pajce 1205
Poznat
- Poruka
- 9.577
o.k. POSTUPIĆU TAKO...JEL FLOGOCID KUPUJEM U APOTECI STANDARDNO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mm moram da se bar jednom ne slozim sa tobom. Cedjenje zlezda je nesto najgore sto se u tim situacijama moze uraditi,tako se kanali povrede i deformisu,pa se mnogo cesce desava da se same zlezde upale jer se ne mogu same isprazniti. Postoje posebne kanile koje se u tim trenucima ubacuju kroz kana direktno da zlezde i tecnost kojom se ispiraju.
Da u humanoj apoteci,ili jos bolje da traziz crnu mast,to ti je jos jace od flogocida.
Flogocid je definitivno bolji. A odlican je i u humanoj medicini. Imaju ga i standardne apoteke, sigurno i u Cajetini, a u Uzicu garant. A crna mast je za drugu primenu, kod jakih gnojavih infekcija gde je potrebno izvuci gnoj iz dubina kako bi se ocistila infekcija. Recimo kao cir, pravi cir ili "jaka" bubuljica.
I ta crna mast se zove "ihtiol", samo za evidenciju.
Ma lagao te neko za frontline! Pa ja mojoj aplikujem tu ampulu kad počne da se češe i kad vidim da se opet ubuvljala... onda se jedan dan pomahnitalo ponaša, kao da joj buve pobesne pa i ova sa njima, trči kroz kuću i neurotična je... ondak sutra sve bude ok... od buva ni traga ni glasa... a ja sam samo jednom u životu videla buvu na krevetu i to kad je maca ustala, inače ih ne vidim da slobodno šetaju... možda i zato što mi je u kući sve antialergic i hypoalergic pa ne vole
Probali smo i mi sprej frontline pa posle 2 prskanja kad vidi belu flašicu Mica - nestane!![]()
Probacu ponovo sa frontlajnom u ampulama...
Moji cicos macosi ne izlaze van, tako da medjusobno razmenjuju podstanare, a deo ostavljaju i po kuci, ocigledno... Ima i neki aparat koji se prodaje preko TV-a, a navodno tera razne gmazove, pa i buve, ali jos nisam cula da se neko hvali da ga je kupio i da valja.
Zuletu sam cak okacila i neki medaljon oko vrata koji je dobila na poklon jer, navodno, elektromagnetnim talasima odbija buve...Sijo mi ga Djura... Nemoj slucajno da tebe ili nekog drugog prevare da kupis to njesra. Nikakve buve ne odbija, vec privlaci
.
Ako pozelis da vidis buvce u akciji (kad tako odem na godisnji odmor pa se vrnem) - mozes da mi dodjes u goste da vidis kako su opaki. Ali nisam ni ja za bacanje
. Naoruzana sam sa tooooolikoooo sredstava protiv buva, kremama za kozne inf, tecnostima za iste, samponima, cesljicem za pronalazenjem buva u macama i kucama (preporucujem ga), vitaminskim ampulicama, vitaminima u tecnom obliku, posipom za mace raznih vrsta, klopom za njih i Boga pitaj cime jos, pa mislim da bih mogla da otvorim neki mini pet shop
.
I pored ovolikih stvari i dvonosci u ovoj kuci uspevaju da se smeste.
okznaci kupujem danas flogocid.ali njoj je pun stomak glista to je malo mace
nasla sam ga na ulici
...sta mogu da mu uzmem za gliste u apoteci?
juce sam me dala ,,,lek za ljude
flovivin...znam da to nije u pravom smislu lek ,vec pozitivne bakterije koje cine floru creva...ali kod ljudi...
mislim da mu je prijala tableta,,meksi mu je stomak
dakle
pravi lek za gliste kod macaka je?
nasla sam ga na ulici
flovivin...znam da to nije u pravom smislu lek ,vec pozitivne bakterije koje cine floru creva...ali kod ljudi...
dakle
Ja znam samo da mačkama nikako ne smeš davati andole i tako to, reče mi vetarinar jednom davno...
pa ovo nije andol
ovo su tablete za oporavak crevne flore
hvala na odgovoru
nasla sam ga na ulici
dakle
Ja znam samo da mačkama nikako ne smeš davati andole i tako to, reče mi vetarinar jednom davno...
Verovatno je i meni to receno. Ne mogu vise da se setim...
Temperaturu kad dobiju o'ma vodim kod dr-a. Krecu antibiotici pa sa njima ode i temperatura. Bar je do sad bilo tako.
Inace, ima vise lekova i lekovitih preparata za ljude koje sam (uz dozvolu veta) koristila za mace, a za neke inj. sam ukapirala da su iste kao za nas. Ako te jednom bude interesovalo mogu ti poslati nazive na pp.
Ok, poslacu ti.
Bez brige, ne radim bockanje (to jos nisam morala...). Samo oralno unosenje lekica (kad zatreba i to pazljivo sa kolicinom), zatim masti, tecnosti, neke praskice, kapi... i zaista nije bilo problema (da kucnem u drvo).
Ne igram se kad vidim da je vrag odneo salu i kad osetim da je hitno, a i za ono sto im dam u nekom momentu proverim kod veta.
Oko jednog ljudskog preparata primenjenog na Zuletu (zbog stomaka) i ja, za promenu, nesto naucih veta. Obicno je obrnuto, sto je i logicno
.