Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo cogi
i ako znam da znaš, al da te mrzi : )

30062010326.jpg

Gico, super su ti macici!
Pozdrav svim drugarima ! Nema me tako cesto zato sto jos uvek ne mogu da se sastavim sa slobodnim vremenom, rano ustajem zbog posla, kad se vratim kuci- preumorna sam, ma tezak ovaj zivot :) Milica zadnjih par dana ponovo ima proliv, pa se opet nerviram.

Savet za Lilijen bi bio da obavezno kupi ampule Frontline ili one koje ja Mici stavljam- Advantage, zato ce tako da pocrkaju i buve koje su na maci ali i one koje su se rasturile po kuci. Ja sam Advantage-om prezadovoljna, doduse dejstvo je svega 4 nedelje pa mozda dodje malo skuplji ali bar ne brinem o buvama. A i pricaju da Frontline vise nije tako efikasan.

Sto se ogrlica tice, one se stavljaju na macku kada ste sigurni da 100% nemaju buva. Tako mi je apotekarka rekla. Dakle, prvo potpuno ocistiti od buva (najbolje ampulama) pa potom staviti ogrlicu.

Moja macka se vere po drvecu, po krovoima, ogradama, nema gde je nema, a uvek je sa ogrlicom tako da mislim da one znaju da se paze i da se nece povrediti nosenjem tih ogrlica.

neniska, a jesi li razmišljala da promeniš hranu milici, da počne da jede onu za osetljiv stomak?

gaša je poludeo načisto, već mesecima je maza, ali ovo više nije normalno, pošto radim od kuće i dosta vremena provodim za radnim stolom on je u stanju po ceo dan da sedi pored radnog stola i da mjauče, kako bi ja ustala da ga mazim (čim ustanem on se izvrne na ledja i valja se i mazi se)
ali ne možete da zamisliti koliko često to radi i to majuče kao da mu je ne znam šta
a sve bi bilo mnogo lakše da je coka malo manji, pa da mogu da ga držim u rkilu dok pišem : )

Heheheh :heart: Gaša je duuuuša! :) Sinoć je meni malo falilo da snimam Micu kako je reagovala kad je videla moje sa terase da dolaze a njeno vreme večere je prošlo.... to nisu bili mjauci nego krici! :lol: Bukvalno ih je prekorevala!

hvala : ) :heart:
a sad zamislite to majukanje kad krene po 10 minuta a ja se udbila u nešto važno, skoncetrisala se i pieš a on ne odustaje i sve tužnije majuče: ))
Moja Maja je razradila tu taktiku: ako par minuta ne obraćam pažnju - popne se na stočić i baci upaljač, ako ni to ne upali - lete ključevi, a poslednji stadijum je kada joj dojadi pa zafrljači sa stola moj mobilni (ali samo moj) ili naočare. Zna da na to odmah skačem kao zec!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back