Ljubo,
moram se složiti sa Lessandrom u pogledu zatvaranja teme o Bosni i Bošnjacima.
Ono što je offtopic ili spam ili vrijeđanje ili nije u skladu sa pravilima obriši ili kazni ali nisi trebao zatvarati temu.
Inače, primjetio sam, moderatori samo zaključaju temu kad se nakupi smeća umjesto da je čiste na vrijeme i da tema ide svojim tokom.

Očisti temu o Bosni i Bošnjacima i otvori nam je ili je samo otvori ako ne misliš da je puna smeća.
Imamo mi još štošta reći na toj temi.
Ako je ne otvoriš morat ću postaviti drugu temu sa istim sadržajem.

Pozdrav.
U redu, otvoriću je.

Ali, molim i tebe, i kolegu sa kojim se slažeš, kao i sve ostale, da u raspravi koristite argumente, stavove i mišljenja koji ne vredjaju i ne provociraju bilo koga.

Moderatori na Forumu Krstarica su volonteri, a neki bi vreme koje utroše na brisanje i editovanje sadržaja, iskoristili da učestvuju u nekoj priči.

Hvala ti na korektnom obraćanju. :)

Ljuba Miljković je izuzetno loš moderator. To nije moje mišljenje već potvrđena činjenica. Ovde ću pomenuti samo neke dvostruke aršine a svode se na to da drugima zabranjuje ono što sebi dozvoljava:

- pisanje nestandardnim pismom srpskog jezika,

I nije dovoljno što sam mu dva puta na to ukazivao, i to onda kada je moje postove prepravljao zbog pisanja jata, on je naprosto nepopravljiv kada je u pitanju kršenje pravila foruma:

ljuba miljkovic: ponovljeno vredjanje javnih ličnosti

Dakle, "odjebi" se ne čita "ođebi", zato u srpskoj latinici postoji đ.

Nadam se da će moderator Miljković prestati sa sprovođenjem dvostrukih standarda i delovati više pozitivno svojim primerom, a manje silom.

Hvala.

Svevišnji!

Šta ovaj stvarno hoće? Sad mu ne smeta "dj": Hoće li da mu dodje odozdo gore?

Da li bi našao sebe ovde!? Vukajlija:

Dlaka u jajetu
Nju obično traži osoba koja je toliko u stanju da zanoveta, da joj nešto ne odgovara ili fali, da se svimа popela na vrh ku.... Uvek je nečim nezadovoljna, sve joj smeta i nikada ništa nije dovoljno dobro. U principu, non-stop zvoca bez razloga.

:)

Ili, ovde: Nadžak

Nadžaci su izuzetno iritirajuće osobe kojima ništa nije po volji, a opet sve mora da bude po njihovom.

Ili, možda, ovde! Džangrizanje jednog nadžaka:

Mrzim…

… tupe makaze za orezivanje, iskrivljene šrafcigere, šarene džempere, okrnjene šoljice za kafu sa cvetnim dezenom, milje na televizoru, odeljensku zajednicu, zunzare i to one zelene, karmine na pikavcima i čašama, pocepane sobne papuče, čemprese u povoju, ljute bombone na meru, bajat ratluk, podignut nos do nebesa, stolare bez prstiju, povišen ton sa niskom inteligencijom, kučiće koja poltronski mašu repom, redare i higijeničare, loše depilirane noge, koštice u piti sa višnjama, dlake u siru, i one u jajetu, iglu u plastu sena, pozdrave i želje, mokro kupatilo i ukvašene čarape, mrvice po stolu, brkate babe, ljubljenje od tri puta, oljušteni lak na noktima, bušne čarape, sve što vole mladih, voditelje sa šprahfelerom, seljačke svadbe, prazne fontane, antene sa turskim pojačivačima, volove u kupusu, blatnjavu obuću, kišobran koji se okreće naopačke čim vetar dune, nakupce na pijaci, smrdljive noge (na ramenu mome), baje sa viškom mase i manjkom pameti, one što se stalno plaše, Štrumftetu u štiklama, kad kaže da neće, a znam da ‘oće, spuštanje suknje i podizanje dekoltea, reklame po sred scene, kad me svrbe leđa, izgorele iz solarijuma, isečene famerke izvađene iz varikine, loše tetovaže na pogrešnim mestim, prijateljsko spuštanje ruke na rame, Grand šou sa sve zvezdama i Velikim bratom, mrzim što je toliko volim, seme i pleme, podignute sise i spušteno čelo, kad sve stane a nikad krenulo nije, gaće u dupetu, radne subote, preko i preče, cigare bez filtera, okrnjene zube, provodadžije sa ženama im, gađanje u jabuku, skraćenice, plačipičke i muške pizdе, prljav pupak, stiskanje i lov bubuljica, lajave krelce, restrikciju, promene što nikad ne dolaze, privremena rešenja, vozove bez voznog reda, idi mi dođi mi, naložene face sa TV-a, što ne mogu svega da se setim sada…

Svevišnji!

Šta ovaj stvarno hoće? Sad mu ne smeta "dj": Hoće li da mu dodje odozdo gore?

