Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako izguramo osminu finala to će biti izuzetan uspeh.

Pa kao sto sam i napisao ovde pre neki dan, realno 1/8 finala bi bila onako neki zadovoljavajuci i korektan rezultat za nas sa kojim bi mogli da budemo zadovoljni, 1/4 finale bi vec bilo ostvarenje sna i zaista istorijski rezultat dok sve preko 1/4 finala je u domenu naucne fantastike (ili bolje da kazem samo fantastike ili epske fantastike jer nista u tome nema naucnog ili ima veze sa nekim naucnim osnovama).

:smeker:

FiXEUzvXwAEYSBI.jpg

Brazil bolji i zasluzeno pobjedio.Mislim da treba da izvucemo pouku iz ovog meca,a to je da mi kao ekipa i po fizionomiji ekipe a i po tehnici igraca ne mozemo da pariramo Brazilu kada je u pitanju igra na zemlji,kratki pasovi,brza kombinovanja u malom prostoru.

Druga bitna lekcija je da iako imamo dobre bocne igrace i brze ipak nisu dovoljno brzi da pretrce sjajne bekove Brazila.Tako da igramo i siroke i uske pasove po zemlji protiv Bra,to pada u vodu i ne ide.

Treca i najbitnijia lekcija za ubuduce, da mi Brazilu jedino mozemo dati gol i ugroziti ih iz kornera,dugih lopti u bunar.Sa sto manje kombinovanja i igranja na sredini terena.Znaci cim odbrana dobije loptu duge lopte put 16 metara.I tako cijeli mec dok ne upali.

Sjetite se Kako je Njemacka nacela Brazil 2014 e iz kornera upravo.Swi na proslo Sp,daje im gol iz kornera.

Sa Brazilom je najgora opcija razogravati se na sredini terena.Sto se manje tu Brazilci loptaju, gube kontrolu meca.Tu smo grijesili,al i mnoge druge reprezentacije tu placaju ceh.Naravno one koje su ih dobijale to nisu radile

Jedini ko moze Brazila da dobije tom igrom pasova na zemlji je Spanija

Sa Brazilom lopta mora biti uvijek u vazduhu.Nikad na zemlji,to malo reprezentacija razumije

Poslednja izmena:
Da uvidimo sada cinjenice

---Brazil 1998 e godine gubi finale 3 0 od Francuske

-Kako prima vecinu golova na tom mecu ?

.Pa upravo iz kornera,lopta u vazduhu naleti Zidan glavom 1- 0

---Brazil 2006. Kako gubi Brazil osminu finala od Francuske.Sjetite se svi.

Kako prima gol tada Brazil ?

Prekid sa oko 30 metara izvodi Zidan dugu loptu u 16 metara (opet lopta u vazduhu logicno). Francuska - Brazil 1 - 0

---- Brazil 2010 e gubi cetvrtfinale od Holandije rezultatom 2-1

Ali kako gubi taj mec ?

- Pa opet iz kornera Snajder glavom prima dugu loptu iz kornera i cao Brazil

Brazil 2014 e

Gubi od Njemacke 7 - 1 polufinale

Kako prima golove ?

Prvi gol prima iz kornera.Kros korner duga lopta, Miler prima loptu iz kornera 1 - 0 Njemacka... Itd

----Brazil poslednji Mundijal u Rusiji, igra u grupi sa Svajcarskom 1-1

Kako prima gol ?

--- Prima gol iz kornera

Ne svidja mi se ovo sto je na kraju Piksi rekao da bi bilo druacije da su mu igrali drugi igraci i samim tim je umanjio znacaj i doprinos oni koji su danas igrali, to ce naravno lose uticati na njih... Takodje mi se ne svidja to sto smo se vise bazirali na nekakvu psihologiju, na to da se nikog ne plasimo, na "koncentraciju",na hrabrost, ponos itd...To su stvari o kojima je Piksi neprekidno pricao, na konferencijama, a i igracima.... Medjutim izgleda da je sam fudbal najbitniji, izgleda da se na planu fudbala i poboljsanja igre nista nije uradilo dok se paznja vise nego ikad obracala na nekakvu psihologiju...Sve je to prevazidjeno kao sto smo videli...Taj plan da se ispravociraju sitnim faulovima, verbalno , kotaktima, te seljacke fore iz nasih liga... Koje su to gluposti.... A fudbala i fudbalskog znanja nigde.... Nismo mi nista posebno drugacije igrali nego protiv Portugala kad smo pobedili, samo je ovo bio visi nivo, na kome ne prolazi sve ono... Na zalost fudbalski nismo napredovali ni korak... Nase greske su duboko ukorenjene...Mislim da bi bolje bilo sa mladjim modernijim trenerom.... Markom Nikolicem naravno...

