Ha, ha, to se radi i u kinderšule, zato imaju ovako umilne glasiće:per:

Onaj ko po webu trazi i po forumima linkuje tako "umilne glasice", a vestine svog zanata projektuje na pretpubertetske decake iz kinderusle, pitanje je trenutka kada ce zavrsiti na ovaj nacin. :sad2:

Zato ako neces
smilie_knast.gif
pothitno kod
medz.gif
i drzi se
36.gif

:mrgreen:

Onaj ko po webu trazi i po forumima linkuje tako "umilne glasice", a vestine svog zanata projektuje na pretpubertetske decake iz kinderusle, pitanje je trenutka kada ce zavrsiti na ovaj nacin. :sad2:

Zato ako neces
smilie_knast.gif
pothitno kod
medz.gif
i drzi se
36.gif

:mrgreen:

Super si. Ajd sad da popiješ ono iz kutijice sa crvenim trouglićem, da uzmeš lopatu i očistiš sneg oko kuće.

Nego, Jelesije je l' bi ti meni mogao da procitas nesto na etrurskom posto javljaju sa Urala i Volge da si razvio neku novu metodologiju citanja etrurskih zapisa?

:hahaha1:

Да, а са Сљемена јављају да имају неког пацијента који понавља неки чудни запис са катедрале у Магдебургу, куга, Хрвати, тако нешто.

Да, а са Сљемена јављају да имају неког пацијента који понавља неки чудни запис са катедрале у Магдебургу, куга, Хрвати, тако нешто.

Sta to lupetas? :D

Velika jad je u meni, moj Jelesije, ne mogu vani iz kamenog naselja.

Sta to lupetas? :D

Velika jad je u meni, moj Jelesije, ne mogu vani iz kamenog naselja.

Ко је то нама био модератор па га најурили метлом?

Пурке:
Tek kada dodjete na ovaj forum videcete kako ovaj grad obiluje primitivnim ljudima ciji je mentalitet na nivou pecinskog coveka, bez ikakvog kucnog vaspitanja, postenja i morala koji su skloni vredjanju, ponizavanju i omalovazavanju drugih ljudi i njihovih stavova. Administratori molim Vas da obratite paznju koga postavljate za moderatore kao i to koliko su ti ljudi ogrezli u svemu ovome i u krsenju kodeksa i pravila postavljenih na forumu.

Hahahahaha, pa ti si vrisnuo nacisto. U kakav panicni ropac si pao zato sto su braca Rusi obelodanili strogo cuvanu tajnu da je Jelesije, poznati sorabski etruskolog i zvezdocatac, pronasao metodologiju za citanje etrurskih tekstova, da si svojom emotivnom reakcijom samo zapecatio tacnost te senazcionalne vesti. :)

To kako smo meckali s Purketom je, kako rece, pravo kindersule prema ovoj krenkovskoj etruskoloskoj komediji koju licno reziras. :rotf:

edit - menjam potpis :mrgreen:

Poslednja izmena:
Јел си се показиво скоро по парковима?

Nisam imao obicaj to da radim, ali od sada hocu. Da krenem po parkovima i trgovima kao sandwich man sa natpisom - Velika jad je u meni, ne mogu vani iz kamenog naselja - da besplatno promovisem prvi potpuno rastumaceni etrurski zapis u kljucu sorabske cirilice.

Poslednja izmena:
Nisam imao obicaj to da radim, ali od sada hocu. Da krenem po parkovima i trgovima kao sandwich man sa natpisom - Velika jad je u meni, ne mogu vani iz kamenog naselja - da besplatno promovisem prvi potpuno rastumaceni etrurski zapis u kljucu sorabske cirilice.

Ајд` да нам из прве руке објасниш колико неко мора да буде "теретан" да оставља овакве коментаре по непознатим сајтовима?
Comments
• Lepa vam ova Olja mnogo. :)
(coachenko, 8-Nov-2007 08:59:57 PM)

Да се пријављује на "судар наслепо", е - мување:rotf:

http://www.google.com/url?sa=t&sour...z5jJCg&usg=AFQjCNE8VDnIby7WuMQwuD3lF7QxBFNKRQ

Кажи брате ако имаш проблем, скупићемо паре и наћи неку која ће да глуми да се заљубила, колико год да кошта њена гадљивост.

Ајд` да нам из прве руке објасниш колико неко мора да буде "теретан" да оставља овакве коментаре по непознатим сајтовима?

