Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ovo je friško...pre nekih pola sata.....malo smo šetali...on neće da ga ja prenesem preko reke....

Hoće sam.......

dolazi na obalu........

DSCN1987-1.jpg

joj ma,..sad cu da zaplacem,..jako mi je tesko,..jako,.. tesko mi je da ga gledam takvg,..on jeste kao dobar i zivahan nije da kunja i da se muci,..samo sto nece da jede,..

razumem te u potpunosti
moja machka voli da se igra, radoznala, stalno skakuce, nikad nije na jednom mestu, pravi stetu :)........... kad je bila bolesna jednom prilikom, toliko se lose osecala da nije mogla da mrdne, nije se pomerila sa jednog mesta 4 dana, nije maltene nista jela, i vodu je pila tek drugog, treceg dana,...okice nije mogla ni da otvori,...:cry: ....rekao vet da ima leukemiju :cry::cry: ....... bilo je potresno gledati je takvu :(

sad se odlichno oseca, od tada nije imala nikakvih problema....

razumem te u potpunosti
moja machka voli da se igra, radoznala, stalno skakuce, nikad nije na jednom mestu, pravi stetu :)........... kad je bila bolesna jednom prilikom, toliko se lose osecala da nije mogla da mrdne, nije se pomerila sa jednog mesta 4 dana, nije maltene nista jela, i vodu je pila tek drugog, treceg dana,...okice nije mogla ni da otvori,...:cry: ....rekao vet da ima leukemiju :cry::cry: ....... bilo je potresno gledati je takvu :(

sad se odlichno oseca, od tada nije imala nikakvih problema....

Joj super,...ovaj moj je zivahan...samo sto ne jede nista,...a joj mukica idemo kod Vet sutra pa cemo videti sta ce biti vec drugi dan je tako lose :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back