Igrali su kukavicki i izgubili ubedljivo.
Zalaganje na terenu NULA, svaka 50:50 lopta je bila njihova.
Nonsalanstno setanje i trckaranje kad je lopta u posedu, sto njihovi igraci kaznjavaju.
Tadic i SMS NULA, stim da bi Tadic sledecu igrao a SMS na klupu.
Kostic i Radonjic (brzi igraci) da igraju krila, jer bez krila Srbije nema na mapi.
Mislim da ce Piksi ostaviti nekoliko igraca na klupi za sledecu utakmicu.

Nonsalanstno setanje i trckaranje kad je lopta u posedu, sto njihovi igraci kaznjavaju.
Kostic i Radonjic (brzi igraci) da igraju krila, jer bez krila Srbije nema na mapi.

Bili su fascinirani Brazilom.Mislim ono mogli su i Japanci biti fascinirani Njemackom posle meca,al tokom meca su im dali 2 gola,i kraj meca.Pa posle meca mogu uzet i autograme od Njemaca,tada je to najmanji problem.E sada ako trazis autograme tokom meca,to je onda najveci problem.Uvijek moze i gore

Bili su fascinirani Brazilom.Mislim ono mogli su i Japanci biti fascinirani Njemackom posle meca,al tokom meca su im dali 2 gola,i kraj meca.Pa posle meca mogu uzet i autograme od Njemaca,tada je to najmanji problem.E sada ako trazis autograme tokom meca,to je onda najveci problem.Uvijek moze i gore
Srpskim fudbalerima je najpotrebniji psihijatar u strucnom stabu.
Oni bi jedino dali 110% za drzavu da im preti “Sibir”. Mentalitet Srba je kad dodju do para da izgube motiv K posle da maknu.
Tu naravno ima izuzetaka kao Djokovic, ali da sad ne duzim pricu - fali im neko da im sveze 2-3 samara i vrati ih u realnost.
Oni su danas posle izmena oba puta u 5 min fasovali gol.
Brazil se opustio i zaplesao, a sto kazes ovi mamlazi samo sto nisu trazili autogram na terenu.

Srpskim fudbalerima je najpotrebniji psihijatar u strucnom stabu.
Oni bi jedino dali 110% za drzavu da im preti “Sibir”. Mentalitet Srba je kad dodju do para da izgube motiv K posle da maknu.
Tu naravno ima izuzetaka kao Djokovic, ali da sad ne duzim pricu - fali im neko da im sveze 2-3 samara i vrati ih u realnost.
Oni su danas posle izmena oba puta u 5 min fasovali gol.
Brazil se opustio i zaplesao, a sto kazes ovi mamlazi samo sto nisu trazili autogram na terenu.

Pa vidi problem nase reprezentacije nije samo strah od Brazila.Fobija je tu.

Nego sto Piksi ima tu iluziju u glavi da mi mozemo da se razigravamo sa Brazilom.To je korijen problema.

Slusao sam izjave tipa sta uraditi kada Brazil dodje u posjed lopte.A ne kapiraju da kada Brazil dodje u posjed lopte tu nema sta da se radi.

Nisu neutralisali sredinu terena Brazila.Tipa nisu ucinili nista da Brazilu ogade Fudbal.Trebali su u prevodu,da umrtve igru.Sto vise faulova.Nerezonskih suteva na gol.Ispaljivanje lopte preko sredine terena tokom cijelog meca.Znaci uciniti sve da lopta ne dolazi do sredine terena.Bukvalno da se igraci sredine terena u Brazilu smore i frustriraju.

