Сви разлози да гласате ЗА Александра Вучића

глас Вучићу

• ЗА

glasova: 11 28,9%
  • ПРОТИВ

glasova: 27 71,1%

• Ukupno glasova
    38
Најновија
Vucica podrzava trenutno 80% gradjana. Blokadere manje od 0,5%.
Jedna od najboljih kampanja u istoriji. Blokaderi objasnili svojim prevelikim intelektom kako se dobija podrska gradjana. Maltretiranjem istih.
Најновија истраживања показују да жвалегу подржава 180% становништа. :mrgreen:

Jedna od najboljih kampanja u istoriji. Blokaderi objasnili svojim prevelikim intelektom kako se dobija podrska gradjana. Maltretiranjem istih.
vucic sa najvecim dnevnicama, free prevoz sirom srbije, nije mogao dovesti 45 hiljada ljudi u beograd 12. aprila. On vozi tih 30 hiljada pojedinaca iz sela u selo, potemkinov pokret.

Studenti su doveli 500 hiljada ljudi NASUPROT blokiranju svog saobracaja medjugradskog prevoza. Pa su opet trodupli broj ljudi doveli 28. juna. Vucic ne sme da ide u novi sad, ide u selo 50 km udaljeno :hahaha: cak i tu 3 linije policije ga stiti od raje srpske

Најновија

Најновија истраживања показују да жвалегу подржава 180% становништа. :mrgreen:
80%. Vanalizovanje nece promeniti stanje na terenu. Ako vam je takvo razmisljanje uteha za potpuni fijasko blokaderskog idiotskog politickog pokreta, onda nastavite da zivite u svojim fantazijama.

vucic sa najvecim dnevnicama, free prevoz sirom srbije, nije mogao dovesti 45 hiljada ljudi u beograd 12. aprila. On vozi tih 30 hiljada pojedinaca iz sela u selo, potemkinov pokret.

Studenti su doveli 500 hiljada ljudi NASUPROT blokiranju svog saobracaja medjugradskog prevoza. Pa su opet trodupli broj ljudi doveli 28. juna. Vucic ne sme da ide u novi sad, ide u selo 50 km udaljeno :hahaha: cak i tu 3 linije policije ga stiti od raje srpske
140 hiljada su doveli studenti.
500 hiljada ne moze da stane na ulicama koje su bile popunjene. Jednostavno nema apsolutno mesta za toliku masu na jednom mestu.
140 hiljaga su i dalje 2 % gradjana Srbije.
Cak i da blokadere podrzava 500 hiljada to je 7% populacije Srbije.
Na protestu su bili anarhisti, komunisti, NVO , desnicarski ekstremisti, razni nedefinisani pokreti prevaranata itd... neonacisti , opozicija...... iz CELE SRBIJE!!!
politicki i ideoloski suprostavljeni. Kao masa potpuno rasulo , gde svako vuce na svoju stranu i gura svoju pricu.
Sa druge strane imate Vucica, sa biracima koji nemaju vremena da bleje i setaju se po ulici i zagadjuju okolinu. Ali kada dodju izbori preko 2,2 miliona ce izaci.
Sada ce izaci i vecina neopredwljenih koji ce svoj glas dari Vucicu, koga vide kao manje zlo od raznih degenerika koji i dalje blokiraju Srbiju.
To je istina koji treba da prihvatite.
Manje od 0,5 % podrzava studente.
Cak i na fakultetima , plenumi studenata od 10-20 njih je u ime ostalih par hiljada donosilo odluke koje nemaju veze sa zivotom niti uz odobrenje vecine.
Kuda je sve otislo govori da je potrebna deratizacija i dezinfekcija prostorija koje su unistili , mnoge ce morati da se renoviraju, ko zna koje su sve bolestine rasadili po njima. Ko god udje rizikuje da zakaci neku hepatitis abecedu .
A koji je krajnji rezultat svega sto su radili govori cinjenica da su na zadnjem protestu i blokadu Brankovog mosta uspeli da skupe 13 zaludjenika??? Pa gde su te stotine hiljada , miliona koje pominjes???? Niko ih nije video!!!!!
13! Ej, 13!!!!! Osvestite se.
Hapsenja se nastavljaju. Svi koji su blokirali i pretili ce odgovarati, svi studenti koji su blokirali fakultete ce biti izbaceni i skolovanje ce moci da nastave samo u inostranstvu, u Albaniji i Hrvatskoj odakle su dobijali novac.
Sami ste krivi. Niko vas nije silom terao da radite to sto radite. Ja sam bio fer i korektan. Govorio sam vam ovde da je to sto radite pogresno i da se tako ne vode protesti, ali niste slusali. Sta sada hocete? Zasto mislite da ce neko drugi da vam izvlaci du pe iz problema i da ih resava ".??

80%. Vanalizovanje nece promeniti stanje na terenu. Ako vam je takvo razmisljanje uteha za potpuni fijasko blokaderskog idiotskog politickog pokreta, onda nastavite da zivite u svojim fantazijama.

80% nije imao podršku ni u sopstvenim najvlažnijim snovima. I pored besramne kontrole medija, potkupljivanja, zastrašivanja, ucenjivanja... on jedva prebacuje 40%. Zato i mora da pozajmljuje Dodikove glasače.

Mislim, zadatak je zadatak, ali dajte bre botovi, bar malo manje providno i besmisleno... ovako vam je kontraproduktivno.

80% nije imao podršku ni u sopstvenim najvlažnijim snovima. I pored besramne kontrole medija, potkupljivanja, zastrašivanja, ucenjivanja... on jedva prebacuje 40%. Zato i mora da pozajmljuje Dodikove glasače.

