mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Hehe, ko je kukao na lovljenje zglobova? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije neki ljubitelj jastuka, samo na tom mom voli da lezi i na njenoj whiskas podlozi, zato kazem, mada ne znam da li je do jastuka, ili samo da bi mi spavala kod glaveMa obično jastuče 40x40, ili sunđer, ili stoličarka... bilo šta, a navlaka može biti ili jastučnica, ili peškir, ili čak neka tvoja stara majica, bitno je da maca shvati da je to od sad samo njeno.

Zar moraju jezici da im budu tako hrapavi?! 
Jorgovanka, kako je mačak?
Ja danas PONOVO dobih piling.Zar moraju jezici da im budu tako hrapavi?!
![]()

Onog prvog dana sve nas je uplašio i digao nas na noge, stalno smo mu davali hranu na svaka 3-4 sata pomalo i raznovrsno, obavezno voda pored njega, mazili ga, pričali s njim i to ga je ohrabrilo. Došao je k sebi, koliko smo se odahnuli. Razmišljali smo da li je to bio virus ili nešto drugo, sumnjamo da je bio izgladneo jer ga nije bilo pet dana, obično nestane na tri pa se vrati ali duže ne, pa sumnjamo da ga je neko zatvorio pa ogladneo.Da nije došao ili nas ne bi bilo, kraj priče. 

Super, mogu misliti kako vam je svima laknulo.
Da, mali me olizao po vratu kad mu se prispavalo.

Ako imate gusti plastični češalj, onaj običan ravan, sa njim pokušaj da skineš čičkove. Ako ne ide, što pre mu to ošišaj jer i njega bode i iritira. Neće mu ništa biti, sad je ionako leto.
Ili one češagijice, kod Kineza su, mislim, oko 100 dinara u veličini za mačke.Mm, da im nije tako htapav jezicak, ne bi bio tako dobar piling xD xD xD

Ili one češagijice, kod Kineza su, mislim, oko 100 dinara u veličini za mačke.
Fakat, al' što baš po vratu?!![]()

Ako imate gusti plastični češalj, onaj običan ravan, sa njim pokušaj da skineš čičkove. Ako ne ide, što pre mu to ošišaj jer i njega bode i iritira. Neće mu ništa biti, sad je ionako leto.

Baš kao što je i Kaja rekla, doneo je malome živog guštera da ga uči da lovi.Pa on je skroz u ulozi mameJoj, kako sam sad ponosna na svog debeljka!Baš kao što je i Kaja rekla, doneo je malome živog guštera da ga uči da lovi.

ali sav je prljav
...i hoćemo da ga malo 'okupamo', nećemo ga potopiti u vodu jer nije naučen, ali mislimo da ga navlažimo krpom i osušimo ga. 

Valjda da mi vrati što sam ja njega vrtela i zagledala da li mu i dalje deluje onaj spot-on.
xD