pop80
Elita
- Poruka
- 16.196
brt šta ako slučajno odigramo dobro protiv kameruna i švajcarske? tvoja glupa teza u prvoj rečenici pada u vodu jbg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slucajno moglo u kvalifikacijama i kao protiv portugala.brt šta ako slučajno odigramo dobro protiv kameruna i švajcarske?
Moja glupa teza ne pada u vodu,i ako hoces da pobedis onda moras da mrdnes dupetom.tvoja glupa teza u prvoj rečenici pada u vodu jbg
brt to je jedna utakmica.. komentarišeš ko moj deda kad kaže : ovaj đoković ceo život igra tenis i opet nema pojma.. brazil je bolji..loše smo igrali al to ne znači da ne možemo u ponedeljak i sledeći petak odigrati dobroSlucajno moglo u kvalifikacijama i kao protiv portugala.
Na svetskom prvenstvu to lencarenje ne prolazi.
A svako ko ne moze da zadrzi loptu ni 2 sekunde u nogama jer mu protivnicki igrac oduzima loptu kao malom detetu taj ili je lencuga ili nije za loptu.
Bruka i sebe i Naciju!
Moja glupa teza ne pada u vodu,i ako hoces da pobedis onda moras da mrdnes dupetom.
Da budes musko bree,da mu ne das da dise da ti pobegne ili pretekne.
Fudbal je borba i nece niko da dozvoli da ga nadigras i ponizis.
sve si dobro rekla medena..Pozdrav ekipa.
Ja sam sa LjiS-a, volim fudbal pa vam se pridružujem da komentarišemo.
Neznam se tehnički izražavati kao vi, ali ću prenositi svoj subjektivni osjećaj sa terena.
Mislite li da je Piksi dobro postavio početnu ekipu na teren? Ja mislim da ne. Brazilci su rođeni sa loptom i ako hoćeš sa njima da igraš onda mora da se reskira i daleko da to bude ofanzivnije. Napad katastrofa, odbrana ajmo reći da su se na to bazirali cijelo vrijeme. Kondicija, brzina 0 i zapravo meni nije jasno šta rade povrijeđeni igrači na terenu? Ajde ako su najbolji, nisu valjda jedini?? Mislim ipak svi oni igraju u inostranim klubovima, nije poveo dođo-ve. Sa štaka na travu...ne ide. Želje i volje je možda bilo, ali samo u njihovim snovima. Tako se ne igra sa brazilcima, već sa srcem u nogama i kako ste rekli mora se biti i bezobrazan.
Sa psihološke strane mislim da Piksi nije puno pogriješio što je davao takve izjave u medije. Vjerovatno da bi podigao moral igračima, jer da nije možda bi se tek onda utrtali. E sad što je time podigao entuzijazam i našem narodu pa smo više očekivali-ko nam je kriv? Na kraju kad se sve svede, dobro smo i prošli.
Naravno i svaka čast našem golmanu Vanji, on je sinoć bio najbolji igrač reprezentacije.
Pozdrav ekipa.
Ja sam sa LjiS-a, volim fudbal pa vam se pridružujem da komentarišemo.
Neznam se tehnički izražavati kao vi, ali ću prenositi svoj subjektivni osjećaj sa terena.
Mislite li da je Piksi dobro postavio početnu ekipu na teren? Ja mislim da ne. Brazilci su rođeni sa loptom i ako hoćeš sa njima da igraš onda mora da se reskira i daleko da to bude ofanzivnije. Napad katastrofa, odbrana ajmo reći da su se na to bazirali cijelo vrijeme. Kondicija, brzina 0 i zapravo meni nije jasno šta rade povrijeđeni igrači na terenu? Ajde ako su najbolji, nisu valjda jedini?? Mislim ipak svi oni igraju u inostranim klubovima, nije poveo dođo-ve. Sa štaka na travu...ne ide. Želje i volje je možda bilo, ali samo u njihovim snovima. Tako se ne igra sa brazilcima, već sa srcem u nogama i kako ste rekli mora se biti i bezobrazan.
Sa psihološke strane mislim da Piksi nije puno pogriješio što je davao takve izjave u medije. Vjerovatno da bi podigao moral igračima, jer da nije možda bi se tek onda utrtali. E sad što je time podigao entuzijazam i našem narodu pa smo više očekivali-ko nam je kriv? Na kraju kad se sve svede, dobro smo i prošli.
