- Poruka
- 86.432
Jednostavno je ako radiš jedan posao kupuješ auto do 70.000 evra. Ako radiš dva kupuješ auto od 150.000 evra. Svako po svojoj želji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како је то глупо.Jednostavno je ako radiš jedan posao kupuješ auto do 70.000 evra. Ako radiš dva kupuješ auto od 150.000 evra. Svako po svojoj želji.
Ima jedna zemlja gde su ljudi bogati a smatraju dziberima ako voze ta izvikana kola. Holandija.Dugo nisu imali ni zavese na prizorima dok nisu nagrnuli migranti koji pilje. Amerika skroz suprotno,cene te po tome sta pokazes.Engleska isto,jos titula pride.Како је то глупо.
Pitamo mi jednog drugara kako je, pati li od nostalgije? Ovaj kaže nemam vremena za to radim dva posla i trenutno biram auto od 150.000 evra.
Dakle svako je zadovoljan na svoj način.
Ima jedna zemlja gde su ljudi bogati a smatraju dziberima ako voze ta izvikana kola. Holandija.Dugo nisu imali ni zavese na prizorima dok nisu nagrnuli migranti koji pilje. Amerika skroz suprotno,cene te po tome sta pokazes.Engleska isto,jos titula pride.

Primitivizam!Cemu ta gorcina prema ljudima koji su se odlucili da zive na mestu A a ne na mestu B?
a inace bi ti rekao iskreno? bio je samo ljubazanИмам друга из разреда, већ дуго живи у Аустралији. Лепо се снашао, оженио се нашом женом тамо, кућа, башта итд итд...
Једном сам га питала да ли мисли да сам погрешила што сам остала овде.
Не, никако - одговорио је.
tacno se vidi po deci, cak i ako su oba supruznika srbi, sto mladje dete, sve manje zna srpski, jer moglo je samo od roditelja da ga cuje, i eventualno babe... starijoj deci i naravno koja su sa nama emigrirala je srpski jos i zaostao, da kazemo da ga znajuОни који су отишли свесно су бирали да им дете буде странац.
Ти си се најежио. А твој друг?
2 posla radi ko mora, da prezivi, i takvi najcesce nemaju auta od 150 hiljada;Zato što voli i može? Jesi li zaposlena?
samo ako si mlad i neizivljen, nikoga drugoga ne izdrzavas, ili si matori kesa koji uopste ne mora da radiJednostavno je ako radiš jedan posao kupuješ auto do 70.000 evra. Ako radiš dva kupuješ auto od 150.000 evra. Svako po svojoj želji.
Отишли само зато што је убијен Ђинђић???
Djindjic je personifikacija, metafora promene sistema, nade za promenama od crnih Klosara SRS i SPS u nesto normalno. Civilizovano. Opranih zuba.Отишли само зато што је убијен Ђинђић???
i moja generacija se rasula...Aurorska.
Moje društvo je 2004e posle ubistva đinđića komplet zapalilo iz srbije, rasuli su se po belom svetu. Ja sam ostao da studiram. Sa diplomom državnog univerziteta mogu da obrišem dupe. Sa svih 5 godina fakulteta.
Čujete li se sa prijateljima?
Sakrijes se u neku nedodjiju da te ne vide da nije sranje....jos kad bi tu sakrio i vise ljudi , to bi dobro bilo....neki geto, nego idu ovi sns besposleni po Srbiji, svuda njuskaju...ja nikako da pobegnem, na kraju ovog sra,nja u Srbiji, umrecu u Krusevcu....
Tek sada vidim ,koliko je to bio tezak i jalov posao. Djiki nije imao sanse ,u stvari najvise su se bojali povratka kralja u Srbiju i Djikija. Primetili ste da Bosanci ne vole naseg kralja a kad im pomenes demokratiju povezuju to sa Borisom Tadicem i Dinkicem.Djindjic je personifikacija, metafora promene sistema, nade za promenama od crnih Klosara SRS i SPS u nesto normalno. Civilizovano. Opranih zuba.
Ipak, izabrala je Srbija da se ipak vrati u svinjac
U brlogu zvanom Srbija ni Srbi se ne snalaze.Tek sada vidim ,koliko je to bio tezak i jalov posao. Djiki nije imao sanse ,u stvari najvise su se bojali povratka kralja u Srbiju i Djikija. Primetili ste da Bosanci ne vole naseg kralja a kad im pomenes demokratiju povezuju to sa Borisom Tadicem i Dinkicem.
Moj razred je otisao jos 90tih u Kanadu. Izrodili decu tamo ,tamo im je zivot. Nedostaje im Srbija iz 80tih,leprsava i vesela ,a ovu iz90 im je drago da su preskocili. Njihova deca ne razumeju ovaj sistem i ne mogu da se snadju ,tako da povratka nema.
A ostali su oni koji skupljaju glasove za Vučića, a on će ih za uzvrat zaposliti negde na državne jasle ( u prevodu paraziti).Отишли размажени с ловом, као и увек.
, ali prvo obezbedi STOJUSnalaze ,se, glume, ili se kriju, ne smes nista posteno da kazes...U brlogu zvanom Srbija ni Srbi se ne snalaze.
Isto vazi i za Srbiju , sve povlastice su Srbi dobili rodjenjem, a onda dodju ovi glupi i kazu ja bih da ispadnem pametan i da tebe zaebavam jel mogu...ni ovi sto su otisli ako su iskrenii nisu svi srecni.Naslusao sam se prica "kad se vratim kupicu vikendicu u planini pa solarni paneli ,koze trt mrt ..Oni od tamo mastaju za ovamo .Ovi odavde bi pak tamo a moj prijatelj koji je bio u Nemacku 3 godine vratio se i napravio biznis ovde kupio dva stana uNS.kaze: "Nemacka je bogata,organizovana ,Nemacka je odlicna ali za Nemce" njemac sve povlastice koje postoje dobijhe rodjenjem a ti trebas ceo zivot da radis da bi dobio nekakav guldum..

to opet zavisi ko je gde, nekome smetaju, a neko ih ni ne vidi, kao ja, preplavljuju neke druge states, a verujem da je tako i u euČekaj oni se raduju kada ih ti informiše koliko im je loše tamo od azilanata? I sve pakuju kofere i kreću nazad? Malo morgen![]()
ma, ko se kome pridruzije? sad dijaspora podrzava sns rezim? ajde ne s.I onda prodje 3 godine i ti zaboravis kako je u Nemackoj i pridruzis se domacim svinjama da i svojoj deci obezbedis isto to moranje kad oni stasaju za punoletstvo.
pa men' amer u lice rece da me bombardovao, sigurno zna sta mu mislim, mora da zna, pa nije glup, a ja jedino da skratim jezik, mislim ne mogu ni ja bas da palacam kako bih hteo... izacicemo iz natoa, sa trampom i to je to, pa cemo onda da gledamo kako se eu nosi sa rusijom, preko tv-aЈа се чујем и имам замерке једино лажовима улизицима Запада који су на Западу из Србије. Има пуно дивних Срба у дијаспори који не дају да злотвори који говоре против Срба без да им саспу у лице какви су геноцидни смрадови Запад и њихови пулени.