tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
cogi, mlogo je lepo al mogo bi da je smanjiš malo, samo malo : )

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 ))) bih ja kad bi umo
))) bih ja kad bi umo  )))))
)))))

)
)
al zato imaš nas, formsuke drugare : )))
mnogo su slatke : )
a čekaj, jesu li tvoje ili?
 ))
)) ))
)) Maca je preslatka al' slika je gorostas
 Maca je preslatka al' slika je gorostas
 (Nego, Tara, kako se smanjuju slike?
 (Nego, Tara, kako se smanjuju slike?  )
) Milica zadnjih par dana ponovo ima proliv, pa se opet nerviram.
 Milica zadnjih par dana ponovo ima proliv, pa se opet nerviram. Duša debela!
 Duša debela!
evo, da vidite kako to izgleda kada je gladan : )
pokušaću da ga snimim kada hoće da se mazi, al to je taj isti mjauk mučenog mačka: )
 Divan je Gaša.
 Divan je Gaša. 
Uh, što mi ovo poznato. Mjauk kao da nije jeo nedelju dana.Divan je Gaša.

i meni je to savrseno poznato.Gasa je pravi slatkis
i meni je to savrseno poznato.Gasa je pravi slatkis

Gaša je duuuuša!
 Gaša je duuuuša!  Sinoć je meni malo falilo da snimam Micu kako je reagovala kad je videla moje sa terase da dolaze a njeno vreme večere je prošlo.... to nisu bili mjauci nego krici!
 Sinoć je meni malo falilo da snimam Micu kako je reagovala kad je videla moje sa terase da dolaze a njeno vreme večere je prošlo.... to nisu bili mjauci nego krici!  Bukvalno ih je prekorevala!
 Bukvalno ih je prekorevala!hvala : )
a sad zamislite to majukanje kad krene po 10 minuta a ja se udbila u nešto važno, skoncetrisala se i pieš a on ne odustaje i sve tužnije majuče: ))

Moja Maja je razradila tu taktiku: ako par minuta ne obraćam pažnju - popne se na stočić i baci upaljač, ako ni to ne upali - lete ključevi, a poslednji stadijum je kada joj dojadi pa zafrljači sa stola moj mobilni (ali samo moj) ili naočare. Zna da na to odmah skačem kao zec!hvala : )
a sad zamislite to majukanje kad krene po 10 minuta a ja se udbila u nešto važno, skoncetrisala se i pieš a on ne odustaje i sve tužnije majuče: ))
Moja Maja je razradila tu taktiku: ako par minuta ne obraćam pažnju - popne se na stočić i baci upaljač, ako ni to ne upali - lete ključevi, a poslednji stadijum je kada joj dojadi pa zafrljači sa stola moj mobilni (ali samo moj) ili naočare. Zna da na to odmah skačem kao zec!
 svaki dan.
 svaki dan. .. u sobu je ušao ogroman skakavac i ova dvojica su krenula u poteru..jedva sam spasila zelenog jadnička od njih
 .. u sobu je ušao ogroman skakavac i ova dvojica su krenula u poteru..jedva sam spasila zelenog jadnička od njih  .
 .