Naravno i svaka čast našem golmanu Vanji, on je sinoć bio najbolji igrač reprezentacije.
brt s ovakvom igrom nećemo pobediti al odigraćemo bolje.. ovo gore sve si lepo napisao..al da ti kažem nešto..nismo samo mi takav narod.. bio sam u usa.. oni npr isto misle da mogu svakog u svemu da pobede.. pa i u fudbalu.. boli njih k.. ko je preko puta.. evo videćeš i večeras protiv engleske.. imaju taj pobednički, bezobrazni mentalitet, zato su tako i uspešni u sportu..zato smo i mi uspešni u sportu.. ako ideš sa pričom: razbiće nas, nemamo šanse itd to je razmišljanje luzera..uvek sanjaj najveće snove..sanjaj da ćeš dobiti Brazil u fudbalu!! Lepo je sanjati!!Jbt,ja stvarno mislim da smo mi jedna od najbolesnijih (psihički) nacija na planeti koja nikada nije sposobna da živi u realnosti,nego non stiop u nekim mitovima,maštanju,itd....mislim,koji to drugi narod bi mogao pre ovakve utakmice da ima takva očekivanja kako će Srbija pobediti Brazil,kako će stići do četvrtfinala,polufinala......
Evo bilo par anketa
https://www.b92.net/sport/qatar2022/vesti.php?nav_id=2247749
I najmanje 60-70% učesnika pre utakmice smatralo da bi Srbija mogla da pobedi Braztil...(?!)......pa jbt,kako to neko normalan ili ozbiljan može da smatra?...to bi otprilike bilo kao da 70% Srba smatra da Srbija može da napravi bolji auto nego Mercedes....
Ajde,jeste naša reprezentacija bolja nego što je bila,jeste Piksi popravio atmosferu u timu,ali brate te izjave i gluposti kako ćemo u polu finale,kako ćemo da pobedimo Brazil su stvarno jadne i besmislene.....eto baš me zanima šta sad,posle ovakvog debakla protiv Brazila misle i onih 70% ljudi što su mislili da ćemo pobediti Brazil i te TV stanice koje pumpaju tu nenormalnu atmosferu kako smo,maltene veću finalu svetskog prvenstva...
A realnost je da,ako nešto drasično ne promenimo u igri i postavci tima,mi nećemo proći ni grupnu fazu....pitanje je da li ćemo ovakvom igrom pobediti Afrikance,a Švajcarska će da nas rasturi...
brt s ovakvom igrom nećemo pobediti al odigraćemo bolje.. ovo gore sve si lepo napisao..al da ti kažem nešto..nismo samo mi takav narod.. bio sam u usa.. oni npr isto misle da mogu svakog u svemu da pobede.. pa i u fudbalu.. boli njih k.. ko je preko puta.. evo videćeš i večeras protiv engleske.. imaju taj pobednički, bezobrazni mentalitet, zato su tako i uspešni u sportu..zato smo i mi uspešni u sportu.. ako ideš sa pričom: razbiće nas, nemamo šanse itd to je razmišljanje luzera..uvek sanjaj najveće snove..sanjaj da ćeš dobiti Brazil u fudbalu!! Lepo je sanjati!!
Slučajno de desilo protiv Portugala...i to "slučajno" bude jednom u 5,6 godina a na mudijalima (što se nas tiče) skoro nikad sem protiv Nemačke 2010 ali i tu smo znali da u. seremo s Australijom i Ganom.brt šta ako slučajno odigramo dobro protiv kameruna i švajcarske? tvoja glupa teza u prvoj rečenici pada u vodu jbg
2006. nas je Kaka probio, 2014. nas je pokrao sudac.zanimljiv podatak..
Brazil od 2006. godine redovno gubi od Evropljana na svetskim prvenstvima, osim od dve reprezentacije – Srbije i Hrvatske.
Brazil je 2006. i 2014. pobedio Hrvatsku (1:0 i 3:1), a 2018. i 2022. Srbiju (dva puta 2:0).
U međuvremenu, u sedam utakmica sa ostalim evropskim reprezentacijama nema nijednu pobedu!
Izborio je samo dva remija, sa Portugalom i Švajcarskom, te doživeo pet poraza: Francuska, Holandija, Nemačka, Holandija, Belgija.
Srbija i Hrvatska su u četiri meča sa Brazilom postigle samo jedan gol, i to je bio autogol Marsela protiv Hrvatske na SP 2014. u Brazilu.
Opet izvrces temu.brt to je jedna utakmica.. komentarišeš ko moj deda kad kaže : ovaj đoković ceo život igra tenis i opet nema pojma..
Brazil je bio bolji zato sto se borio.brazil je bolji..
