Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vreme je malo da pustimo naseg "Zvonka Mihajlovskog" iz sebe, Risarlison je pocepao vazduh na vodonik i kiseonik. :D

Lopta je sada pukla kao staklena kugla od porcelana.

Zvog ovakvih udaraca Brazilaca osnovace se drustvo za zastitu lopte.

Risarlison igrac plave kose ali velikih mogucnosti.

Ovaj momak ima 70 kilograma i 10 tona znanja.

Nasi igraju kriminalan fudbal zato ima tako mnogo policajaca oko stadiona

Nacrtao je lepu fudbalsku sliku.

I zavrsen je jos jedan pokretni praznik fudbalskih slika. : D

E, upravo zbog ovoga ne pisem n sportu.
Danima ide prica AE ORLOVI AE PIKSI idemooo...
Onda nas, kao i pre 4 godine, razmontira REALNO MNOGO BOLJI protivnik.
I odnah UA MAIMUNI UA PADAVICARI PFUJ ZADNJI CEMO BITI...
Mi ne zasluzujemo nijednu medalji u bilo kom sportu.
Jer smo impulsivni i ponasamo se kao deca.
Ali nas eto Bog pogleda pa osvojismo hrpu medalja.
Ali ne SAMO FUDBAL ALE ALE i opet u krug.
More mrsh.

200.gif

Dobra utakmica.
Čuo sam od onih koji su bili tamo da je klima neizdrživa bez obzira sad na klimatizaciju.
...............................................................................................................................................
Brazilci , jedna od najjačih ekipa koja se ipak lepo vidljivo oznojila da nas dobije.Sreća je delom bila na našoj strani.
Prvo poluvreme nezanimljivo i razočaravajuće za publiku kako na stadionu tako i pored tv , prikaz fudbala iz Jugoslovenske epohe i česta vraćanja lopte golmanu su apsolutno uvek nagoveštaj izgubljene utakmice, bez izuzetka u statistici.
Drugo poluvreme , u napadu niko ne sme da šutne a nebitan je go već prilika za korner ili aut .
Kao sa Argentinom imena ne dobijaju utakmicu , jer oslanjati se na ime koje će da da go ako mu neko lepo namesti loptu , rezultiralo je utakmicom bez datog gola sa naše strane.
...................................................................................................................................
U svakom slučaju čestitke i svim igračima, golmanu pogotovu i Piksiju.

Mi smo previse utripovali da smo sam krem svetskog fudbala. Brazil je druga planeta ne samo za nas.
Sećam se kad smo pukli prijateljsku od Danske 3-0. To je otprilike pokazalo gde nam je mesto u odnosu na elitne ekipe.
Inače, Brazil nas je i 2018. pobedio 2-0. Koliko se sećam tada čak i nismo bili toliko loši. Oni su dosta napredovali a mi kao jesmo ali izgeda da nismo. U stvari, naredna dva meča će pokazati šta je u pitanju...

Sećam se kad smo pukli prijateljsku od Danske 3-0. To je otprilike pokazalo gde nam je mesto u odnosu na elitne ekipe.
Inače, Brazil nas je i 2018. pobedio 2-0. Koliko se sećam tada čak i nismo bili toliko loši. Oni su dosta napredovali a mi kao jesmo ali izgeda da nismo. U stvari, naredna dva meča će pokazati šta je u pitanju...

Srbija ima solidan tim, igraci igraju u jakim ligama, ali nisu sam evropski i svetski vrh. To je prosto cinjenica.

Srbija ima solidan tim, igraci igraju u jakim ligama, ali nisu sam evropski i svetski vrh. To je prosto cinjenica.
To i ja tvrdim i ne znaci da sam pesimista ili da cu da ih ispljujem posle prvog poraza..razocarala je igra. Mi možemo da se nosimo sa Švajcarskom i ekipama tog ranga, ali Brazil, Francuska, Španija ipak su azdaje za nas...i taj Kamerun ce morati dobro da se pomuče da pobede njih mada vidim da mnogi upisuju sigurna 3 boda (???) u toj utakmici pa sa Švajcarskom da se koljemo za drugo mesto...zaboravljate isto da je Švajcarska igrala nerešeno s Brazilom na SP u Rusiji i da ce i sad odigrati bolje nego mi ili izgubiti s golom razlike.

Iskreno, umesto da priznaš da si pogrešno analizirao ti se podsmevaš drugima...

Niti jednom nisam pomenuo utakmicu sa Brazilom. Što se ovog indijanca tiče, taj je izjavio pre meča da će navijati za Brazil jer je, zaboga, Vučić poslao poruku podrške fudbalerima. Pazi ti tog neoprostivog greha, dakle po toj logici niko živi ne treba da navija za Srbiju jer je podržava Vučić, kakav mozak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back