<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
extra! xD jako mi je drago! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas ga sad pratim, i nije se ponovilo. Mada ne bih ni primetila ni ovog puta da mi nije lezao u krilima. A macke dok im ne bude mnooogo lose kriju simptome instiktivno. Jer slabe jedinke ne mogu da prezive u prirodi ako pokazu slabost.
Citala malo na netu, moze da bude zbog toga sto mu je bilo hladno, zatim da ima problema sa stomakom, a moze da bude i nesto mnogo ozbiljnije kao sto su trovanje nekom hemijom ili teze bolesti.

Primetio sam to juče i čini mi se da joj se stanje pogoršava 
Imam jedno pitanje:
nedavno sam primetila kod mog mačora neke tamne pegice duž unutrašnje ivice usta, sa leve strane, i takođe duž ivice levog oka. Nisam sigurna da li je to imao kao mače, ali pretpostavljam da bih primetila da jeste. Sad mi deluje kao da se te pegice proširuju.. Mačak je star godinu i mesec dana.
Da li neko ima ideju šta bi to moglo da bude, da li je opasno i da li treba da kontaktiram veterinara?
Upomoć ! Mislim da mi je mačka bolesna, po ceo dan leži, deluje premoreno, a kada ustane jedva stoji na nogama i sva je povijena u leđimaPrimetio sam to juče i čini mi se da joj se stanje pogoršava
![]()
Nadam se da si odneo macku veterinaru.
Ima li ikakvih promena u ponasanju, apetitu...? Da li se cese?
Imam jedno pitanje:
nedavno sam primetila kod mog mačora neke tamne pegice duž unutrašnje ivice usta, sa leve strane, i takođe duž ivice levog oka. Nisam sigurna da li je to imao kao mače, ali pretpostavljam da bih primetila da jeste. Sad mi deluje kao da se te pegice proširuju.. Mačak je star godinu i mesec dana.
Da li neko ima ideju šta bi to moglo da bude, da li je opasno i da li treba da kontaktiram veterinara?

pročitalaKoliko sam uspeo da pronađem, to je uobičajena pojava kod narandžastih mačaka, i nije opasno, mada nije na odmet posetiti veterinara
http://vetmedicine.about.com/od/diseasesconditionscat/f/catlentigo.htm
hvala ti, sad mi je malo lakše.. jesam zaista pomišljala na najgore
Moj je macak ispod brade imao akne, to su crna polja mada nisu pegice, nego se vidi da je neki kozni problem i neke crne tackice se krune, lici na buvlji izmet.Imam jedno pitanje:

pomišljala sam na gljivice, ali koliko sam pročitala, gljivice su karakteristične po opadanju dlake, crvenilu i ljuspicama.. kod njega toga nemaMoj je macak ispod brade imao akne, to su crna polja mada nisu pegice, nego se vidi da je neki kozni problem i neke crne tackice se krune, lici na buvlji izmet.
A da nisu gljivice, one se javljaju isto tu oko usana, ociju?

http://www.petplace.com/cats/what-is-normal-in-cats/page1.aspxMucous Membrane Color
The most commonly examined mucous membranes are the gums. The color of the gums is a good indicator of blood perfusion and oxygenation. The normal gum color is pink. If your pet has pigmented gums, lowering the eyelid can also give you an indicator of mucous membrane color. Pale, white, blue or yellow gums are cause for concern and you should contact your veterinarian immediately.
Moj je macak ispod brade imao akne, to su crna polja mada nisu pegice, nego se vidi da je neki kozni problem i neke crne tackice se krune, lici na buvlji izmet.
A da nisu gljivice, one se javljaju isto tu oko usana, ociju?
edit: tek sad vidim da je to na sluzokozi, ne kozi.![]()
Ja sam mislila da su gljivice, sto je prvo i jedino sto mi padne na pamet kad su kozni problemi u pitanju, pa sam vodila macku kod veterinara da potvrdi, medjutim akne. Lecilo se losionom klindamicin, nakon dve nedelje je proslo i nije se vracalo.kitty je imala to crno ispod brade, ja sam mislila da se izgrebala kad se cesala, posto mi je to izgledalo skroz ko ranica... sad ih vise nema... o.O
Na radnom mestu. 
Da, prvi stih uopste nema smisla, cak potpuno gubi poentu
Najhrabrija je ona trobojna devojcica, prisla je da me onjusi, malo je falilo cak da mi olize prste jer sam prethodno valjala vanilice u secer-kao poklon. Ali Milica je uplasila. Crno-beli deckic je iiiisti Mirko, cak ima i tufnu na peti.
Onaj najstariji crni dobro izgleda, ne vidi mu se nista na repu.