Nik0la
Početnik
- Poruka
- 15
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maca ti je preslatka,ja imam belu macu,postavicu je jednom prilikom.Covece ja tek sada izvalila ovu temuMaca ti je preslatka,ja imam belu macu,postavicu je jednom prilikom.
gasha pije dosta vode,ali ne znam da li su sve mace iste...verujem da je negde slicno kao i kod ljudi...neko uzima vise neko manje tecnosti : )
Ali ova nema šanse, jedino kad napravmo kašicu sa whiskasom....
Posto je ta slavina sto imamo malo cudna pa kada se pipka po otvoru gde ide voda ona curi po malo pa on onda dodje lepo na sudoperu i pije ko covek.Inace ovako iz cinije mogu da odredim koliko je popio ali bile su to male kolicine pa verovatno ni sada nije mnogo drugacije.Zavisi od mace.
kod tate imam sijamsku macku,sterilisanu,ima sedam godina i ona skoro uopste ne pije vodu,jede samo granule,jer nece apsolutno nista drugo,ni sosice,ni pastete...i zaista je zdrava i lepa![]()
nisam se nikada tako vezala za zivotinju kao za nju.....mnogo mi nedostje.......Pa nece verovatno jer joj dajes granule na koje se oni navuku vremenom i onda ne prihvataju nista drugo.A sto je ne dovedes kod tebe,jer nemas uslova ili sta?Bilo bi lepo da je kod tebe stalno.
Pussycat, koju joj vodu dajes? ZNam za jednu gospodjicu-macu koja pije iskljucivo Aqua Vivu, probaj malo da experimentises sa raznim vrstama flasirane vode, mozda je u pitanju kvalitet. Za kucni budzet ne moras da brines, ona ionako ne moze puno da popije. I pod hitno promenite hranu!!! Whiskas, Pedigree, Kitekat, Darling... su pune vestackih boja i ko zna cega, em se navuku, em im stradaju jetra, bubrezi i ko zna sta jos. Icice tesko u pocetku, i moj pas se bio navukao na Pedigree i jedva smo presli na Profilum koje su, ako se ne varam, negde u rangu sa RC, mozda malo slabijeg kvaliteta. Mozda za pocetak da joj zalivas domacom supicom ili tako necim... Ma da ne duzim, imas temu o ishrani pa vidi tamo, masa nas je prosla kroz te muke.
) Pogledaću za tu Profilum hranu, novac stvarno nije problem... Dolazi u obzir samo ako imaju hranu u onim kesicama kao gulašići jer moja Miličica granule samo bledo gleda, imam osećaj kao da nema pojma šta bi trebala s njima da radi... Mada, sad sam se setila da ona svakodnevno pase i macinu travu tako da verovatno i odatle crpi nešto tečnosti...
zato sto je kod tate vec 6 godina,od kada sam ja otisla na studije,on je obozava i ona njega i mislim da bi sada bilo jako sebicno da je uzimam...ne razumem tvoje pitanje iskreno :S
a za granule imas pravo,tada sam joj ja kupovala granule i ostalu hranu ali ona vremenom nije htela nista drugo,polako je birala samo granule i sada ne zeli da jede nista drugo...ali je dobro,to je ono sto je najvaznije!
Česmovaču ili vodu vodu, mislim da nema urogenitalnih problema pa nismo probali odmenjsku ili prolom
Da se ne lažemo, jeste moja ali je razmažena do bola! Npr. otvorimo kesicu whiskasa, sipaš pola, ona pojede koliko joj je dovoljno i ćao zdravo, nema šanse da više onjuši to što je otvoreno... A jede ko vrabac! Mada ne vidim da je nešto mršava, čak zavisno od perioda ume da dobije stomak (ko ja i mama) Pogledaću za tu Profilum hranu, novac stvarno nije problem... Dolazi u obzir samo ako imaju hranu u onim kesicama kao gulašići jer moja Miličica granule samo bledo gleda, imam osećaj kao da nema pojma šta bi trebala s njima da radi... Mada, sad sam se setila da ona svakodnevno pase i macinu travu tako da verovatno i odatle crpi nešto tečnosti...
Pa dobro nisam znala da je zbog studija kod tate,ja mislila ovako bez veze je tamo pa sam pomislila da bih ja mozda volela da je stalno uz mene.Nista posebno nisam mislila...a i u pravu si bilo bi sebicno da ih sada razdvojis.
nikada ne bih uradila nista bez veze,uz mene je sada crno beli macor gasha koga volim isto koliko i mardz![]()
a mardz ti je bas super ime
Simpaticno jako.A znaci ona jede sosice. Pa dobro, oni bar nisu toliko obojeni kao granule. Iskreno, ne znam da li Profilum prozivode i za mace, ali s obzirom da si u BG, nadji na Ishrani postove sa adresama pet sopova u kojima imaju Meradog posto tamo verovatno imaju i Meracat, da imam gde, najpre bih njih nabavljala Gizmu. Ovako, u ovom glupavom KV ne mogu da nadjem cak ni RC mini senior! :x Kao sto rekoh, probaj da zalijes domacom supicom, mislim da tome ipak ne bi bas lako odolela. Ali Pedigree i narocito Whiskas izazivaju zavisnost. Jedno vreme nisam mogla da nadjem nista adekvatnije pa sam mu uzimala Whiskas, uglavnom jagnjetinu... Koja je to euforija bila kad me vidi da otvaram kesicu!

Imala sam mačka koji je obožavao mamin grašak!!!
A to za zavisnost, nemam pojma, moja stvarno ne šeni nešto na kesicu, nacrta se u kuhinji kad joj je vreme za jelo, dva puta se kao umiljava oko nogu, eventualno jednom mjaukne ako je baš gladna i onda sedne i sačeka papicu pored činije! Ako joj slučajno kapneš na brk dok joj sipaš, orevuar, diže repić i onda moraš da je juriš sa činijom jer neeeećeeee da jede!
I najvoljenije ja bih samo dodala da se navalce i na friskies granule,moja mardz je na zalost navucena,za sada joj nije nista i nadam se da nece biti...pokusavali smo sve da je odviknemo od njih,ali vi ne mozete da verujemte,bukvalno probere jedne od drugih granula...pro plan su isto dobre granule za mace,a malo su jeftinije od rc i hilsa...