Pozdrav ekipa.

Ja sam sa LjiS-a, volim fudbal pa vam se pridružujem da komentarišemo.

Neznam se tehnički izražavati kao vi, ali ću prenositi svoj subjektivni osjećaj sa terena.
Mislite li da je Piksi dobro postavio početnu ekipu na teren? Ja mislim da ne. Brazilci su rođeni sa loptom i ako hoćeš sa njima da igraš onda mora da se reskira i daleko da to bude ofanzivnije. Napad katastrofa, odbrana ajmo reći da su se na to bazirali cijelo vrijeme. Kondicija, brzina 0 i zapravo meni nije jasno šta rade povrijeđeni igrači na terenu? Ajde ako su najbolji, nisu valjda jedini?? Mislim ipak svi oni igraju u inostranim klubovima, nije poveo dođo-ve. Sa štaka na travu...ne ide. Želje i volje je možda bilo, ali samo u njihovim snovima. Tako se ne igra sa brazilcima, već sa srcem u nogama i kako ste rekli mora se biti i bezobrazan.
Sa psihološke strane mislim da Piksi nije puno pogriješio što je davao takve izjave u medije. Vjerovatno da bi podigao moral igračima, jer da nije možda bi se tek onda utrtali. E sad što je time podigao entuzijazam i našem narodu pa smo više očekivali

-ko nam je kriv? Na kraju kad se sve svede, dobro smo i prošli.
Naravno i svaka čast našem golmanu Vanji, on je sinoć bio najbolji igrač reprezentacije.