Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
Samo ljubitelj.
А имала си... макар некад?
Ја сам први пут имао мачку сад скоро, пре две године. Ону што је угинула овог лета. Пре тога никад... једино што сам оне комшијске "припитомљавао" да долазе и код мене.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ljubitelj.
ne. imaju moji rođaci. moji roditelji su protiv životinja u stanu, pa sam ja od malena smarala kuce i mace po ulici. obožavam ih, ali eto. a zbog posla sumnjam da ću ikada moći da ih imam. mada...
Ćao drugari, ja malo eksperimentišem da vidim da li ću se snaći
E super pošto sam se snašao ... ovako....
Ovako izgleda jedan mali mačorčić od oko tri meseca (od prilike) koga sam preksinić našla...Ali na žalost postoji jedan mali nedostatak koji će mnoge verovatno (bez pravkog razloga) odvratiti od toga da mi bude doživotni prijatelj. Naime, mačorčić je slabovid. Nismo još ustanovili da li bar nešto i koliko vidi. Ono što znamo je da ne prati ruku koja se pomera ispred njegovih očiju, ali zato prati kretanje kuce i to ne samo oko njega, nego i nadaleko po dvorištu, što ne verujem da je samo njuh, i tačno oreće glavu kao da vidi šta kuca radi i kuda se kreće...Mnogo je sladak i umiljat i niko ko ga je video, nije primetio da ne vidi dobro..Raspitala sam se kod veterinara i objasnio mi je da to mačkama ne predstavlja problem i da je on ima dosta maca pacijenata koje su bile slepe i doživele su dubolu starost...Eto sada znate o čemu se radi, pa ako postoji neki istinski ljubitelj životinja koji bi usvojio ovo mačence i kome nesmeta ovaj macin nedostatak (kao što ne smeta ni maci), neka se javi.
Samo na napomenem da, zbog slabovidosti macu poklanjam isključivo za stan, jer susret sa kolima i zlim ljudima ne može da nanjuši!
Koliko ja znam o ovim nasim ljudima nece ni proveravati,samo ce ih ukloniti kao da su baceni papiri na ulici a ne ziva bica.Nisu oni krivi sto se ta bolest pojavila.To bi bilo kao kada se pojavio meningitis pa da su krenuli da ubijaju ljude da se nebi sirio.Ali nemozemo bas mnogo da pomognemo,na zalost![]()
ne. imaju moji rođaci. moji roditelji su protiv životinja u stanu, pa sam ja od malena smarala kuce i mace po ulici. obožavam ih, ali eto. a zbog posla sumnjam da ću ikada moći da ih imam. mada...
Сликао ово, па се сетио твог негодовања на оној теми, што остављају поруке "да ли мене неко жели" и "зар је могуће да ме нико неће"... па хтео тамо да их тутнем, ал нема поста, нестао...
Тражио сам јој пре пар недеља другог власника. Одустао ипак на крају.
Evo ovo sam pronašla. U levoj koloni u mačije godine, a u desnoj ljudske!
6 meseci.............10 godina
8 meseci.............13 godina
1 godina..............15 godina
2 godine..............24 godina
4 godine..............32 godina
6 godina..............40 godina
8 godina..............48 godina
10 godina.............56 godina
12 godina.............64 godina
14 godina.............72 godina
16 godina.............80 godina
18 godina.............88 godina
20 godina.............96 godina
21 godina...........100 godina
Obrisali su ga. Nisam ja ovog puta.![]()
Divna je. Da li je to jedna od onih maca?
mrvicina maca je isto preslatka.
P.S. Sad sam videla sliku onih maca, pa vidim da nije. Ne znam koja ti je ova mačkica, ali mi je drago da ostaje. A ona druga mala?
и сутрадан приметим да је "Макса" - женско. Нема везе.
I mi smo tako prošli. Zove me kuma i pita da li hoću jednog čupavog mačorčića (ona ima punu kuću životinja pa sam mislila da razlikuje), kad ono - Maja. Šta je - tu je...![]()