Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Znam da nije smešno, ali...Zamišljam te ljude, ulaze u sobu, a Beban se odomaćio, seo i uživa...
![]()
![]()
Uh, ja bih se oduševila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da nije smešno, ali...Zamišljam te ljude, ulaze u sobu, a Beban se odomaćio, seo i uživa...
![]()
![]()
Uh, ja bih se oduševila.
Uh, ja bih se oduševila.
![]()
![]()
a i malo je neprijatno zbog komsija ne ljute se ali...imaju dve bebe i ne znam,znam da im nece nista ali...ne sme da se uci da tako ide...Jedino moj Beki se manda napolje po ceo dan kao i obicno,pre 20 minuta je dobio batine,stalno ga ta maca bije i ne znam kako da ga zastitim,ta maca ga je sve iscerupala,ti gde ima ogrebotine fali mu i dlaka plus polomljen zub,i rascepana usna i povredjena sapa,ne znam kako da mu vise pomognem :/,sto je najgore ulazi u stan kod mojih komsija pored mene i sedi na njihovom krevetu,ne znam ni za to sta da radim![]()
I samo zamišljam situaciju koju je Miss Mile napisala i umirem od smeha!
Seo momak i čeka meze da mu posluže, ili bar kafu da mu skuvaju! 
Ja se plasim da ne predje kod njih....:/

Ja se plasim da ne predje kod njih....:/
E, Beki ti je legenda!I samo zamišljam situaciju koju je Miss Mile napisala i umirem od smeha!
Seo momak i čeka meze da mu posluže, ili bar kafu da mu skuvaju!
A i Milica ulazi kod komšija, priča mi komšinica- ona uđe, opušteno prošeta od ćoška do ćoška, sve proveri, onjuši, pogleda je značajno i izađe! Doduše, ne uvaljuje joj se u fotelju!
Ali, ni mi nismo bez gostiju, navadio se jedan mačak (hranim i njega, ali mu napolje ostavljam klopu), i ulazi kod nas i hoće da navali i na Milicine posude!
Ma neće, nego je on možda još uvek zbunjen, istražuje, ipak ste se vi skoro tu doselili. Što da pređe kod njih kad mu je lepo kod tebe, kad ga maziš i paziš?![]()
Jooj ovo zadnje pitanje je licilo na sumnju,naravno da ga pazimo i mazimo....ali ipak,nikad se ne zna...
Zato, povuci reč!

On je, verovatno, umislio da je sad ovo njegova kuća (koliko sam primetila, naše dvorište pripada njegovoj teritoriji) i da je i ona njegova teritorija!
Sad pazim da ne ulazi, i dalje mu ostavljam hranu ali ipak mora da se zna da je Mica glavna u mojoj kući! 
. To je normalno, Beki zna da je on vaš.
)
.Jedino moj Beki se manda napolje po ceo dan kao i obicno,pre 20 minuta je dobio batine,stalno ga ta maca bije i ne znam kako da ga zastitim,ta maca ga je sve iscerupala,ti gde ima ogrebotine fali mu i dlaka plus polomljen zub,i rascepana usna i povredjena sapa,ne znam kako da mu vise pomognem :/,sto je najgore ulazi u stan kod mojih komsija pored mene i sedi na njihovom krevetu,ne znam ni za to sta da radim![]()
Mica opet vrištala u zgradi, mi istrčali, oterali Tea a njoj između šapa ostalo par žbunova sive dlake 
sakice, beban je genijalan, lepon ga zamišljma kako kulira i ne prestejm da se smejem : )
i naravno da neće otići od vas![]()
Dolazila posle toga par puta da se mazi i odrema, ne znam kako je prihvatila sledeća smena
Tad sam naučila da se na bugarskom mačka kaže - kotka! 
Saškice, dok sam živela u kući, moje mačke su volele da malo "posede" i kod komšija.
Npre moja mama ode kod komšinice i zatekne našu Lotiku kako se izvalila na jastucima kod komšinice. To je normalno, Beki zna da je on vaš.
Nensika, to je tipično obeležavanje teritorije..mene je sopstveni mačak pišnuo par puta.. a jednom je "obeležio" i monitor, pa mu je crkla elektronika (LCD monitor
)
.
ma da, osete one, sumnjam da bi ušle u sobu, stan nekoga ko ih ne voli : )
meni sinoć nije bilo dobro,za 3 dana krećemo na more i dolazi drugarica da mi kaće da ne može da bude u stanu da čuva gašu i minju, dakle preznojila sam se milion puta, u trenutku nisam znala za sebe jer u 3 dana nema šanse da nadjem nekog ko bi ih čuvao 12 dana : I
jedva smo se nekako dogovrile, nekako sam je ubedila kada je videla da sam poludela, sad se nadam da će tako i ostati tj da će moći,ako ne, ja ne znam šta ću : S

Jesi ti sigurna da mi nisi u komšiluku a da Teo nije BebanMica opet vrištala u zgradi, mi istrčali, oterali Tea a njoj između šapa ostalo par žbunova sive dlake
![]()

saskice, beban je mlad i uživa u slobodi koju ima i to je divno, sa druge strane je mažen i pažen i verujem da je jedan od najsrećniji mačora na svetu, a kada ostari malko manje će skitati, biće više sa vama i svi će biti srećni : )
,hvala ti....ma da, osete one, sumnjam da bi ušle u sobu, stan nekoga ko ih ne voli : )
meni sinoć nije bilo dobro,za 3 dana krećemo na more i dolazi drugarica da mi kaće da ne može da bude u stanu da čuva gašu i minju, dakle preznojila sam se milion puta, u trenutku nisam znala za sebe jer u 3 dana nema šanse da nadjem nekog ko bi ih čuvao 12 dana : I
jedva smo se nekako dogovrile, nekako sam je ubedila kada je videla da sam poludela, sad se nadam da će tako i ostati tj da će moći,ako ne, ja ne znam šta ću : S
Ali zato mogu da ti držim fige da sve prođe kako treba... E pa ne napada nju Teo iz ''onih'' ambicija, nego on redovno ulazi u zgradu da pišne a Mica pošizi, zato ga redovno dočeka na ulazuMhm,sigurna sam,Beban je gej![]()
Stalno je grdim da se ponaša ko muškarača 
E pa ne napada nju Teo iz ''onih'' ambicija, nego on redovno ulazi u zgradu da pišne a Mica pošizi, zato ga redovno dočeka na ulazuStalno je grdim da se ponaša ko muškarača
![]()

Da, lečenje te "site" jeste skuplje u odnosu na lečenje krupne stoke, prvo što njih treba obuzdati a to je opet malo teže od krave koja je vezana na kratko i ima ograničene pokrete, ili od krmače u uskom boksu, a drugo, ljubimci su luksuzna kategorija, pa makar bili i mešanci, pokupljeni sa ulice. 
Uživajte sa svojim ljubimcima i čuvajte ih.Nemaš mačku?!Samo da vam kažem, čitam redovno ali mi je najčešće teško da postujem, pošto ja više nemam nikakvu mačku u svom okruženju i teško da će je skorije biti.Uživajte sa svojim ljubimcima i čuvajte ih.

- pa da uživaaaaaaš