Lose smo igrali kazesloše smo igrali
Od 90-tih pa do dana danasnjeg mi nismo nikad odigrali dobro.al to ne znači da ne možemo u ponedeljak i sledeći petak odigrati dobro
To je i po meni bilo preoptimistično. Ali valjda ta neka nada naroda. Jer...kako sam i rekla svi ti naši reprezentativci igraju po velikim klubovima i znali su oni i pozitivno da iznenade, da daju izvanredne partije kad niko to nije očekivao. Nose etiketu faktora iznenađenja i to je trebao Piksi da iskoristi. Kako neznam, ali kao da ni on nije bio načisto koju taktiku da primjeni. Ili je možda bio svjestan da od toga nema ništa-pa ko veli samo da se ne obrukamo.Jbt,ja stvarno mislim da smo mi jedna od najbolesnijih (psihički) nacija na planeti koja nikada nije sposobna da živi u realnosti,nego non stiop u nekim mitovima,maštanju,itd....mislim,koji to drugi narod bi mogao pre ovakve utakmice da ima takva očekivanja kako će Srbija pobediti Brazil,kako će stići do četvrtfinala,polufinala......
Evo bilo par anketa
https://www.b92.net/sport/qatar2022/vesti.php?nav_id=2247749
I najmanje 60-70% učesnika pre utakmice smatralo da bi Srbija mogla da pobedi Braztil...(?!)......pa jbt,kako to neko normalan ili ozbiljan može da smatra?...to bi otprilike bilo kao da 70% Srba smatra da Srbija može da napravi bolji auto nego Mercedes....
Ajde,jeste naša reprezentacija bolja nego što je bila,jeste Piksi popravio atmosferu u timu,ali brate te izjave i gluposti kako ćemo u polu finale,kako ćemo da pobedimo Brazil su stvarno jadne i besmislene.....eto baš me zanima šta sad,posle ovakvog debakla protiv Brazila misle i onih 70% ljudi što su mislili da ćemo pobediti Brazil i te TV stanice koje pumpaju tu nenormalnu atmosferu kako smo,maltene veću finalu svetskog prvenstva...
A realnost je da,ako nešto drasično ne promenimo u igri i postavci tima,mi nećemo proći ni grupnu fazu....pitanje je da li ćemo ovakvom igrom pobediti Afrikance,a Švajcarska će da nas rasturi...
brt javićeš se u ponedeljak..ili ipak nećešOpet izvrces temu.
Brazil je bio bolji zato sto se borio.
Lose smo igrali kazes
Jesi li ti gledao utakmicu!
Dali si primetio da ni jedan jedini nas fudbaler ne moze da zadrzi loptu u nogama duze od 2 sekunde jer ce mu ovaj protivnicki igrac oduzeti ko malom detetu kao da nije nista!
Ma nisam mogao da verujem sta gledam i kako cemo onakvi da nekoga pobedimo!
Izgubili smo taj duh za borbenost.
Od 90-tih pa do dana danasnjeg mi nismo nikad odigrali dobro.
Svako ko gleda opazice da uvek kad nam je lopta u posedu,da taj igrac-fudbaler-covek nema pojma sta ce sa njom!
Prenesce tu loptu svega par koraka dok stigne do protivnickog igraca i onda je tu Kraj!
Oduzece mu loptu ko da ne postoji!
brt vidimo se u ponedeljak..ili ipak ne kad se posakrivate u mišje rupeSlučajno de desilo protiv Portugala...i to "slučajno" bude jednom u 5,6 godina a na mudijalima (što se nas tiče) skoro nikad sem protiv Nemačke 2010 ali i tu smo znali da u. seremo s Australijom i Ganom.
Kamerunci su brzi a u reprezentaciji Svice ima i balkanerosa tako da ...brt šta ako slučajno odigramo dobro protiv kameruna i švajcarske? tvoja glupa teza u prvoj rečenici pada u vodu jbg
Ja se sa ovim slažem i to jeste ono što smo mi vidjeli na terenu. Sad zaboravila sam koja su 2 igrača bila u pitanju ali sigurno si primjetio tu situaciju da pred golom Brazila naš igrač šalje loptu drugom, a ovaj mu bio okrenut leđima i zjeva u gol....
Svako ko gleda opazice da uvek kad nam je lopta u posedu,da taj igrac-fudbaler-covek nema pojma sta ce sa njom!
Prenesce tu loptu svega par koraka dok stigne do protivnickog igraca i onda je tu Kraj!
Kanadski izbornik liže što je posrao![]()
F: Prolazimo prvi s 9 bodova. Imamo najjaču vezu na turniru, stopere i bekove odlične, fali nam samo desno krilo i napadač u formi. Ako Petko dođe nabrijan, gazimo sve redom. najviše ćemo natovarit Kanadu.
Opet izvrces temu.
Brazil je bio bolji zato sto se borio.
Lose smo igrali kazes
Jesi li ti gledao utakmicu!
Dali si primetio da ni jedan jedini nas fudbaler ne moze da zadrzi loptu u nogama duze od 2 sekunde jer ce mu ovaj protivnicki igrac oduzeti ko malom detetu kao da nije nista!
Ma nisam mogao da verujem sta gledam i kako cemo onakvi da nekoga pobedimo!
Izgubili smo taj duh za borbenost.
Od 90-tih pa do dana danasnjeg mi nismo nikad odigrali dobro.