tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
cogi, mlogo je lepo al mogo bi da je smanjiš malo, samo malo : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))) bih ja kad bi umo
)))))
)
al zato imaš nas, formsuke drugare : )))
mnogo su slatke : )
a čekaj, jesu li tvoje ili?
))
))
Maca je preslatka al' slika je gorostas
(Nego, Tara, kako se smanjuju slike?
)
Milica zadnjih par dana ponovo ima proliv, pa se opet nerviram.
Duša debela!
evo, da vidite kako to izgleda kada je gladan : )
pokušaću da ga snimim kada hoće da se mazi, al to je taj isti mjauk mučenog mačka: )
Divan je Gaša. 
Uh, što mi ovo poznato. Mjauk kao da nije jeo nedelju dana.Divan je Gaša.
![]()
i meni je to savrseno poznato.Gasa je pravi slatkis

Gaša je duuuuša!
Sinoć je meni malo falilo da snimam Micu kako je reagovala kad je videla moje sa terase da dolaze a njeno vreme večere je prošlo.... to nisu bili mjauci nego krici!
Bukvalno ih je prekorevala!hvala : )
a sad zamislite to majukanje kad krene po 10 minuta a ja se udbila u nešto važno, skoncetrisala se i pieš a on ne odustaje i sve tužnije majuče: ))
Moja Maja je razradila tu taktiku: ako par minuta ne obraćam pažnju - popne se na stočić i baci upaljač, ako ni to ne upali - lete ključevi, a poslednji stadijum je kada joj dojadi pa zafrljači sa stola moj mobilni (ali samo moj) ili naočare. Zna da na to odmah skačem kao zec!hvala : )
a sad zamislite to majukanje kad krene po 10 minuta a ja se udbila u nešto važno, skoncetrisala se i pieš a on ne odustaje i sve tužnije majuče: ))
Moja Maja je razradila tu taktiku: ako par minuta ne obraćam pažnju - popne se na stočić i baci upaljač, ako ni to ne upali - lete ključevi, a poslednji stadijum je kada joj dojadi pa zafrljači sa stola moj mobilni (ali samo moj) ili naočare. Zna da na to odmah skačem kao zec!
svaki dan.
.. u sobu je ušao ogroman skakavac i ova dvojica su krenula u poteru..jedva sam spasila zelenog jadnička od njih
.