Piksi im je sigurno govorio gluposti tipa kao igrajmo lijep fudbal po zemlji,mi smo Evropski brazilci itd i slicne besmislice.Mi smo trebali ovaj mec da igramo Bejzbol a ne Fudbal.U prevodu lopta je trebala stalno da nam bude van kontrole u vazduhu.To bi Brazilce frustiralo.Oni mrze kada protivnik ne igra na zemlji.

Pa vidi problem nase reprezentacije nije samo strah od Brazila.Fobija je tu.

Nego sto Piksi ima tu iluziju u glavi da mi mozemo da se razigravamo sa Brazilom.To je korijen problema.

Slusao sam izjave tipa sta uraditi kada Brazil dodje u posjed lopte.A ne kapiraju da kada Brazil dodje u posjed lopte tu nema sta da se radi.

Nisu neutralisali sredinu terena Brazila.Tipa nisu ucinili nista da Brazilu ogade Fudbal.Trebali su u prevodu,da umrtve igru.Sto vise faulova.Nerezonskih suteva na gol.Ispaljivanje lopte preko sredine terena tokom cijelog meca.Znaci uciniti sve da lopta ne dolazi do sredine terena.Bukvalno da se igraci sredine terena u Brazilu smore i frustriraju.

Piksi im je sigurno govorio gluposti tipa kao igrajmo lijep fudbal po zemlji,mi smo Evropski brazilci itd i slicne besmislice.Mi smo trebali ovaj mec da igramo Bejzbol a ne Fudbal.U prevodu lopta je trebala stalno da nam bude van kontrole u vazduhu.To bi Brazilce frustiralo.Oni mrze kada protivnik ne igra na zemlji.
Ja sam za igru po krilima, ali Tadic “mora” da pipne loptu 5x pre nego doda loptu igracu. Nije to Breda i oni krsevi u Holandiji, vec Brazil.
Fuca se igra od noge do noge, iz prve ili dva dodira, proigravas igraca i kreces se i otvaras.
Srbija je igrala kao da vodi 4:0 i trosi vreme vracajuci loptu nazad.
Bezidejno i bez zelje, sto se videlo kod svakog duela jer su ga izgubili.

Pa realno da bi izvukao neki pozitivan rezultat protiv ekipe kao sto je Brazil treba ti i srece malo a opet i sreca treba da se zasluzi, jednostavno moras da udjes krajnje fajterski protiv njih, sa odredjenom dozom ludila, one neke pozitivne drskosti, da ubedis sebe da mozes da igras sa njima, e to je nasima falilo veceras, doduse usli su u utakmicu hrabro i kao da zele da se nadigravaju sa njima, prvih 15-20 minuta su drzali balans na sredini, pa cak imali i blagu inicijativu ali nakon 20-ak minuta su iz cista mira odustali od lopte i inicijativu prepustili njima, kao da su vec u 20. minutu krenuli da brane rezultat, a oni kad im das prostora samo te samelju, jednostavno nasi nisu igrali hrabro, igrali su previse ziheraski i previse oprezno, bez ikakvog rizika a zapravo ubedljivo najveci rizik je ne rizikovati nista.

Videli smo i na prethodnim nekim prvenstvima, jedostavno mora da se igra , svako ko udje u mec sa namerom da se brani uglavnom jako lose prodje.
To ti je isto kao u kosarci recimo kad igras protiv Amerikanaca, da bi imao neke sanse protiv njih moras da im pokazes zube, da igras bez ikakvog respekta prema njima, da se boris , da igras cvrsto u odbrani , da pokusas da im nametnes stil i tempo igre koji tebi vise odgovara (kao sto su to uradili Argentinci, Grci, Francuzi, mi u Indijanapolisu, itd) , a to cim udjes u mec kao ajde da se ne obrukamo samo, daj samo da izgubimo sa manje od 20 razlike ili sa sto manjom razlikom, to onda racunaj da pucas sa 30 ili 40 razlike.

Evo recimo Iran je pokusao da igra bunker protiv Engleske pa kako su se proveli.

