Garota De Brasil
Aktivan član
- Poruka
- 1.430
maksim u nedozvoljenom delu za shetanje
faca je
"djavolak sam priznajem"

faca je
"djavolak sam priznajem"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moja maca se omacila i ja sam celo vreme provela pokraj nje sad spava. to je nesto sto je recima neobjasnjivo. mislim da ce razumeti ljudi koji vole bas mace

Mace su jako požrtvovane majke!

Joj! Mrzim ovakve situacije! Ne znam šta da ti kažem, znaš i sama da su ludi u ovom periodu, proleće je... možda ima i neku drugu kuću... ili se negde ušmucao pa ga je neko zatvorio slučajno (što se mojoj mački dešavalo u komšijskoj garaži) ..... bezveze....nema zuce vec dva dana i dve noci,posle cu tici kod onih komsija bar da ih pitam
gasha kao da oseca,preksinic i juce je ceo dan bukvalno premjaukao,izlazio na terasu,ulazio unutra,kao kada se covek unervozi,kao da je osetio
ne znam sta da radim,ni gde da ga potrazim,u ulici ga nema i ono sto me plasi je da mu se nije nesto desilo![]()

Posle je dosao Kuki...sad vise ne pustam ni njega ni debelu ni u hodnik, mada ima dana kada lupa sapicom po kljucevima i mjauce. Macke su vrlo radoznale zivotinje, pogotovo avlijaneri (debela je polulpersijska pa ima izrazenije te kucevne crte, a i jako je plasljiva), a ja prosto ne znam da li je bolje pustati ih na ulicu po principu "bitan je kvalitet zivota, ne kvantitet", ili ih zatvoriti u stan gde znas da ce makar biti zivi i zdravi. I jos se to pitam... Elem, evo fotki zuca po mojoj proceni ima tako negde oko 8 meseci,ne znam da li macori jos tada imaju potrebu za zenkom,tj nagon...svakako je to jedan od razloga zasto planiram da kastriram gashu,ali me brine sto sada u maju puni osam meseci,pa treba izdrzati jos dva-tri meseca do kastracije i iskreno se nadam da nece imati potrebu za skitnjom jos par meseci(:
I potrebu za obeležavanjem teritorije, to si zaboravila a ubedljivo je najneprijatnije!zuca po mojoj proceni ima tako negde oko 8 meseci,ne znam da li macori jos tada imaju potrebu za zenkom,tj nagon...svakako je to jedan od razloga zasto planiram da kastriram gashu,ali me brine sto sada u maju puni osam meseci,pa treba izdrzati jos dva-tri meseca do kastracije i iskreno se nadam da nece imati potrebu za skitnjom jos par meseci(:
Meni je stradao monitor kad se žena (ova gore na slici) od moga pok.mačka omacila i on je bio u šoku kad je video tu malu žgadiju kako tumara po njegovoj teritoriji i prvih mesec dana je ulazio u kuću na 5min samo da prezalogaji nešto i ostavi svoj trag! GDJE da nadjem britansku plavu kratkodlaku macu? Pomagajte!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije problem ni ako ga kastriras odmah.Moj macor je kastriran sa 3 meseca.Sto su manji zahvat je manji i bolje ga podnose.
pozdrav