Garota De Brasil
Aktivan član
- Poruka
- 1.430
maksim u nedozvoljenom delu za shetanje
faca je
"djavolak sam priznajem"

faca je
"djavolak sam priznajem"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj! Mrzim ovakve situacije! Ne znam šta da ti kažem, znaš i sama da su ludi u ovom periodu, proleće je... možda ima i neku drugu kuću... ili se negde ušmucao pa ga je neko zatvorio slučajno (što se mojoj mački dešavalo u komšijskoj garaži) ..... bezveze....nema zuce vec dva dana i dve noci,posle cu tici kod onih komsija bar da ih pitam
gasha kao da oseca,preksinic i juce je ceo dan bukvalno premjaukao,izlazio na terasu,ulazio unutra,kao kada se covek unervozi,kao da je osetio
ne znam sta da radim,ni gde da ga potrazim,u ulici ga nema i ono sto me plasi je da mu se nije nesto desilo![]()
zuca po mojoj proceni ima tako negde oko 8 meseci,ne znam da li macori jos tada imaju potrebu za zenkom,tj nagon...svakako je to jedan od razloga zasto planiram da kastriram gashu,ali me brine sto sada u maju puni osam meseci,pa treba izdrzati jos dva-tri meseca do kastracije i iskreno se nadam da nece imati potrebu za skitnjom jos par meseci(:
I potrebu za obeležavanjem teritorije, to si zaboravila a ubedljivo je najneprijatnije!zuca po mojoj proceni ima tako negde oko 8 meseci,ne znam da li macori jos tada imaju potrebu za zenkom,tj nagon...svakako je to jedan od razloga zasto planiram da kastriram gashu,ali me brine sto sada u maju puni osam meseci,pa treba izdrzati jos dva-tri meseca do kastracije i iskreno se nadam da nece imati potrebu za skitnjom jos par meseci(:
GDJE da nadjem britansku plavu kratkodlaku macu? Pomagajte!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije problem ni ako ga kastriras odmah.Moj macor je kastriran sa 3 meseca.Sto su manji zahvat je manji i bolje ga podnose.