Hvala Djuro do neba!! 
Sta si uradila/o za taj stari crveni pasos..Ja ga nemam..Jel prave problem zbog toga?

Sta si uradila/o za taj stari crveni pasos..Ja ga nemam..Jel prave problem zbog toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel moze neko da mi kaze da li se moze putovati iz francuske ,u kojoj sam trenutno, u druge zemlje sengena,samo sa njihovim recipiseom ( zahtev za izdavnje boravisne karte na koju cekam),naravno vazecim....jer mi je viza u pasosu istekla...jel ima nekko nekakva iskustva?
putovao bih avionom u spaniju...
Prvoslicna situacija! zna li neko kako treba da glasi tekst tog garantnog pisma? da li treba negde da se overi?
Dovoljno JAKA garancija rešava SVE !
Šta mislim pod tim ? .....verovatno su oni koji su slali garanciju prvi put bili nezaposleni, imali neku hipoteku itd... E sad, je već mnogo teže sledeći put, pošto imaju u kompjuteru da je odbijena, i sad sve gledaju MNOGO strože ...
Kao moguć problem vidim i to što oni prilikom podnošenja zahteva za vizu ovde traže i da su roditelji zaposleni. Ti papiri se mogu...da tako kažem ''frizirati'', oni to nemaju načina da provere, ali traže na uvid prilikom podnošenja zahteva za vizu ....