Mislim bas sam i rekao da Brazil ima izuzetno brze igrace i da su nasi odbrambeni igraci malo spori za njih (i ako se budemo branili celo vreme kad tad ce odbrana popustiti) i da zato nikako ne smemo da udjemo u mec previse defanzivno i sa idejom da se branimo, vec prosto moramo da pokusamo da uspostavimo neku ravnotezu na sredini terena , da budemo agresivni na lopti, da se krecemo bez lopte, da se sto brze oslobadjamo lopte, itd i nasi su drzali balans u pocetku ali nazalost to je trajalo samo 20-ak minuta , samo 20-ak minuta je to licilo na nesto, a problem je sto se igra 90 minuta a ne 20, recimo mozda su mogli tamo posle 70-75 minuta da krenu da igraju tako i eventualno cuvaju rezultat ali nikako vec posle 20.

Mislim da bi izvukao nesto protiv njih moras da budes hrabar i psihicki pripremljen, da imas dobru taktiku, da imas momentum i svoje vece, da imas i malo srece na kraju, a nazalost mi nista od toga nismo imali veceras, bas nista nam nije bilo naklonjeno, ponadali smo se da bi mozda ovo moglo da bude vece za pamcenje ali nazalost ispostavilo se da ovo ipak nije bilo to vece i to je to, idemo dalje.

Pa realno da bi izvukao neki pozitivan rezultat protiv ekipe kao sto je Brazil treba ti i srece malo a opet i sreca treba da se zasluzi, jednostavno moras da udjes krajnje fajterski protiv njih, sa odredjenom dozom ludila, one neke pozitivne drskosti, da ubedis sebe da mozes da igras sa njima, e to je nasima falilo veceras, doduse usli su u utakmicu hrabro i kao da zele da se nadigravaju sa njima, prvih 15-20 minuta su drzali balans na sredini, pa cak imali i blagu inicijativu ali nakon 20-ak minuta su iz cista mira odustali od lopte i inicijativu prepustili njima, kao da su vec u 20. minutu krenuli da brane rezultat, a oni kad im das prostora samo te samelju, jednostavno nasi nisu igrali hrabro, igrali su previse ziheraski i previse oprezno, bez ikakvog rizika a zapravo ubedljivo najveci rizik je ne rizikovati nista.

Videli smo i na prethodnim nekim prvenstvima, jedostavno mora da se igra , svako ko udje u mec sa namerom da se brani uglavnom jako lose prodje.
To ti je isto kao u kosarci recimo kad igras protiv Amerikanaca, da bi imao neke sanse protiv njih moras da im pokazes zube, da igras bez ikakvog respekta prema njima, da se boris , da igras cvrsto u odbrani , da pokusas da im nametnes stil i tempo igre koji tebi vise odgovara (kao sto su to uradili Argentinci, Grci, Francuzi, mi u Indijanapolisu, itd) , a to cim udjes u mec kao ajde da se ne obrukamo samo, daj samo da izgubimo sa manje od 20 razlike ili sa sto manjom razlikom, to onda racunaj da pucas sa 30 ili 40 razlike.

Evo recimo Iran je pokusao da igra bunker protiv Engleske pa kako su se proveli.

Mislim bas sam i rekao da Brazil ima izuzetno brze igrace i da su nasi odbrambeni igraci malo spori za njih (i ako se budemo branili celo vreme kad tad ce odbrana popustiti) i da zato nikako ne smemo da udjemo u mec previse defanzivno i sa idejom da se branimo, vec prosto moramo da pokusamo da uspostavimo neku ravnotezu na sredini terena , da budemo agresivni na lopti, da se krecemo bez lopte, da se sto brze oslobadjamo lopte, itd i nasi su drzali balans u pocetku ali nazalost to je trajalo samo 20-ak minuta , samo 20-ak minuta je to licilo na nesto, a problem je sto se igra 90 minuta a ne 20, recimo mozda su mogli tamo posle 70-75 minuta da krenu da igraju tako i eventualno cuvaju rezultat ali nikako vec posle 20.

