Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.017
Zato što nije stvar hormona. LOL
Наравно да није.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što nije stvar hormona. LOL
Rajković.Ko brani na golu?![]()

Stvar je zdravog razuma. Muško će uvek biti muško a žensko će biti žensko. Nikakvi hormoni i operacije to neće rešiti.Koga od članova ovde ugrožava neko ko se oseća drugačije nego vi? Imate li neko konkretan primer da ste ugroženi od takvih osoba ili imate predrasude samo?
Čovek je punoletan. Šta imaš protiv njegove odluke ako te ničim ne ugrožava?Stvar je zdravog razuma. Muško će uvek biti muško a žensko će biti žensko. Nikakvi hormoni i operacije to neće rešiti.
Osobe koje su punoletne mogu da se seku do mile volje, ali ne mogu svojim deluzijama da nateraju ostale da to prihvate.
Stvarno je zastrašujuće da je LGBT propaganda uzela maha u Srbiji do te mere da ti ne vidiš problem sa tim. Strasno.
Pročitaj ponovo. Mogu da seku do mile volje, ali to ne znači da je normalno, niti da sredina to mora da prihvati.Čovek je punoletan. Šta imaš protiv njegove odluke ako te ničim ne ugrožava?
Ništa od tebe, nisi dovoljno progresivna.I meni ima logike da se transrodna osoba podvrgne opraciji koja bi uskladila rod i pol.
Pogledajmo to sa praktične strane: moji mačji krzneni prijatelji kažu to isto, i pošto im je dosadilo da budu obične mačke odlučile su da se izjašnjavaju kao antropomorfni lavovi i tigrovi, i po tom osnovu zahtevaju naloge na forumu.Koga od članova ovde ugrožava neko ko se oseća drugačije nego vi? Imate li neko konkretan primer da ste ugroženi od takvih osoba ili imate predrasude samo?
Ti živiš u deluziji jer misliš da ne može. Ti si taj koji nameće deluziju, a ne ja.Pročitaj ponovo. Mogu da seku do mile volje, ali to ne znači da je normalno, niti da sredina to mora da prihvati.
A sa logičke tačke gledišta, još jednom, muško ne može postati žensko, žensko ne može postati muško, nauka je jasna po tom pitanju.
Sutra da neko od tih trans osoba umre, da iskopaju skelet, nauka će lako ustanoviti da li je osoba biološka žena ili muškarac, sve ostalo je izmišljotina.
Nauka kaže drugačije, sad se ti samo koprcaj. To ne možeš da promeniš.Ti živiš u deluziji jer misliš da ne može. Ti si taj koji nameće deluziju, a ne ja.

Da se i nas dvojica jednom složimo.
Da se i nas dvojica jednom složimo.

Nzm, moja feministička drugarica kaže da je rod, tj gender je ono što mi percipiramo, dakle konstrukt.Čovek je punoletan. Šta imaš protiv njegove odluke ako te ničim ne ugrožava?
Ne, već nauka kaže ono što ja tvrdim. Nemam ja potrebe da se kopcam jer govorim istinu.Nauka kaže drugačije, sad se ti samo koprcaj. To ne možeš da promeniš.![]()
Буквално, наши гениталије су хологамне - потичу из истог извора. Направљене су од истог материјала, само другачије распоређене, а операција прилагођава распоред гениталијама родног идентитета.Nauka kaže drugačije, sad se ti samo koprcaj. To ne možeš da promeniš.![]()
Poenta tvoje objave nema poentu. Nije sija nego vrat.I did not say otherwise.
Definitivno nisi pametan dovoljno da razumeš poentu moje objave, a tu nešto pametuješ.
Tipično za latentnu trans osobu koja to prikriva transfobijom.![]()

Prouči ti biologiju, anatomiju i fiziologiju malo bolje. Vidim da ti ne ide od rukeБуквално, наши гениталије су хологамне - потичу из истог извора. Направљене су од истог материјала, само другачије распоређене, а операција прилагођава распоред гениталијама родног идентитета.

LOL! Nisi čuo za embrionalni razvoj genitalija, a pametuješ nekome o biologiji?Prouči ti biologiju, anatomiju i fiziologiju malo bolje. Vidim da ti ne ide od ruke
![]()
Ovime si dokazao moju tvrdnju da si nedovoljno pametan.Poenta tvoje objave nema poentu. Nije sija nego vrat.
Seckanjem tela ne menjas biološki Pol, samo fizički izgled, a ovamo govorite da su rod i pol različiti. Interesantno.![]()
Prouci ti bolje kako oni rade operaciju genitalija, moraces da se chepujes svaki dan, da budeš na antibioticima svaki dan, i da ti nova rupa (chitaj, živa rana) smrdi na fekalije i bolest.LOL! Nisi čuo za embrionalni razvoj genitalija, a pametuješ nekome o biologiji?![]()

To nije mentalni poremećaj, već samo nezadovoljstvo! Ako je to poremećaj, onda je i farbanje kose mentalni poremećaj!
Ukoliko misliš da transrodnost nije mentalni poremećaj, da nije psihološki poremećaj, zašto si temu otvorio na ovom potforumu?