vatrenaa
Aktivan član
- Poruka
- 1.355
Pa i treba tako...poludim kad na ulici vidim kako pas napada macku,a ona ne moze da se brani....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i treba tako...poludim kad na ulici vidim kako pas napada macku,a ona ne moze da se brani....![]()
ja ima psa i on uopste ne napada macke a ni kucice...obozava sa mackama da se igra zato sto kad smo ga tek dobili i izvodili napolje napolju su bile neke male macke pa se on igrao sa njima i to mu je i dan danas ostalo u secanju i kad vidi neku macku on potrci da bi se igrao ali macka pobegne...retko koja sme da stane i da se igra sa njim...
To su psi za pohvalu...ali nazalost malo je takvih![]()
E pa zao mi je i tog psa,ali macke vise...tako da mi je drago sto si ga prevaspitao..![]()
ne bi ti ga bilo zao da ga videla samo jednom ne bi ti ga bilo zao....koliko je puta napadao malu decu i jurio ljude a niko ne sme da mu pridje...i jednom on mene pojurio niz neku ulicu i vidim ja d ce da me stigne i ja se zatrcim i uhvatim se za banderu i oko bandere krug i nogom u glavu i on pobegne.....tkacio:
znaci kuce koliko j besno oci su mu kao krv crvene....a mrsavo i retardirano nacisto....![]()
ljudi molim vas ako moze neko da mi pomogne,imam malu macu,juce ujutru je zgazio auto,zgazio joj je zadnje noge koje su joj odkazale i nema osecaj u njima!al brine me sto joj se stomak nadima,nisam video da je kakila ili piskila a stomak joj je veliki,prede i nedeluje da je nesto boli,molim vas pomozite ako znate sta . . ..
ljudi molim vas ako moze neko da mi pomogne,imam malu macu,juce ujutru je zgazio auto,zgazio joj je zadnje noge koje su joj odkazale i nema osecaj u njima!al brine me sto joj se stomak nadima,nisam video da je kakila ili piskila a stomak joj je veliki,prede i nedeluje da je nesto boli,molim vas pomozite ako znate sta . . ..
Pokušaj da ih maziš istovremeno...Možeš pokušati i sa nekom igračkom ili lopticom, pa bacaj naizmenično jednoj pa drugoj...Macana "dobro onda ću ja da se igram nekako drugačije" i odlazi u kuhinju.
Maja crkava od radoznalosti i trči za njom "a kaaaako ćeš da se igraš?"...
...ne bih ga ja ni prisvojila da nije izgledao kao dete iz Afrike...Ona samo što se nije šlogirala od besa! Čak je jednom i pila mleko uporedo sa njim iako pre toga mleko nije okusila godinama!!!