Mislim da bi izvukao nesto protiv njih moras da budes hrabar i psihicki pripremljen, da imas dobru taktiku, da imas momentum i svoje vece, da imas i malo srece na kraju, a nazalost mi nista od toga nismo imali veceras, bas nista nam nije bilo naklonjeno, ponadali smo se da bi mozda ovo moglo da bude vece za pamcenje ali nazalost ispostavilo se da ovo ipak nije bilo to vece i to je to, idemo dalje.
Tacno, mada bi ja tu dodao psiholoski faktor kod fudbalera.
Oni imaju milione na racunima, hebu najbolje P, voze najbolja auta, imaju status malih Bogova u drzavi bez obzira na rezultat jer vecinu (oprost) mogu da kupe za €100 i sta ti tu da ocekujes.
Najbolje sto bi sad Piksi mogao da uradi je da 3 najgora posle utakmice posalje kuci i kaze da isto ceka i posle sledece u slucaju poraza i tako ih izblamira pred celom planetom.

Tacno, mada bi ja tu dodao psiholoski faktor kod fudbalera.
Oni imaju milione na racunima, hebu najbolje P, voze najbolja auta, imaju status malih Bogova u drzavi bez obzira na rezultat jer vecinu (oprost) mogu da kupe za €100 i sta ti tu da ocekujes.
Najbolje sto bi sad Piksi mogao da uradi je da 3 najgora posle utakmice posalje kuci i kaze da isto ceka i posle sledece u slucaju poraza i tako ih izblamira pred celom planetom.

Pa pazi mislim da nisi u pravu, mislim da manjak zelje definitivno nije bio problem veceras, sad ovaj nas tim svakako ima svojih limita i nedostataka ali ako im na icemu treba odati priznanje to je da zele i da hoce da igraju i da se bore i mislim da veceras su vise od puste zelje da naprave dobar rezultat se malo uplasili i poceli da igraju preoprezno i ziheraski, mislim da su i veceras hteli ali prosto bili su nadigrani i prosto nisu znali kako , mislim sad to sto nisu odigrali dovoljno hrabro ili sto nisu bili dovoljno hrabri ne znaci da nisu hteli i da nisu imali zelje.
Mislim sto je rekao i Piksi juce, naravno da su borbenost, volja i zelja bitni ali moras malo da znas i da teras tu loptu (a sad ocigledno da Brazilci to rade malo bolje od nas).

Pa pazi mislim da nisi u pravu, mislim da manjak zelje definitivno nije bio problem veceras, sad ovaj nas tim svakako ima svojih limita i nedostataka ali ako im na icemu treba odati priznanje to je da zele i da hoce da igraju i da se bore i mislim da veceras su vise od puste zelje da naprave dobar rezultat se malo uplasili i poceli da igraju preoprezno i ziheraski, mislim da su i veceras hteli ali prosto bili su nadigrani i prosto nisu znali kako , mislim sad to sto nisu odigrali dovoljno hrabro ili sto nisu bili dovoljno hrabri ne znaci da nisu hteli i da nisu imali zelje.
Mislim sto je rekao i Piksi juce, naravno da su borbenost, volja i zelja bitni ali moras malo da znas i da teras tu loptu (a sad ocigledno da Brazilci to rade malo bolje od nas).
Ne mislim da je ovaj tim Brazila nesto puno bolji od Portugala, a nacin kako su danas igrali u poredjenju sa Lisabonom je kao dan i noc.
Bice ipak sa je Piksi zayebao stvar, stavio je rovitog Mitrovica koji nije za brze ekipe, SMS i Tadica na krila, neka luda kombinacija koju do sada nisu igrali + onaj Dudelj invalid - Kostic.
Srpski fudbaleri ili su visoki i spori ili sićusni i neuhranjeni.
Nemaju oni tehniku u nogama kao Spanija da se lezerno dodaju, a realno vecina njih su u svojim ekipama nabijaci lopte, cast nekoliko izuzetaka.
Mora to brze, jace, bolje ako misle da se nadigravaju sa brzim afrikancima i spremnijim svajcarcima.

