Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, pitala sam i ja ovo na temi o persijskim mačkama, ali nisam dobila odgovor... Da ne znate koliko bi prosečno moglo da košta mače, ali ne u odgajivačnici, nego ako ga neko ovako prodaje.... ? I da li su iste cene...
Ne zameri mi na pitanju, ali zasto bi kupovala mace kada ima toliko divnih nerasnih, nicijih maca koje bi bile srecne da imaju topli dom i dobrog prijatelja - coveka ?![]()
Ne zameri mi na pitanju, ali zasto bi kupovala mace kada ima toliko divnih nerasnih, nicijih maca koje bi bile srecne da imaju topli dom i dobrog prijatelja - coveka ?![]()
Cao, da Vas sve malo nasmejem. Moje obozavanje zivotinja nema mere, pre par meseci taman sam nasao kome da poklonim : Beku,Djoleta,Trsu i Milicu (mackice stare 4 meseca). Stan je odahnuo, ja sam bio po malo usamljen ali navikao sam se, kada sam se vracao iz izlaska cuo sam neko tiho mjaukanje u blizini obliznjeg kontejnera, kako nisam imao lampu telefon je sasvim dobro posluzio da osvetli deo odakle zvukovi dolaze i onda su pozeli da izlaze Momcilo.Mrvica,Vidra (tako sam ih kasnije nazvao) macici stari oko nedelju dana. Odneo sam ih u stan, napravio cuclu i othranjivanje je pocelo, nije proslo mesec dana, taman su se oni adaptirali na ambijent kada sam pronasao jos jedno mace, koje sam morao drzati odvojeno od drugih jer je bilo sasvim malo a ovi su ga smatrali "igrackom", kako je mace raslo tako se uklopilo u kolektiv, zvao se Srecko. Posto toliki broj mackica ipak nije za stan uspeo sam da ih podelim komsijama na vikendici gde ih redovno obilazim, tako da sam sada opet sam. Ali kako tvoja mama kaze "zivotinje nisu za stan" veruj mi zena je po malo u pravu, ja sam othranio vise generacija mackica ali sam pri tome inao velikih problema pocev od uskakanja u frizider, upada u wc solju (posle sledi susenje fenom), uskakanja u tus kabinu kada se tusiram, redovnog bezanja uz i niz stepenice kada otvorim vrata, penjanja po zavesama, rusenja svega sto im stoji na putu, desavalo se da ostavim rucak na minut dok odem da se javim na telefon i zateknem macice kako uveliko rucaju iz mog tanjira,.... bilo je mnogo toga.
Evo nekih slatkih slicica: (obratite paznju na macice koji su se popeli i leze na civiluku)
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=16875&stc=1
maca i ja.jpghttp://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=16876&stc=1
macke.jpghttp://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=16877&stc=1
momcilo.jpghttp://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=16878&stc=1
srecko.jpg
Postavila sam ovo pitanje na temi PITAJTE VETERINARA, ali mi je rečeno da ću ovde pre dobiti odgovor.
Imam pitanje u vezi mog mačora. U poslednje vreme je jako smršao iako ga hranim redovno. Takođe stalno juri mačke iako je prošao period parenja. Međutim od juče nije izašao iz dvorišta, stalno je tu i neprestano mjauče. Jede normalno, a njegovo mjaukanje liči na kukanje. Da li je mačkama normalno parenje tokom čitave godine i da li je mačor možda bolestan, obzirom na ovoliko mjaukanje? Da li da ga vodim kod veterinara ili je ovo normalno obzirom da stalno juri mačke? Ne znam šta da radim, nikada do sada nije bio bolestan. Star je tri godine.
nema mi ruskog macora vec 11 dana ,stalno je izlazio i uvek se vracao ali ga sada nema
dali ce se vratiti![]()
nema mi ruskog macora vec 11 dana ,stalno je izlazio i uvek se vracao ali ga sada nema
dali ce se vratiti![]()
Bogarte, je li to "Smrda" na slici? Pa ovo izgleda kao bengalski tigar!Nadam se da se izvukao.
Ruski macor mi se jos nije vratio sutra tacno 2 nedelje ,uskoro je trebao da napuni 2 godine i sve vreme je kod nas inace stalno je izlazio i uredno se vracao nekada sa povredama od klanja sa drugim macorima ali nista strasno ima godinu dana fajterskog staza i ima iskustva sto se tice toga i sa kerovima.Pre neki dan sam napisala, ali je izgleda pukla internet veza pa nije ostao moj komentar.
Alfa166, možda se vrati mačor, a ja se iskreno nadam da hoće i da će doneti mir i sreću u svoj dom svojim povratkom. Medjutim, pitanje je šta će biti posle toga, kada će ponovo nestati?
Koliko je star i da li je kastriran?
Srećno!