Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Ništa nemoj da radiš, ponovi kroz dve nedelje......
Mislis da nista od te paste nije zadrzao u organizmu?Plasim se da ne bude previse ako mu opet dam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa nemoj da radiš, ponovi kroz dve nedelje......
Mozda je i povratio gliste, desava se i to, zato ja nikad nisam htela da koristim paste. Ponovis samo posle nekih 15 dana ciscenje ako nisi sigurna da je ovo odradilo posao.Mislis da nista od te paste nije zadrzao u organizmu?Plasim se da ne bude previse ako mu opet dam.
A zašto se mučiš sa pastama i tabletama? Ja sam definitivno prešla na spot ampule, uzimam kombinovane (za ekto i endo parazite) i nisam primetila ni jednu nuspojvu iako mi je Sivko alergičan na tablete za gliste. Dok mačke spavaju ja ih lepo izmazim, razgrnem krzno na kičmi i utapkam ampulu, one nastave da predu i nemaju pojma ni šta se desilo. Sve prođe bez svađe, grebanja, guranja tableta u grlo, povraćanja, pljuvanja i ljutnje. Jedini je uslov da maca ima više od 1kg težine, ali ne znam da li je za sve ampule isto. Cena je oko 1200 dinara.Mislis da nista od te paste nije zadrzao u organizmu?Plasim se da ne bude previse ako mu opet dam.
Mozda je i povratio gliste, desava se i to, zato ja nikad nisam htela da koristim paste. Ponovis samo posle nekih 15 dana ciscenje ako nisi sigurna da je ovo odradilo posao.
Ahahahahahahah, mm, pa on je liiik totalni! xD
A zašto se mučiš sa pastama i tabletama? Ja sam definitivno prešla na spot ampule, uzimam kombinovane (za ekto i endo parazite) i nisam primetila ni jednu nuspojvu iako mi je Sivko alergičan na tablete za gliste. Dok mačke spavaju ja ih lepo izmazim, razgrnem krzno na kičmi i utapkam ampulu, one nastave da predu i nemaju pojma ni šta se desilo. Sve prođe bez svađe, grebanja, guranja tableta u grlo, povraćanja, pljuvanja i ljutnje. Jedini je uslov da maca ima više od 1kg težine, ali ne znam da li je za sve ampule isto. Cena je oko 1200 dinara.
Imaju sad i Stronghold ampule (kombinovane) koje su pogodne i za macice, 700+ din su, a Advocate za mace do 4 kg je 800+, za ove preko 4 su 900+ (kupovala sam skoro pa sam zapamtila cene, ali ne bas u dinar).
Vec neko vreme samo njih koristim jer je poslednje davanje tablete bilo katastofa ziva, ja sam htela da povratim koliko smrde, a mogu samo da zamisljam kako je macki da to proguta :/
Mm, najjaci su mi kad ciste guze pa sloze onu zgadjenu facu xD
Upravo mi je Ginger uradio toaletu pred spavanje. I obožava miris kafe, sad bi mi u usta ušao da može.
A nemam nijedan tako makan jastucak da joj bude bas udoban kao moj, doduse, ne znam ni dal bi upalilo jer ona voli da se skroz nasloni na mene i da planinari po meni, ali ako iskopam neki adekvatan, pokusacu, jer bi to bilo extra, s obzirom da ovako ona uziva, a ja se krivim kako znam i umem jer mi je zao da je budim i pomeram... klasika xDProbaj da staviš jedno malo jastuče pored tvog, tako da bude samo njeno.
Ja to praktikujem kad Meda reši da spava sa mnom, i baš nam je super - ne guramo se, imamo svako svoje jastuče a ipak spavamo brk uz brk!
Pre dve godine je mace manje nego moj dlan, nekim slucajem zavrsilo na parkingu moje zgrade i jadno je mnjaukalo celu noc i dan. Komsiluk se organizovao da je nadjemo, kao ludaci smo u tri ujutru klecali oko kola. Na kraju sam izgubila zivce i ostavila posudu sa mlekom ispod kola koja se nikada ne pomeraju. Posle dva dana mleka, komsije i ja smo poceli da joj ostavljamo i sunku i granule. Malisa bi sve pojela. Nedelju dana joj je trebalo da se osili i izadje da jede dok sam tu pored kola. To je trajalo jedno mesec i po. Onda je zenska resila da se samoinicijativno useli kod komsija i tu je dan danas.
A nemam nijedan tako makan jastucak da joj bude bas udoban kao moj, doduse, ne znam ni dal bi upalilo jer ona voli da se skroz nasloni na mene i da planinari po meni, ali ako iskopam neki adekvatan, pokusacu, jer bi to bilo extra, s obzirom da ovako ona uziva, a ja se krivim kako znam i umem jer mi je zao da je budim i pomeram... klasika xD
Ma obično jastuče 40x40, ili sunđer, ili stoličarka... bilo šta, a navlaka može biti ili jastučnica, ili peškir, ili čak neka tvoja stara majica, bitno je da maca shvati da je to od sad samo njeno.A nemam nijedan tako makan jastucak da joj bude bas udoban kao moj, doduse, ne znam ni dal bi upalilo jer ona voli da se skroz nasloni na mene i da planinari po meni, ali ako iskopam neki adekvatan, pokusacu, jer bi to bilo extra, s obzirom da ovako ona uziva, a ja se krivim kako znam i umem jer mi je zao da je budim i pomeram... klasika xD