čvrsnica
Domaćin
- Poruka
- 4.321
kameno nisi pio

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kameno nisi pio
http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/19414452.jpg[/IMG[/SPOILER]][/QUOTE]
Пио сам и херцеговачка и далматинска и оточка, али ми највише лежи буке од Мораве. Какво вино имају у манастирима Велуће и Каленић :ok: али код мог Слободана је још боље, брине му се за вино један добар технолог из Рубина.
Пио сам и херцеговачка и далматинска и оточка, али ми највише лежи буке од Мораве. Какво вино имају у манастирима Велуће и Каленићали код мог Слободана је још боље, брине му се за вино један добар технолог из Рубина.
hercegovacka su malo jaca radi podneblja,samo sto je problem taj da su najbolja vina upravo ona koja covjek,putnik,ljubitelj vina.. nemoze kusati jer ljudi koji proizvode vino za vlastite potrebe ne prodaju svoja vina (doduse ne svi) i kod njih je crno vino,ruzica ili zilavka fenomenalna,ali kao sto rekoh,rijetkost je probati takvo sto.
ta tvoja vina su pretpostavljam iz centralne srbije? nisam imao priliku probati
Да, поднебље има потпуно исте услове као у Бордоу, лепа опорост, не прејако али ипак довољна снага, и нормална концентрација шећера. Пун погодак, кад би кренули масовније у производњу имали би доста успеха. Али је остало само 20% винограда у односу на пре 50 година.
Ваша Жилавка и Блатина су добра вина. Али Тврдош је бољи![]()
Е да се и ја похвалим, колегеуписао сам историју на филозофском факултету у Новом Саду, тако да
додуше нисам на буџету, али има времена, стићу и до тога.
Е да се и ја похвалим, колегеуписао сам историју на филозофском факултету у Новом Саду, тако да
Čestitke i srećno!Е да се и ја похвалим, колегеуписао сам историју на филозофском факултету у Новом Саду, тако да
1. Ti
2. Tvoja majka
3. Otac tvoje majke i tvog ujaka
4. Tvoj ujak
5. Tvoja sestra od ujaka
6. Ćerka tvoje sestre od ujaka
Спецназ. је у праву. Нисам нешто упознат са правном и законском праксом употребе речи "колено", али та реч је српска реч за генерацију и синоним за поколење. "Са колена на колено" - са генерације на генерацију, а не од човека преко његовог оца, па преко оца до стрица и сестре од стрица. Исто и везано за клетве и проклетства, када је неко проклет до "неког колена", то иде надоле само по родитељској линији.
Uuu, ovde sve neki profi stalkeri.
Nego imam i dosta boljih, de bas tu nadje