Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pisala sam vec negde gore da je gasha poceo da izlazi na terasu,ali da sa terase moze da izdje ispred zgrade,gde jako retko ide,a kada sam rekla doveo mislila sam dozvao,da ga je zuca mozda video i dosao (jer sa ulice na moju tersu lako moze da dodje, u prizemlju sam,a terasa je velika tako da im je tu odlicno za igranje) i ono sto je interesantno je da su se sprijateljili,tj macori su,oko 7 meseci,ali nema neprijateljstva ni borbe,stvarno se druze kao deca,sada vec kao da postoji dogovr medju njima da zuca dodje svako vece oko 20h i gasha ga uredno ceka : )

da,da...naravno...sve mere su preduzete: ) i tabletice protiv parazita i sve moguce vakcine i frontlajn...posavetovala sam sa sa veterinarom o svemu,uglavnom je sve sto je neophodno vec uradjeno,jedino razmisljam o cipovanju...kada planiras da kastriras maksima?za koliko?tj koliko meseci ima maksim ?

Stiglo je proleće, doletele rode, donele su Maji 3 mini-paketa. Imamo devojčicu i dva mala mačka, danas imaju 5 dana.

Veliki brat (Medo) se samo došunja do kutije i zgranuto bulji kakvi su to mali pacovčići kod njegove mame... Nikako mu se ne sviđaju.:rolleyes:

Prilozi

• Maja i mačići 1.jpg
    Maja i mačići 1.jpg
    85,4 KB · Pregleda: 26
  • Medo 10.jpg
    Medo 10.jpg
    115,5 KB · Pregleda: 14
Oduševljena sam kako se Gašica i Žućica lepo slažu:):).
Bilo bi još lepše kada bi vam se uvalio za stalno. Divno idu jedan uz drugog, pravi drugari.
Ako budeš imala love i dobre volje, taman možeš i njega secnuti u Centru Za Mešance za 1200din, imaju mogućnost višednevnog oporavka kod njih.
Znam da je veća odgovornost dve umesto jedne, ali dve pružaju i jedna drugoj društvo i zabavu kad mi nismo kod kuće:heart:.
Pozdrav Tara;-).

ja bih bez razmisljanja udomila zucu,ali je problem gazdarica,od koje iznajmljujem stan:(nije problem ni novac ni nista drugo,gde ima za jednog ima i za dvoje...a ne znam da li je zuca vec neciji,stalno ga vidjam u dvoristu komsija koji zive preko puta mene,njihova cerkica se igra sa njim,tako da ne znam...a vidi se da je navikao na ljude i da zna lepo da se ponasa u stanu : )

Ево слике и без тог линка! Ајмо народе, да ли неко зна која је ово раса? Мени је позната, али не могу да се сетим које је расе.

Ma, нема на чему!

Ево ти и линк за ту мачку, а у питању је Картузијска мачка!

http://www.zivotinjsko-carstvo.com/macke/kartizijska macka.php

Ово је Картузијска мачка, а оно на слици горе је Британска...Многи мешају те две расе, које додуше имају
извесних сличности.

kartfr8.png

Неко је на претходним странама, пошто сам сад поново прелистала целу тему, питао да ли код нас има Бенгалских мачака? Е па пошто се и ја распитујем за ту расу мачака, код нас као ни у окружењу нема те расе.:|
Звала сам једну одгајивчницу из Лондона, код њих је маче 1200 фунти + транспорт и папири 600 фунти...:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back