- Poruka
- 72.322
U stvari, to vise nije tuki, nego samo veliki klitoris. I lezbejka sam. Znaci moumci nemate sanse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mentalnih oboljenja je uvek bilo, ali ovaj nivo propagande bez pokrića nije bio do sada.Opet si isključiv. Kroz celu ljudsku istoriju bilo je ovakvih slučajeva tako da ne možeš sve to pripisati nekom gay lobiju.
To im neće olakšati život. Ali u redu.Majka sam dvoje dece, muškog i ženskog. Da se mojoj deci tako nešto desilo, trudila bih se da im na sve načine olakšam život a ne da ih odbacim.
Ti si već demantovan, što ne kapiras nije moj problemSine, nema tu poremećaja, već samo nezadovoljstvo.
A ti nisi uspeo da me demantuješ, čak nisi i pokušao.
Pravi poremećaji su enorexia i šizofrenija jer zbog istih osoba gubi kontakt s nečim što je kvantitativno i merljivo u spoljašnjem svetu.
Što se tvorca takve ideje tiče, njegova pedofilska potreba veze nema s trans identitetom.
To je kao da kažeš da bi trebalo odbaciti teoriju gravitacije, ako bi se ispostavilo da je Isak Njutn bio pedofil.
Toliko o konzervativnom (po mogućnosti MAGA) mozgiću.![]()
Pol se ne može promeniti, niti je legitimno. Na kraju dana XY ili XX.A i da...
Kao prvo, pol je moguće promeniti.
Kao drugo, i da jeste nemoguće, ipak su promene legitimne.
Postoje razne varijacije hromozoma. I ne, nisu pOrEmEćAj jer definicija poremećaja je ometanje funkcionalnosti.Mentalnih oboljenja je uvek bilo, ali ovaj nivo propagande bez pokrića nije bio do sada.
To im neće olakšati život. Ali u redu.
Ti si već demantovan, što ne kapiras nije moj problem
Pol se ne može promeniti, niti je legitimno. Na kraju dana XY ili XX.
Na osnovu čega si ti demantovao moj stav "nije reč o poremećaju, već o nezadovoljstvu"?Mentalnih oboljenja je uvek bilo, ali ovaj nivo propagande bez pokrića nije bio do sada.
Латентно јесте...
Po biologiji.Na osnovu čega si ti demantovao moj stav "nije reč o poremećaju, već o nezadovoljstvu"?![]()
Samo za mentalno bolesneKao sto vidis ubrzanim koracima postaje legitimno![]()

Ne znam odakle ti ideja da tranzicija ne olakšava život. Većina trans osoba imaju srećan život, dok je uzrok samoubistva nasilje i zlostavljanje.Mentalnih oboljenja je uvek bilo, ali ovaj nivo propagande bez pokrića nije bio do sada.
Ftm ili mtf?Želim biti transsexualan.
Pod muškim i ženskim principom, aludiraš na...?Не причамо о одбацивању.
Причамо о м.ж. принципу.
То није хемијски процес
MtF.Ftm ili mtf?
Pod muškim i ženskim principom, aludiraš na...?
Nikad nećeš biti žena
Rekao sam ti već. Samoubistvo i procenat istog se ne menja mnogo, pre i posle kasapljenja, i to u zapadnim zemljama gde mentalno oboleli imaju sva prava. Toliko o tome.Ne znam odakle ti ideja da tranzicija ne olakšava život. Većina trans osoba imaju srećan život, dok je uzrok samoubistva nasilje i zlostavljanje.

Jer su celi život neprihvaćani od takvih nalik tebiNikad nećeš biti žena
Rekao sam ti već. Samoubistvo i procenat istog se ne menja mnogo, pre i posle kasapljenja, i to u zapadnim zemljama gde mentalno oboleli imaju sva prava. Toliko o tome.![]()
ajd još jednom, pre nego nekoga diakriminišeš il osudiš, zamisli sebe u tpj situaciji.Nije stvar neprihvacenosti, već oboljenja.Jer su celi život neprihvaćani od takvih nalik tebiajd još jednom, pre nego nekoga diakriminišeš il osudiš, zamisli sebe u tpj situaciji.
Zasto bi nekog “zbunjenog” rodjenog u telu muskarca koji misli da je žena “lečili” ženskim umesto muškim hormonima; i obratno.Jbg mož se odseče al ne mož' da se nakači...
Nek me neko demantuje, ajd...
samo se tesiSamo za mentalno bolesne![]()
Jer su celi život neprihvaćani od takvih nalik tebiajd još jednom, pre nego nekoga diakriminišeš il osudiš, zamisli sebe u tpj situaciji.
Ako želiš sise - svaki dan jedi industrijske viršleZasto bi nekog “zbunjenog” rodjenog u telu muskarca koji misli da je žena “lečili” ženskim umesto muškim hormonima; i obratno.
Samo se ti teši.Nikad nećeš biti žena
Rekao sam ti već. Samoubistvo i procenat istog se ne menja mnogo, pre i posle kasapljenja, i to u zapadnim zemljama gde mentalno oboleli imaju sva prava. Toliko o tome.![]()
Zato što nije stvar hormona. LOLZasto bi nekog “zbunjenog” rodjenog u telu muskarca koji misli da je žena “lečili” ženskim umesto muškim hormonima; i obratno.
Zasto bi nekog “zbunjenog” rodjenog u telu muskarca koji misli da je žena “lečili” ženskim umesto muškim hormonima; i obratno.