хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.271
Onda si neznalica.
Колико ја знам, ово није бугарски језик.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda si neznalica.
@хан Ацо, neki komentar?Pogledajte prilog 1567853
Ћипровачки бискуп Петар Богдан Бакшић подноси извештај Папској конгрегацији за пропаганду вере, септембра 1640. године, констатује како је нашао једну православну испосницу у стени изнад града Шумена, где стоје натписи исписани словенским или српским писмом.
Петар Богдан - Бакшић ти је иначе писац прве бугарске историје, пре Пајисија Хиландарског.Ma gluposti.
Berkovičani su još 1837. tražili od Kneza Miloša da posreduje kod Porte povodom njihovih zahteva. Na Berlinskom kongresu Berkovica je pripala Bugarskoj…Петар Богдан - Бакшић ти је иначе писац прве бугарске историје, пре Пајисија Хиландарског.
Берковац!Berkovičani su još 1837. tražili od Kneza Miloša da posreduje kod Porte povodom njihovih zahteva. Na Berlinskom kongresu Berkovica je pripala Bugarskoj…
Pogledajte prilog 1575317
I to je preimenovano radi bugarizacije naziva?Берковац!
Метковић-Медковец, Валча Драма, Орахово, Миљковац-Милковица и сл.I to je preimenovano radi bugarizacije naziva?
Plansko i sistematsko zatiranje i samog pomena na Srbe.Метковић-Медковец, Валча Драма, Орахово, Миљковац-Милковица и сл.
Zapazimo da su štokavski govori Bosne bili potpuno razumljivi u zapadnoj Bugarskoj u XVII veku, a tvoja participacija na srpskom forumu dokazuje da je to i dalje slučaj.Ma gluposti.
Ево ти један бугарски устаник из Метковића. Прочитај на бугарској Википедији!Plansko i sistematsko zatiranje i samog pomena na Srbe.
То је староблгарски!Jel i ovo bugarski jezik? Ikavski bugarski?
Pogledajte prilog 1575866
Онда ти не знаш ни лингвистику ни етнологију.Ovo ne lici na srpsku muziku ni malo
To su upravo ti bugaraši, oni bugarizovani što im sa ostali Bugari smeju da govore srpski.Interesantno ja sam se pre neku godinu dopisivao na you-tube sa jednim bugarinom koji je tada tamo vazio za velikobugarskog nacionalistu inace rodom iz Trna u Bugarskoj, pa polako mic po mic ja saznam od njega da mu je baba slavila svetog Nikolu,da je taj obicaj kod njih izumro da niko vise neslavi,nije mogao da se nacudi kada sam mu objasnio da mi Srbi i dalje masovno slavimo slavu i da je kod nas posebno u seoskim sredinama, odakle sam i Ja i dalje teska sramota neslaviti svoga Svetca zastitnika-krsnu slavu, mislim da taj Bojko Bugarin potice od tih Srba u Bugarskoj koji su sad odnosno od egzarhije 1870 god pobugaraseni i od njih nema vecih Bugarskih sovinista,one gluposti Bugarska do Jagodine i tako to.