti žena ;)

Ne znam odakle ti ideja da tranzicija ne olakšava život. Većina trans osoba imaju srećan život, dok je uzrok samoubistva nasilje i zlostavljanje.
Rekao sam ti već. Samoubistvo i procenat istog se ne menja mnogo, pre i posle kasapljenja, i to u zapadnim zemljama gde mentalno oboleli imaju sva prava. Toliko o tome. :kafa:

Nikad nećeš biti žena ;)

Rekao sam ti već. Samoubistvo i procenat istog se ne menja mnogo, pre i posle kasapljenja, i to u zapadnim zemljama gde mentalno oboleli imaju sva prava. Toliko o tome. :kafa:
Jer su celi život neprihvaćani od takvih nalik tebi :( ajd još jednom, pre nego nekoga diakriminišeš il osudiš, zamisli sebe u tpj situaciji.

Jer su celi život neprihvaćani od takvih nalik tebi :( ajd još jednom, pre nego nekoga diakriminišeš il osudiš, zamisli sebe u tpj situaciji.
Nije stvar neprihvacenosti, već oboljenja.
Da sam u toj poziciji na bi se lečio. Ne bih terao druge da prihvate nemoguće, i ne bi se sekao bespotrebno.
Može svako da misli i oseća šta želi, ali to mu ne daje pravo da tera ostale da žive u toj iluziji, jer to je iluzija.

1000007823.jpg
1000007750.jpg

Zasto bi nekog “zbunjenog” rodjenog u telu muskarca koji misli da je žena “lečili” ženskim umesto muškim hormonima; i obratno.

"Живот је наша представа"

Замислимо мисаони оглед Солипсисте.

Он каже сви ви постојите у мом уму, ако нема мене нема ни вас јер егзистирате мојим мислима као праузрок. И он се убије , а ми нестанемо. Сад се и ми убијамо да би смо му помогли!

Нека свако умишља шта хоће али без других.

Back