Да се пријављује на "судар наслепо", е - мување:rotf:

http://www.google.com/url?sa=t&sour...z5jJCg&usg=AFQjCNE8VDnIby7WuMQwuD3lF7QxBFNKRQ

Кажи брате ако имаш проблем, скупићемо паре и наћи неку која ће да глуми да се заљубила, колико год да кошта њена гадљивост.

Nisam znao da imam 44 godine i da sam pravoslavac. :lol: Nepoznati sajtovi ne znace i nepoznate osobe, jedan renomirani etruskolog bi to morao da zna.:hahaha: Nego, mani se ti balavljenja, Jelesije, i ocajnickih pokusaja zadavanja udaraca ispod pojasa kada je ovde naceta jedna ozbiljna tema i citiran desifrovani zapis etrurskog jezika, po metodologiji o kojoj se culo do Urala i Volge. Nije red da svoja senzacionalna otkrica plasiras pismenim putem diljem sveta, a nas, potomke petrofobnih Rasena ( :hahaha1: ), da drzis u neznanju. Reci nam, Jelesije, gde si dobio inspiraciju za ovo otkrovenje - u epizodi Flinstonovih kada Fred Kremenko ne moze da napusti Bedrok ili po rodnim hercegovackim kamenjarima, koji te i danas pritiskaju i zovu da se vratis svom stadu jer si tamo najkorisniji? :D

Nisam znao da imam 44 godine i da sam pravoslavac. :lol: Nepoznati sajtovi ne znace i nepoznate osobe, jedan renomirani etruskolog bi to morao da zna.:hahaha: Nego, mani se ti balavljenja, Jelesije, i ocajnickih pokusaja zadavanja udaraca ispod pojasa kada je ovde naceta jedna ozbiljna tema i citiran desifrovani zapis etrurskog jezika, po metodologiji o kojoj se culo do Urala i Volge. Nije red da svoja senzacionalna otkrica plasiras pismenim putem diljem sveta, a nas, potomke petrofobnih Rasena ( :hahaha1: ), da drzis u neznanju. Reci nam, Jelesije, gde si dobio inspiraciju za ovo otkrovenje - u epizodi Flinstonovih kada Fred Kremenko ne moze da napusti Bedrok ili po rodnim hercegovackim kamenjarima, koji te i danas pritiskaju i zovu da se vratis svom stadu jer si tamo najkorisniji? :D

Ко удара испод појаса, мора и да очекује такве ударце, знаш како Сабља каже, немој се Цоа играти ватром ,па онда истресе:

Сабља:
Jedna stvar je jako zanimljiva, Cole napada u glavnom muskarce. to je povratni kompleks iz detinjstva, drustvo te je punilo verujem kao Plejbojevu zecicu i sada kroz pubertet popio si zescu devijaciju jedini spas su ti bile devojcice sa kojima si se druzio, samim tim povukao si i onaj mazni govor, definitivno Coa ima najzenstveniji glas od bilo koje devojke

Цоаченко и Лесандре, вас двојица сте очигледно најјачи по питању прозивања. Има ли још нека тема на којој се прозивате, да ми дате линк да се смејем?
Ево ти мој аватар, па цркни од смеха. Јел сам лепо испао?

Добар, добар. Него рекох овде се ваљам од смеха само због вас двојице, па рекох да питам има ли још тема, да нема вас не бих ни посећивао ову тему.
Pa onda da zapevamo? Beni Lava. Tekst se savršeno uklapa.

Poslednja izmena:
Ко удара испод појаса, мора и да очекује такве ударце, знаш како Сабља каже, немој се Цоа играти ватром ,па онда истресе:

Original postavio Сабља
Jedna stvar je jako zanimljiva, Cole napada u glavnom muskarce. to je povratni kompleks iz detinjstva, drustvo te je punilo verujem kao Plejbojevu zecicu i sada kroz pubertet popio si zescu devijaciju jedini spas su ti bile devojcice sa kojima si se druzio, samim tim povukao si i onaj mazni govor, definitivno Coa ima najzenstveniji glas od bilo koje devojke

