Svecovek
Ističe se
- Poruka
- 2.345
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu, otvoriću je.Ljubo,
moram se složiti sa Lessandrom u pogledu zatvaranja teme o Bosni i Bošnjacima.
Ono što je offtopic ili spam ili vrijeđanje ili nije u skladu sa pravilima obriši ili kazni ali nisi trebao zatvarati temu.
Inače, primjetio sam, moderatori samo zaključaju temu kad se nakupi smeća umjesto da je čiste na vrijeme i da tema ide svojim tokom.
Očisti temu o Bosni i Bošnjacima i otvori nam je ili je samo otvori ako ne misliš da je puna smeća.
Imamo mi još štošta reći na toj temi.
Ako je ne otvoriš morat ću postaviti drugu temu sa istim sadržajem.
Pozdrav.
Ljuba Miljković je izuzetno loš moderator. To nije moje mišljenje već potvrđena činjenica. Ovde ću pomenuti samo neke dvostruke aršine a svode se na to da drugima zabranjuje ono što sebi dozvoljava:
- pisanje nestandardnim pismom srpskog jezika,
ljuba miljkovic: ponovljeno vredjanje javnih ličnosti
Mada, ponavljate se... evo, pogledaj: http://forum.krstarica.com/threads/308516&page=10Ima ona narodna:
"Pridrži mi, sejo, kopile, da se onoj kurvi majke na*ebem!"
Tumačenja su različita, suštinsko značenje je samo jedno.
Prema svecu i tropar!
Vukajlija: Nešto slično izrazu "našla vreća zakrpu", samo malo produhovljenije.
Šta da radim, prešao sam na sleng, da ne bih svoje dvosmislenosti pakovao "u narodne umotvorine i citate folklorne poezije".
Ali, da podsetim:
Mada, ponavljate se... evo, pogledaj: http://forum.krstarica.com/threads/308516&page=10
Nedostaju vam još ona dvojica sa linkovane strane, pa ćete biti stara proverena ekipa.
![]()
Selam brate,
neka teme jer trebaju saznati činjenice koje im njihovi istoričari kriju ili kroje istoriju za račun politike.
Ja imam osjećaj da je kod njih cenzura po pitanju istorije jer npr. ne znaju da su turci zatekli milion srba a kad su se povlačili ostavili iza sebe 7 miliona srba, da su ostavili više crkava nego što su ih zatekli itd...
Još je mnogo stvari koje ne znaju a trebaju da saznaju i što je najvažnije da "svare" neke činjenice a za to treba vremena.
Vidiš kako osporavaju Ilire pa se ispostavi da su Iliri bili na ovim prostorima.
Zatim svojataju Tvrtka I po osnovu njegove bake i sva im se teorija o njegovom "srpstvu" temelji na tome a čovjek čak nije bio ni pravoslavac.
Vremenom ću ih upoznati sa činjenicom da je po popisu Austrougarske iz 1910.godine u Bosni 91% zemlje pripadalo muslimanima a 6% Srbima.
Da su u Bosnu doseljavani iz Srbije kao kmetstvo begovima jer nije bilo radne snage dovoljno...
Ima tu još dosta stvari ali treba vremena i zato neka teme.
Selam alejkum.![]()
Koji post je u pitanju?
A kada je reč o karti, ne razumem kako i gde da je ja "doturim"?
Питање за Лаутнера.
Имаш ли биографије Јована Чемеркића, Лазара Пантелића и Јована Калафатића?
Динчић каже за њих да су били примери поштених љота па рекох ако ти није проблем да их поставиш негде или да ми пошаљеш...
Alal vera, Nenade! Čestitam!!!
Piće i od mene: moja ćerka takodje je na budžetu na Visokoj vaspitačkoj, kao 8. na listi.
![]()
Честитке, из свег срца, на успеху.![]()
Хвала, него хоће ли бити довољно 5 цистерни?![]()
Пиво не пијем, а откад су пресушиле залихе Mouton Cadett Rouge Bordeaux прешао сам на домаће и схватио да бордо није ништа према нашим винима из околине Варварина. Дакле, црно од тамјанике и мерлоа, или евентуално Вранац али не про корде, он смрди, и Кратошија. Пробао сам и вина из Пиротског краја, она су "зло" али су ми тешко доступна. Или то, или неки газирани препарат . А , ако си уписао Учитељски у Београду, ја сам ту, на 500 метара.
Да, у БГ-у, само има 2 локације истог факса: код Београђанке и код Звездиног стадиона.