mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Farmaceutski proizvodi se obično označavaju na nešto duži period do isteka roka, nemaš brigu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znam, nego me je iznerviralo sto prodaju tako. Realno, trebalo je neki popust bar da daju.
Sad ne znam da li mu je delovala na gliste. Malo mu je manji stomacic danas, ali jos je okruglast. Na buve sam videla da je delovala i to jako brzo... pfff
P.S.Ako znate nekog ko hoce da udomi crno musko maculence neka mi se javi, obezbedjujem jos jednu ampulu protiv parazita i kastraciju kad bude vreme za nju.
Svejedno, ako je pri kraju roka trajanja trebalo bi da ide neki popust, a ako vec istekne, bas nema smisla da prodaju i to po punoj ceni. Sto bi sad ti trebala da razmisljas kako deluje ampula.
Da vas pitam, zna li neko da li se ona pasta Vitaminthe daje i nakon tri nedelje ponovo. Uputstvo mi je skroz nejasno, kaze lek se daje jednokratno i da se macke i kuje tretiraju tri puta godisnje: tokom teranja, pred partitus i 3-4 nedelje osle partitusa.![]()
Evo me opet
Nakon svega sad njemu boli krsta tj leđa, malo hramlje i miruje uglavnom. Imam mast BioFreeze na biljnoj bazi mogu li mu dam malo?
Očekujem odgovor popodne kada se vratim sa posla videćemo šta ćemo činiti.
![]()
Hvala mm.
Ja ipak mislim da je moguce pripitomiti svaku macku, makar toliko da te ne dozivljava kao svog mucitelja, pa da posle danima bezi od tebe.I bas sam citala razne tekstove kako to treba da izgleda. Ali svakako treba da se za tako nesto ima uslova, da macka ima svoj mir, da sve ide korak po korak, da se ne zuri. On, mukica, nije znao sta ga je snaslo....