Mislim, zadatak je zadatak, ali dajte bre botovi, bar malo manje providno i besmisleno... ovako vam je kontraproduktivno.
Pa uspeli ste da mu ispunite snove.:super:

po najvećoj vrućini Vučić dobija 46% na kec
kako opada temperatura podrška je sve veća i veća

Definitivno glas svakog ko je pametan ide Vucicu :klap:

Cak i na Krstarici koja je uporiste drugosrbijanstva ima 30%

То само показује људске карактере који су спремни да упропаштавају друге а као разлог наводе'за своју децу'

1754365517710.png

https://www.facebook.com/pokretobno...те-како-је-шеф-посланика-снс/516486108144017/

Definitivno glas svakog ko je pametan ide Vucicu :klap:

Cak i na Krstarici koja je uporiste drugosrbijanstva ima 30%
po najvećoj vrućini Vučić dobija 46% na kec
kako opada temperatura podrška je sve veća i veća

Вас је уствари срамота што сте вућићеве слуге и хоћете да што више упропастите друге и пре него су закорачиле/ли у живот

Вирус покварењака који ќритикују' а уствари су са вучићем такоће није стран

Вас је уствари срамота што сте вућићеве слуге и хоћете да што више упропастите друге и пре него су закорачиле/ли у живот

Вирус покварењака који ќритикују' а уствари су са вучићем такоће није стран

Meni je zao sto u Srbiji vlada zakon. Ako me razumes. Sve ovo bi davno bilo zavrseno.

Evo sta su razlozi koje narod ima da glasa za Vucica

Prvo je ako imaju korist od korupcije i namestenih poslova, recimo 35 ljudi ja znam da su totalno lojalni svom izvoru prihoda i glasace za vucica do kraja, jer imaju korist od toga koja je preko 50 000e
Drugo je uplaseni koji su paranoicno ubedjeni da ako ne bude vise vucic, da ce nestati penzije i vratice se na nivo 7 000 rsd sto bi bilo tesko preziveti..

Za to je kriv Sloba koji je to bukvalno uspeo i uradio , 5maraka mesecna plata, a karta Bg Nis je 8,5 DM...
Zatim je kriva Demokratska stranka koja jeste uvela namestanje tendera i korupciju tu , ali je zakon vazio za ostala pravna pitanja, ali nije vodila racuna o troskovima gradjana, tj postali su surovi americki kapitalisti i narod je bas tesko podneo tu njihovu ekonomiju koja je sav trosak prebacila na narod...

Trece je ovo plasenje da ce doci gori ,sto je tacno doci ce gori, jer je narod pokazao da je slab , da je jajara i da ga mnogo toga ne interesuje i da se skoro svako moze kupiti , to je Vucic odlicno radio i radi...
Berzu potkupljivanja ljudi i iznose za koje se potkupljuju je odlicno birao jer nisu bili preveliki iznosi , ko pretera izivljavaju se nad njim i razbucaju ga..

Cetvrto klasicni srpski patriotizam moram biti uz pobednike koji prelazi u jajarizam ako se osim uz pobednike desava i moram da budem pobednik da se ovajdim i ja....prvo je koegzistiranje samostalnog uz pobednike, a jajarizam je postajanje pobednikom uz pobednike...redaljka...al ga razvalismo nas 10...na jednog..

Peto je oportunizam, tu nije izbor Vucic konkretno nego svako ko je na vlasti , jer ne mozes se grebati od nekog ko nije na vlasti....
Tako da ce oporunisti preleteti cim pocne sunovrat vucica...

Evo sta su razlozi koje narod ima da glasa za Vucica

Prvo je ako imaju korist od korupcije i namestenih poslova, recimo 35 ljudi ja znam da su totalno lojalni svom izvoru prihoda i glasace za vucica do kraja, jer imaju korist od toga koja je preko 50 000e
Drugo je uplaseni koji su paranoicno ubedjeni da ako ne bude vise vucic, da ce nestati penzije i vratice se na nivo 7 000 rsd sto bi bilo tesko preziveti..

Za to je kriv Sloba koji je to bukvalno uspeo i uradio , 5maraka mesecna plata, a karta Bg Nis je 8,5 DM...
Zatim je kriva Demokratska stranka koja jeste uvela namestanje tendera i korupciju tu , ali je zakon vazio za ostala pravna pitanja, ali nije vodila racuna o troskovima gradjana, tj postali su surovi americki kapitalisti i narod je bas tesko podneo tu njihovu ekonomiju koja je sav trosak prebacila na narod...

Trece je ovo plasenje da ce doci gori ,sto je tacno doci ce gori, jer je narod pokazao da je slab , da je jajara i da ga mnogo toga ne interesuje i da se skoro svako moze kupiti , to je Vucic odlicno radio i radi...
Berzu potkupljivanja ljudi i iznose za koje se potkupljuju je odlicno birao jer nisu bili preveliki iznosi , ko pretera izivljavaju se nad njim i razbucaju ga..

Cetvrto klasicni srpski patriotizam moram biti uz pobednike koji prelazi u jajarizam ako se osim uz pobednike desava i moram da budem pobednik da se ovajdim i ja....prvo je koegzistiranje samostalnog uz pobednike, a jajarizam je postajanje pobednikom uz pobednike...redaljka...al ga razvalismo nas 10...na jednog..

Peto je oportunizam, tu nije izbor Vucic konkretno nego svako ko je na vlasti , jer ne mozes se grebati od nekog ko nije na vlasti....
Tako da ce oporunisti preleteti cim pocne sunovrat vucica...
Lepe su se pare oprale na Djelićeve "savetodavne usluge koje ne podležu porezu"
Korupcija i bezakonje u rukavicama.

Savet:
Ko radi ne boji se gladi

Cena usluge izrade saveta 10 milki

Back