Hahaha, Sablja, ti bas ne biras drustvo? :hahaha: Je l' to onaj sto je seko vene po krovovima zgrada i tvrdio da govorimo 100% turskim jezikom, ima i o tome da se procita? Doduse, on kakav god da je ostace, kao celjade izniklo iz rajetinske sredine, znatno bolji poznavalac turskog nego ti etruscanskog ako nam na par primera ne demonstriras tu novu metodologiju koju si razvio i udario patent na nj' u krajevima gde je godisnja potrosnja vodke 350 l/coveku. :hahaha1: Da je Tarkvinije Oholi imao Jelesija za PR-a mozda bi mogao da se dogovori sa republikancima i ostane na vlasti, jer je ovaj vispren i metodoloski potkovan u koriscenju svih drevnih jezika (uza specijalnost etrurski :) ) iz staroitalske regije. :rotf:

Hahaha, Sablja, ti bas ne biras drustvo? :hahaha: Je l' to onaj sto je seko vene po krovovima zgrada i tvrdio da govorimo 100% turskim jezikom, ima i o tome da se procita? Doduse, on kakav god da je ostace, kao celjade izniklo iz rajetinske sredine, znatno bolji poznavalac turskog nego ti etruscanskog ako nam na par primera ne demonstriras tu novu metodologiju koju si razvio i udario patent na nj' u krajevima gde je godisnja potrosnja vodke 350 l/coveku. :hahaha1: Da je Tarkvinije Oholi imao Jelesija za PR-a mozda bi mogao da se dogovori sa republikancima i ostane na vlasti, jer je ovaj vispren i metodoloski potkovan u koriscenju svih drevnih jezika (uza specijalnost etrurski :) ) iz staroitalske regije. :rotf:
Jeli, kako ti se sviđa moja nova teleća glava? Jel sam lepši od Hrobija?

Poslednja izmena:
Jeli, kako ti se sviđa moja nova teleća glava?

Ne znam, nisam te video skoro, neke deformacije od alkohola? :mrgreen: Nego, ovde svi gore od zelje da nesto vise cuju o toj metodoloskoj inovaciju u transkripciji etrurskih tekstova.:ceka: Je l' planiras mozda srpsko izdanje 'Lanene knjige' sa kritickim komentarom i metodoloskim aparatom? :mrgreen: Koji bi to kvalitet bio, bila bi to najcitanija knjiga medju balkanskim alkosima. Neki rukopisi Marije Kiri ni danas ne mogu da se citaju bez zastite od radijacije, jer je i sama Kirijeva bila visoko ozracena, u vreme kada se o stetnosti radioaktivnog zracenja nije nista znalo. Jelesije kada bi svojerucno preveo Lanenu knjigu, po novoj patentiranoj metodologiji, usled koncetracije alkohola koja bi se tu zadrzala, knjiga bi bila omamljujuca i nepodobna za citanje pred voznju narednih 150 godina. :rotf:

Poslednja izmena:
Ne znam, nisam te video skoro, neke deformacije od alkohola? :mrgreen: Nego, ovde svi gore od zelje da nesto vise o cuju o toj metodoloskoj inovaciju o transkripciji etrurskih tekstova.:ceka: Je l' planiras mozda srpsko izdanje 'Lanene knjige' sa kritickim komentarom i metodoloskim aparatom? :mrgreen: Koji bi to kvalitet bio, bila bi to najcitanija knjiga medju balkanskim alkosima. Neki rukopisi Marije Kiri ni danas ne mogu da se citaju bez zastite od radijacije, jer je i sama Kirijeva bila visoko ozracena, u vreme kada se stetnosti radioaktivnog zracenja nije nista znalo. Jelesije kada bi svojerucno preveo Lanenu knjigu, po novoj ptentiranoj metodologiji, usled koncetracije alkohola koja bi se tu zadrzala, knjiga bi bila omamljujuca i nepodobna za citanje pred voznju narednih 150 godina. :rotf:

Nije od alkohola nego sam pomislio kako bi bilo lepo biti pametan, pa uzeo kompresor i naduvao tikvu.

Ahaha, pa ti nisi zdrav! Za sve?! :eek: Jelesiju ovo nema ni grlo da okvasi; od jutros je, kako vidis, sto oralno, sto intravenski, sabijo bar desetak gajbi, i oko ovo doba, uskoreces primetiti po postovima, kad pivo prestane da ima efekta, prelazi na zestinu. Kod Jelesija u sobi da zapalis sibicu napravio bi srpski Darvaz. Naime, to je pecina u Uzbekistanu, toliko velika i toliko bogata gasom, da je zapaljena pre skoro 40 godina do danas u neprekidnom plamenu. Usled alkoholnih isparenja i koncetracije alkohola u Jelesijevoj okolini, reakcija sa vatrom vodila bi istom scenariju u narednih 50-100 leta. :mrgreen:

Back