<(o.O)>
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
Inače, juče sam se baš potresla, vozila sam iz Subotice prema Beogradu, autoputem, ne mogu da vam opišem koliko sam pregaženih pasa videla.... Što na putu, što sklonjenih sa strane.![]()
a cesto ih i namerno gaze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače, juče sam se baš potresla, vozila sam iz Subotice prema Beogradu, autoputem, ne mogu da vam opišem koliko sam pregaženih pasa videla.... Što na putu, što sklonjenih sa strane.![]()
Jako je lepa... Nažalost ne mogu da pomognem...
Fantastičan je!!!!![]()
mm, a ne mozes da ogranicis tom psu nekako kretanje? :S
jadan mirko, kiti se plasi i kad psa vidi kroz prozor x)))
a da ga vezes privremeno? bolje i to nego da pogine :S
i nije mi jasno sta im je toliko zanimljivo kod tih tockova o.O
![]()
Ovaj moj fini gospodin - izgleda da je postao gej...
Nedavno smo primetili da je počeo da se druži sa jednim crno-belim komšijom. Mi smo bili srećni jer je Medi mama poginula pa je sada usamljen. Par puta smo ih zatekli kako se lepo igraju u našem dvorištu (super, tu su zaštićeni i od pasa i od kola), ali komšija skače Medi na leđa. I to onako zapravo: najpre ga uhvati zubima za vrat pa onda pokuša da se popne. Da li se on to i gra ili ne - đavo bi ga znao. Meda se ne buni, sterilisan je pa ga takve stvari ne interesuju. Uglavnom, dok ovaj naš spava komšija ga čeka ispred kuće, a večeras se popeo na terasu i mjaukao da ga pustimo unutra, a mene je skoro šlog opalio. Jedva smo se otarasili Majinog dečka koji je ulazio i zapišavao kuću, a evo ga novi...
I još uvek ne znamo da li je to Medin drugar ili dečko?
Lepo moj muž kaže - kakve smo sreće, dogodine ćemo ga voditi na gej paradu.
Kajo, stvarno ti je prelep macak. Da si ga vodila na izlozbu sigurno bi bio najlepsa domaca macka.
:Koliko se sećam, propozicije su ošišani vrhovi ušiju i posečeni nokti? Neka, ako izlazi napolje, potrebniji su mu nokti nego titula.
drage imam pitanje za vas ...
... Kada macama pocinje teranje ja mislim da je ona jos mala za to ali ne znam stvarno sta se desava
:
Ma odsekla bih ja uši (i još ponešto) onome ko je to smislio.
Meda ionako nije za izložbe, suviše je stidljiv. Čim u kuću dođe neko nov on samo podvije rep i zbriše napolje. Njegova mama je bila pravi maneken i volela je ljude ali nje više nema.
Neka njega po dvorištu, što bi se patio i plašio po izložbama kad mu je bolje da ceo dan mirno spava.
Moram uskoro da postavim nove slike u album, malo sam to zapustila.
Женски род ме елиминише, па не знам да ли смем да одговорим на ово питање. Ипак, бићу непристојан и одговорићу.
Као и много других ствари, почетак полне зрелости је различит код различитих јединки. Познато је да поједине женке испољавају полни нагон већ после шестог месеца живота.
Dragi Deda Ziko, da li macori imaju "teranje" ili oni reaguju samo kad osete macku u teranju?
ja se stvarno izvinjavam Deda Ziki a i zahvaljujem se na odgovoru.Maca je stvarno malo sitnije gradjeЖенски род ме елиминише, па не знам да ли смем да одговорим на ово питање. Ипак, бићу непристојан и одговорићу.
Као и много других ствари, почетак полне зрелости је различит код различитих јединки. Познато је да поједине женке испољавају полни нагон већ после шестог месеца живота.