Ma jok ja redovno promašim rupu na suvo pa nek se razmišlja
A to ko oženi nešto što gleda tašne 10.000$ pa sam je kriv bolje da je izdrko u zavesu.
pazi, ne zanosi se ti mnogo da vas neke velike pare cekaju, nemam ih ni ja,, mislim kukas tu za kesu dve
moja zena nece da ima pare, ali ne da ni meni... nisam ni ja lud za parama, samo ti kazem da ili ste tim ili niste, nevezano za to koliko imate, bitno je jel su zajednicke te pare ili nisu... ali to ces da vidis kada budete imali posebne racune, pa polako, ne prodju svi kroz sve faze, ali neces voziti skupa kola, popusicete ih, eto vidovit sam
ja ne znam ko kakve probleme ima, samo ti kazem, pazi kada se oni donesu u emigraciju, oni nisu vise isti, nego postanu nekako drugaciji, okruzenje ih modifikuje, to vise nije ono isto, ma promeni se sve, kako nisi mogao ni da sanjas, ...
znaci vidi ako mozes sa zenom neki pakt da napravis, nemo' ko ja sve zdravo za gotovo, i kao june
znaci, poprime ljudi psihologiju zemlje u kojoj zive, ne kazem da su svi pokondirene tikve, ali ima nesto jace od coveka, a mnogi nisu uopste svesni
ima i nasih ovde koji priocaju kako su se ljujdi u srbiji promenili, cak prozlili, ali kazem ti da je problem GLOBALAN