- Poruka
- 3.772
Na šta se ovo zapravo odnosi?
Koliko je ovo tačno, za šta sve može da važi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kakvom su društvu oni koji imaju izgrađen mentalni sklop?Ono ili nemaju izgradjen mentalni sklop ili se prilagode nekom
Znamo da se i to nekada dešavaa jel u pitanju sadrzano i ono da ljudi pocinju da lice na svoje kucne ljubimce?![]()

Šta znam valjda svako ko traži društvo izvorno traži nekog sa kim može da se poistoveti/razume?Ne slazem se sa tim nikako
Recimo moja ekipa na poslu slusaju svi Cajke i Tupsona nas par ne slusamo, ne moze mi neko reci s kim si takav si, nisam Boga mi niti blizu
Rekao bih da ovo u dobroj meri važi za osobe koje dele neke negativne osobine/ciljeve?
Na šta se ovo zapravo odnosi?
Ne bih znala, ali znam da je to glupost teska
Mozes biti s najboljim prijateljem I taj tvoj frend recimo voli decke, sto ce netko reci s kim si takav si , meni je to toliko glupo
Znaci sto on voli decke, volis i ti po tome...
Ljudi prihvataju odredjene ideje, navike, osobine iz okoline s kim najvise provode vreme i takodje tesko je biti deo neke grupe ako ne prihvatas (barem neka) njihova pravila.Na šta se ovo zapravo odnosi?