Велики Комбинатор
Elita
- Poruka
- 15.198
После скакања да се преврну три канте и напредак је осигуран!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posto je sada velika sramota biti sns, sns botovi moraju da guraju pricu o "neutralnim licima" da se prave da sns ne gubi popularnost i da odvrate ljude od protestovanja. Uvek iste argumente koriste i neretko su bas nepismeni, te se lako i otkrijuNeverovatna je količina ovih "nekada neutralnih apstinenata" koji se javljaju po komentarima na internetu. Zlobnici bi rekli da su to vašljiva lažljiva gamad zvana botovi. Da ne budemo zlobni, mene više zanima kako Vučiću opada broj glasova i mora da sve više i bezočnije krade na izborima kad se toliki apstinenti probudiše njemu u korist?
Ne skačeš danas alićeš skakati u zabeli!Зато што не скачем, вероватно... благо теби дебилко ај сад ко не скаче тај је ћаци...брзо пуштај тастатуру и на скакање ајде![]()
А што би ти мене у Забелу? Ја сам узоран и поштен грађанин. Марио, марио ниси довољно скакао данас па брљаш!Ne skačeš danas alićeš skakati u zabeli!
И ти на скакање не знам ко си али ценим да ти је потребноneće,izvuće se ko i ostali,neloži se
ja imam psiholoske probleme? Jesi li ti onaj sto podrzava vucica i mrzi zute, iako ima vise zutih u SNSu nego u aktuelnim zutim partijama? Vesic ratni dezerter, Dragan J(uda) Vucicevic "Ja sam veci djindjicevac od djindjica", sinisa mali, neboja stefanovic...svi postovani snsovciImas ozbiljne psiholoske probleme
Немогуће је са пооштреним проверама имати 20, 30 налога... за Марија је на пример тешко и два да направи а да га не ухвате. Иначе прецењујеш моћ овог форума...posto je sada velika sramota biti sns, sns botovi moraju da guraju pricu o "neutralnim licima" da se prave da sns ne gubi popularnost i da odvrate ljude od protestovanja. Uvek iste argumente koriste i neretko su bas nepismeni, te se lako i otkriju
Uvek isti argumenti, uvek iste fore, jer to je jedna osoba sa 10, 20, 30 naloga. Vucic bukvalno ne sme da ode u novi sad nikad vise u zivotu, bez 300 policajaca ne sme ni na livadi da sedi, toliko o tim "neutralnima" sto mu nailaze u podrsku
volim teИ ти на скакање не знам ко си али ценим да ти је потребно![]()
Druže, skakao ili stajao, ti si očigledan ćaci.Зато што не скачем, вероватно... благо теби дебилко ај сад ко не скаче тај је ћаци...брзо пуштај тастатуру и на скакање ајде![]()
čuj nekoliko haha svaki drugi ih ima burazeru,i ja to mrzimBukvalno nekoliko ljudi ima na desetine profila na ovom forumu.
Какав год да сам за тебе сам Чика Комбинатор и од сада тако да ми се обраћаш, али пре тога да дигнеш два и затражиш реч јел договорено?Druže, skakao ili stajao, ti si očigledan ćaci.
Ti si bre onaj kamen za na kupus, budak za ukucavanje ograde.Какав год да сам за тебе сам Чика Комбинатор и од сада тако да ми се обраћаш, али пре тога да дигнеш два и затражиш реч јел договорено?
Da, svi trokaderi imaju rezervne naloge. Treba pitati upravu da li je to pravilo.Bukvalno nekoliko ljudi ima na desetine profila na ovom forumu.
Hvala dušo što brineš![]()
I ti si ispratio tok novca? Malo njih je prihvatilo da su pare od droge siptarskih dilera zavrsile za finansiranje blokadera.šiptarske fore
Jbt, ti kao ovaj žval.avi degen. Tripujes da si nadležan.Какав год да сам за тебе сам Чика Комбинатор и од сада тако да ми се обраћаш, али пре тога да дигнеш два и затражиш реч јел договорено?
Daj neki dokaz umesto što se proseravaš. Ne laži kurira i novosti nego neku presudu.I ti si ispratio tok novca? Malo njih je prihvatilo da su pare od droge siptarskih dilera zavrsile za finansiranje blokadera.
Jako neprijatna tema za blokadere. Kao i izbegavanje teme o umesanosti profesora blokadera i tuzioca u slucaju nadatresnice.
Veoma , neugodna tema za njih. Zato se i izbegavaju diskusije o tome.
Vucica podrzava trenutno 80% gradjana. Blokadere manje od 0,5%.posto je sada velika sramota biti sns, sns botovi moraju da guraju pricu o "neutralnim licima" da se prave da sns ne gubi popularnost i da odvrate ljude od protestovanja. Uvek iste argumente koriste i neretko su bas nepismeni, te se lako i otkriju
Uvek isti argumenti, uvek iste fore, jer to je jedna osoba sa 10, 20, 30 naloga. Vucic bukvalno ne sme da ode u novi sad nikad vise u zivotu, bez 300 policajaca ne sme ni na livadi da sedi, toliko o tim "neutralnima" sto mu nailaze u podrsku
Dokaze dobijam iz istog izvora iz kog se ti informises. Reko mi random lik na ulici...Daj neki dokaz umesto što se proseravaš. Ne laži kurira i novosti nego neku presudu.