Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Carsko, da sam na vašem mestu pitala bih ovo isto pitanje u svakom petshopu i svakog veterinara bih nazvala ili svratila u vet.ambulantu da pitam, da li posloji hrana za maligna oboljenja kod mačaka.
Videla sam i ovu temu http://forum.krstarica.com/threads/237023 .
Ja nisam čula za takvu hranu, ali pitajte i Royal Canin imaju telefone: http://www.royalvet.co.yu/products.asp.htm
Evo link raznih veterinara u Beogradu i šire: http://www.well.org.yu/privet.html
Hvala na linkovima. Mene bas poterao maler em mi ta maca stara (14), em operisana pre mesec dana od tog maligana (uskoro je vodim na kontrolu), em mi prosle nedelje uginuo kanarinac. Bedak...
Hvala u svakom slucaju.
Pozdrav

e nisam stigla da procitam sve gore napisano ali ja obozavam mace i procitala sam da ljudi koji imaju mace zive duze od onih koji uopste nemaju ljubimce i od onih koji imaju druge ljubimce.ja nemam macu ni kucu hehe zato sto mi roditelji ne daju da drzim u stanu,ali kad budem zivela sama maca je obavezna:)

e nisam stigla da procitam sve gore napisano ali ja obozavam mace i procitala sam da ljudi koji imaju mace zive duze od onih koji uopste nemaju ljubimce i od onih koji imaju druge ljubimce.ja nemam macu ni kucu hehe zato sto mi roditelji ne daju da drzim u stanu,ali kad budem zivela sama maca je obavezna:)

macu obavezno i to nekog macana sposobnog da šamara bezobrazne kuce :lol:

87911-Zorian.jpg

E, ljudi, nemojte da mi se smejete plz... Malo pre mazim Micu i tek sad (posle ovolike mačkarske karijere) provalim da na zadnjim šapama nema palčeve! :eek: :eek: :eek: Što znači da mačke imaju 18 prstiju... :hahaha: Ladno sam tek sad to provalila! :rotf:

Bravo:klap::rotf:!
Meni uglavnom ništa ne promiče u zapažanju maca, pošto volim sve da zagledam u druženju sa njima...:)
Jednom sam tako gnjavila i razvlačila mog mačka, naravno dok je dremkao, tad najviše maltretiram mace;).
Uhvatila sam zube da mu kezim i tad sam se zaprepastila, moj mačak je tad imao oko 4meseca i trebalo je da promeni zube. Medjutim njemu su izrasli novi, a i stari mlečni su ostali. Tako sam se ja zapanjila svojim otkićem:???::confused:. Veterinar je rekao da dodjemo da mu izvadi, ako kroz desetak dana ne ispadnu sami. Hvala bogu, pa su ubrzo ispali.
Imao je duple gornje očnjake.:think:

E ljudi, nemojte više ovakve fotke, cat vs.dog, please.

Bravo:klap::rotf:!
Meni uglavnom ništa ne promiče u zapažanju maca, pošto volim sve da zagledam u druženju sa njima...:)
Jednom sam tako gnjavila i razvlačila mog mačka, naravno dok je dremkao, tad najviše maltretiram mace;).
Uhvatila sam zube da mu kezim i tad sam se zaprepastila, moj mačak je tad imao oko 4meseca i trebalo je da promeni zube. Medjutim njemu su izrasli novi, a i stari mlečni su ostali. Tako sam se ja zapanjila svojim otkićem:???::confused:. Veterinar je rekao da dodjemo da mu izvadi, ako kroz desetak dana ne ispadnu sami. Hvala bogu, pa su ubrzo ispali.
Imao je duple gornje očnjake.:think:

E ljudi, nemojte više ovakve fotke, cat vs.dog, please.

Hihiihi, a ja sam videla jednom da moja maca ima skroz šareno nepce, crno-roze :D

I da li stvarno verujes da ces ziveti duze ako budes imala macku?:hahaha:

I da li stvarno verujes da ces ziveti duze ako budes imala macku?:hahaha:

Ja to mogu smisleno da povežem jedino tako što je opšte poznato da maženje mačke smiruje (a to nam je pričao i profesor koji je btw neuropsihijatar), i snižava krvni pritisak... A ako ste alergični na mačke kao ja i delite životni prostor sa istom to verovatno znači suprotno :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back