Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo Mica?
Jeste Mica, slikano novim telefonom mog dragog! A da vam kažem da je slika pod rednim brojem 13
crkli smo od smeha kad smo videli!
![]()
To od radijacije od NATO bombardovanja
Pa, dobro došla u mačije carstvo.
I ja sam imala jednog žutog momka, tu oko 10 kila težak, i voleo je paradajz (i kiseli kupus).
Da im to nije genetski?
Ja sam imala mačka koji je obožavao masline, paradajz, lubenicu... Taj je sve jeo, a na masline je naročito kidisao!
Jeste Mica, slikano novim telefonom mog dragog! A da vam kažem da je slika pod rednim brojem 13
crkli smo od smeha kad smo videli!
![]()
Moj mačak Beca je obožavao da žvaće peršun i da se trlja o njega, mazi se, balavi, žvaćka ga pa ga pljune... potpuno je padao u trans na peršun![]()
Vidiš da se raspala kutijaJoj što volim kada im ovako zasijaju oči od blica.
Crna mačka, pu pu.![]()
![]()
Kumo, divna je i ovako ''složena'' u kutiji.![]()
![]()
![]()
Moj mačor je jedno vreme obožavao da jede kečap.![]()
Vidiš da se raspala kutija![]()
Hahaha, a ova moja sadašnja pre neki dan se valjala po ostacima šargarepe, otpacima od čišćenja, dobili smo nov parfem - Carrot by Geena the CatMoj mačak Beca je obožavao da žvaće peršun i da se trlja o njega, mazi se, balavi, žvaćka ga pa ga pljune... potpuno je padao u trans na peršun![]()
Hahaha, a ova moja sadašnja pre neki dan se valjala po ostacima šargarepe, otpacima od čišćenja, dobili smo nov parfem - Carrot by Geena the Cat![]()
Voli li neko mace? JA ih prosto obozavam, ali uvek ima ono ali, majka mi nikako ne dozvoljava da je imam u stanu. Kad sam bila mala stalno sam neke macke i macore pronalazila i dov\nosila kuci, ali nisu se dugo zadrazavale kod mene. Imala sam jednu izdrazala je sa mojom mamom citavih 7 dana i onda je pustena bez mog znanja... mnogo sam plakala... jedva cekam da zivim sama i da kupim neku rasnu macu... cini mi se da se poistovecujem sa njima, plasim se pasa-lutalica, obozavam da me neko mazi, pijem nes 3in1 lizuci soljicu, kao maca kad pije mleko... jedino sto ne lizem sebe ;-)