Ne mislim da je ovaj tim Brazila nesto puno bolji od Portugala, a nacin kako su danas igrali u poredjenju sa Lisabonom je kao dan i noc.
Bice ipak sa je Piksi zayebao stvar, stavio je rovitog Mitrovica koji nije za brze ekipe, SMS i Tadica na krila, neka luda kombinacija koju do sada nisu igrali + onaj Dudelj invalid - Kostic.
Srpski fudbaleri ili su visoki i spori ili sićusni i neuhranjeni.
Nemaju oni tehniku u nogama kao Spanija da se lezerno dodaju, a realno vecina njih su u svojim ekipama nabijaci lopte, cast nekoliko izuzetaka.
Mora to brze, jace, bolje ako misle da se nadigravaju sa brzim afrikancima i spremnijim svajcarcima.

Pa slazem se generalno, jeste Brazil sjajna ekipa ali ovo je verovatno nas najslabiji mec od kako je Piksi postao selektor, mislim da niko nije ocekivao da ih pobedimo ili da budemo sa njima 90 minuta ravnopravni ali mislim da niko nije ocekivao ni ovako slab i nikakav otpor, kao da su igrali protiv neke drugorazredne ekipe.

Inace nasi jesu malo "kabasti" i spori , najvisi smo tim na prvenstvu sa mislim 188 cm u proseku a da nije Zivkovica koji je metar i sumska jagoda i koji kvari prosek verovatno bi bili mozda i preko 190 cak , sto je za jednu fudbalsku ekipu malo previse, prosto kad je ekipa tako visoka i "kabasta" ne moze da ima tu brzinu i pokretljivost , recimo Mesi nikad ne bi bio tako brz i takav madjionicar da je visok recimo 185-190, takodje igraci kada su veci onda se malo i brze zamaraju, inace mislim da nasi igaci imaju tehniku, recimo Tadic, SMS , Kostic, Djuricic, Grujic, Vlahovic su tejnicki vrlo potkovani igraci, generalno uvek smo mi imali talentovane i tehnicki potkovane igrace ali nikad nesto preterano brze i cuvene po nekoj brzini i trkackim sposobnostima.
Mislim Brazilci deluju svi onako vrlo slang i onako lagani,nema tu mnogo visokih i krupnih igraca ali zato lete kao vetar i pritom jedu loptu , inace verovatno i zbog te nase fizionomije cesto te manje, brze ekipa znaju da nam naprave problem , sto bi se reklo danas nas je Brazil unistio sa "small ball" postavom. :D

I da definitivno morace to daleko bolje protiv Kameruna i Svajcarske, morace to i hrabrije i odvaznije i brze i bolje i preciznije i sve ce morati drasticno bolje od ovoga, morace da udju u ta dva meca ono da jedu travu sa terena ako treba.

Da se ne lažemo i Hrvatska bi izgubila od ovog Brazila, vjerojatno glatko, tako da 2:0 nije loš rezultat, ako poraz uopće može biti dobar.
Ali mogli ste i trebali ste nešto više napraviti kroz igru. Niste imali ni jednu poštenu šansu, doduše gledao sam od 15. minute. Uvijek je to tako sa branjenjem, možeš se braniti sat vremena ali kad tad te "otvore".

Srbija s obzirom na kvalitetu treba proći grupu, i bilo bi red da se ostvari neki jači rezultat s obzirom da igrače imate, i to već niz godina.

Hrvatistan ne izgleda dobro i nikada do sada van Europe nismo odigrali dobro, ni Brazil, ni Japan, u J.Afriku nismo ni išli.

БИ ШТА БИ, ИДЕМО ДАЉЕ!

Катар 2022
Т А Б Е Л Е
после првог кола
Grupa A
1.Ekvador….... 1 – 1 – 0 – 0 – 2:0 – 3
2. Holandija…. 1 – 1 – 0 – 0 – 2:0 – 3
3. Senegal…... 1 – 0 – 0 – 1 – 0:2 – 0
4. Katar… ........1 – 0 – 0 – 1 – 0:2 –
0
Grupa B

1.Engleska...... 1 – 1 – 0 – 0 – 6:2 – 3
2. SAD…......... 1 – 0 – 1 – 0 – 1:1 – 1
3. Vels…......... 1 – 0 – 1 – 0 – 1:1 – 1
4. Iran….......... 1 – 0 – 0 – 1 – 2:6 –
0
Grupa C