Da li bi našao sebe ovde!? Vukajlija:

"Вукајлија" је неозбиљан извор .
icon13.gif

Prema svecu i tropar!

Vukajlija: Nešto slično izrazu "našla vreća zakrpu", samo malo produhovljenije.

Šta da radim, prešao sam na sleng, da ne bih svoje dvosmislenosti pakovao "u narodne umotvorine i citate folklorne poezije".

Ali, da podsetim:
Ima ona narodna:

"Pridrži mi, sejo, kopile, da se onoj kurvi majke na*ebem!"

Tumačenja su različita, suštinsko značenje je samo jedno.
Mada, ponavljate se... evo, pogledaj: http://forum.krstarica.com/threads/308516&page=10

Nedostaju vam još ona dvojica sa linkovane strane, pa ćete biti stara proverena ekipa.

Prema svecu i tropar!

Vukajlija: Nešto slično izrazu "našla vreća zakrpu", samo malo produhovljenije.

Šta da radim, prešao sam na sleng, da ne bih svoje dvosmislenosti pakovao "u narodne umotvorine i citate folklorne poezije".

Ali, da podsetim:

Mada, ponavljate se... evo, pogledaj: http://forum.krstarica.com/threads/308516&page=10

Nedostaju vam još ona dvojica sa linkovane strane, pa ćete biti stara proverena ekipa.

Под једним пазухом не могу се две лубенице носити.

КАд мачке нема мишеви коло воде.

Selam brate,
neka teme jer trebaju saznati činjenice koje im njihovi istoričari kriju ili kroje istoriju za račun politike.
Ja imam osjećaj da je kod njih cenzura po pitanju istorije jer npr. ne znaju da su turci zatekli milion srba a kad su se povlačili ostavili iza sebe 7 miliona srba, da su ostavili više crkava nego što su ih zatekli itd...
Još je mnogo stvari koje ne znaju a trebaju da saznaju i što je najvažnije da "svare" neke činjenice a za to treba vremena.

Vidiš kako osporavaju Ilire pa se ispostavi da su Iliri bili na ovim prostorima.
Zatim svojataju Tvrtka I po osnovu njegove bake i sva im se teorija o njegovom "srpstvu" temelji na tome a čovjek čak nije bio ni pravoslavac.

Vremenom ću ih upoznati sa činjenicom da je po popisu Austrougarske iz 1910.godine u Bosni 91% zemlje pripadalo muslimanima a 6% Srbima.
Da su u Bosnu doseljavani iz Srbije kao kmetstvo begovima jer nije bilo radne snage dovoljno...

Ima tu još dosta stvari ali treba vremena i zato neka teme.

Selam alejkum. :D

Алејкум селам. Знамо ми чињенице, али знами и како је до њих дошло, нешто ми се не да, да на теми која је за мене затворена и "крај приче" демантујем малициозне конструкције, буди љубазан, ако нећеш да избришеш пост онда дотури ову карту становништва:
Croatia%2C_Bosnia%2C_Serbia_and_Montenegro_religious_demographics_map%2C_1901.png
Пардонирам мало излази из прокламованих мера.

Poslednja izmena:
Питање за Лаутнера.

Имаш ли биографије Јована Чемеркића, Лазара Пантелића и Јована Калафатића?
Динчић каже за њих да су били примери поштених љота па рекох ако ти није проблем да их поставиш негде или да ми пошаљеш...

немам

У вези са коришћењем различитих тастатура и другачијег писања слова Ђ као Đ i Dj , данас је био чланак у Куриру са описаном ситуацијом и муком наших грађана који у свом имену и презимену имају слово Ђ, које софтвери ван Србије и Црне горе препознају као Д.
Новинар је поставио и смислено питање, парафразирам, "да ли су Đorđe i Djordje - исти човек? "

Хвала, него хоће ли бити довољно 5 цистерни?:per:

Пиво не пијем, а откад су пресушиле залихе Mouton Cadett Rouge Bordeaux прешао сам на домаће и схватио да бордо није ништа према нашим винима из околине Варварина. Дакле, црно од тамјанике и мерлоа, или евентуално Вранац али не про корде, он смрди, и Кратошија. Пробао сам и вина из Пиротског краја, она су "зло" али су ми тешко доступна. Или то, или неки газирани препарат . А , ако си уписао Учитељски у Београду, ја сам ту, на 500 метара.

Poslednja izmena:
Пиво не пијем, а откад су пресушиле залихе Mouton Cadett Rouge Bordeaux прешао сам на домаће и схватио да бордо није ништа према нашим винима из околине Варварина. Дакле, црно од тамјанике и мерлоа, или евентуално Вранац али не про корде, он смрди, и Кратошија. Пробао сам и вина из Пиротског краја, она су "зло" али су ми тешко доступна. Или то, или неки газирани препарат . А , ако си уписао Учитељски у Београду, ја сам ту, на 500 метара.

Да, у БГ-у, само има 2 локације истог факса: код Београђанке и код Звездиног стадиона.

Back