1.Saud. Arabija.1 – 1 – 0 – 0 – 2:1 – 3
2. Meksiko….....1 – 0 – 1 – 0 – 0:0 – 1
3. Poljska…...... 1 – 0 – 1 – 0 – 0:0 – 1
4. Argentina...... 1 – 0 – 0 – 1 – 1:2 –
0
Grupa D

1.Francuska ..... 1 – 1 – 0 – 0 – 4:1 – 3
2. Danska…...... 1 – 0 – 1 – 0 – 0:0 – 1
3. Tunis…......... 1 – 0 – 1 – 0 – 0:0 – 1
4. Australija…... 1 – 0 – 0 – 1 – 1:4 –
0
Grupa E

1.Španija…...... 1 – 1 – 0 – 0 – 7:0 – 3
2. Japan…....... 1 – 1 – 0 – 0 – 2:1 – 3
3. Nemačka..… 1 – 0 – 0 – 1 – 1:2 – 0
4. Kostarika….. 1 – 0 – 0 – 1 – 0:7 –
0
Grupa F

1. Belgija…...... 1 – 1 – 0 – 0 – 1:0 – 3
2. Maroko…..... 1 – 0 – 1 – 0 – 0:0 – 1
3. Hrvatska…... 1 – 0 – 1 – 0 – 0:0 – 1
4. Kanada…..... 1 – 0 – 0 – 1 – 0:1 –
0
Grupa G

1. Brazil….......... 1- 1 – o – 0 – 2:0 – 3
2. Švajcarska… 1 – 1 – 0 – 0 – 1:0 – 3
3. Kamerun...... 1 – 0 – 0 – 1 – 0:1 – 0
4. Srbija…....... 1 – 0 – 0 – 1 – 0:2 –
0
Grupa H

1. Portugalija... 1 – 1 – 0 – 0 – 3:2 – 3
2. Urugvaj….... 1 – 0 – 1 – 0 – 0:0 – 1
3. Gana…........ 1 – 0 – 1 – 0 – 0:0 – 1
4. Gana…........ 1 – 0 – 0 – 1 – 2:3 – 0

Катар 2022
РАСПОРЕД УТАКМИЦА

за други и трећи круг
-по данима и часовима-
Петак, 25. новембар

11 Велс - Иран
14 Катар - Сенегал
17 Холандија – Еквадор
20 Енглеска – САД

Субота, 26. новембар
11 Тунис - Аустралија
14 Пољска - Саудијска Арабија
17 Француска - Данска
20 Аргентина – Мексико

Недеља, 27. новембар
11 Јапан – Костарика
14 Белгија – Мароко
17 Хрватска - Канада
20 Шпанија – Немачка

Понедељак, 28. новембар
11 Камерун – Србија
14 Кореја - Гана
17 Бразил – Швајцарска
20 Португал - Уругвај

Уторак, 29. новембар
16 Еквадор - Сенегал
16 Холандија – Катар
20 Велс - Енглеска
20 Иран – САД

Среда, 30. Новембар
16 Аустралија - Данска
16 Тунис - Француска
20 Пољска - Аргентина
20 Саудијска Арабија – Мексико

Четвртак, 1. децембар
16 Хрватска - Белгија
16 Канада – Мароко
20 Јапан - Шпанија
20 Костарика - Немачка

Петак, 2. децембар
16 Гана - Уругвај
16 Јужна Кореја - Португал
17 Катар - Еквадор
20
Србија - Швајцарска
20 Камерун – Бразил

Moramo sebi priznati da igramo najgori fudbal na kugli zemaljskoj.
Kad kompletan nas tim (ni jedan igrac)nije u stanju svo vreme dok traje utakmica makar na 5-6 sekundi da drzi loptu u nogama,da predribla barem jednog protivnickog igraca onda taj nije za loptu..
Pa tako nesto mogao da zaigra bilo ko od nas.
I nema tu opravdanja za (Lencarenje) jer eto Brazil kvalitetnija ekipa.
Pa to je posao kao i svaki drugi.i brazilci su obicni ljudi ali su barem ljudi i imaju herca,bore se na terenu i pokrecu..
Pohvalio bih samo golmana a kompletan tim igra sa usporenim pokretima i bez motivacije!Cudo nevidjeno..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back