nensika
Primećen član
- Poruka
- 668
Uhja sam bas bila dosta odsuna sa ove teme
Ali evo, imam mace, macorcica, Frodo se zove

Jos jedan Frodo na forumu!
 cestitam na macoru, kako ga je Tezi prihvatila? Koliko je star?
 cestitam na macoru, kako ga je Tezi prihvatila? Koliko je star?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhja sam bas bila dosta odsuna sa ove teme
Ali evo, imam mace, macorcica, Frodo se zove

cestitam na macoru, kako ga je Tezi prihvatila? Koliko je star?
 cestitam na macoru, kako ga je Tezi prihvatila? Koliko je star?Stvarno, ako nemaš svoje mace imamo ih mi ovde pa postuj i uživaj sa nama dok se ne steknu uslovi.
Nisi ti samo mimi's mom, ti si i prava mačija majka, trebaš nam!
Slažem se
Mimi's ti si prava naša mačkarka.

Zaista je mačkarstvo doživotna bolest!

a ni tu devojku iz pretprošlog legla nisu uspeli da udome, a nešto je i ne viđam u poslednje vreme...
 a ni tu devojku iz pretprošlog legla nisu uspeli da udome, a nešto je i ne viđam u poslednje vreme...  Ona će mi ostati tiha patnja, pored džukelice Mrvice koju je na kraju komšija primio u svoje dvorište sa svojim čoporom, i jedina mana joj je što je lajava mnogo, i pored onog šeltija sa udomljavanja kom je jedina mana što ga mimi's dad neće. Sad ostaje, ako je i dalje živa i nije srećno usomljena, da ih vrebam da se pojave u dvorištu da pitam šta je s njom i da je, ako je tu negde, nađem i spakujem dragom u auto, ionako ima Bilijev wc i latentni je mačkar a ova mala urniše golubove.
 Ona će mi ostati tiha patnja, pored džukelice Mrvice koju je na kraju komšija primio u svoje dvorište sa svojim čoporom, i jedina mana joj je što je lajava mnogo, i pored onog šeltija sa udomljavanja kom je jedina mana što ga mimi's dad neće. Sad ostaje, ako je i dalje živa i nije srećno usomljena, da ih vrebam da se pojave u dvorištu da pitam šta je s njom i da je, ako je tu negde, nađem i spakujem dragom u auto, ionako ima Bilijev wc i latentni je mačkar a ova mala urniše golubove.Tezi ga je odlicno primila! I dobila je drustvo, lizu se, jure,Jos jedan Frodo na forumu!cestitam na macoru, kako ga je Tezi prihvatila? Koliko je star?
 Macorcic je star 2 ipo meseca, a tezi je pre dva dana napunila 6 meseci
 Macorcic je star 2 ipo meseca, a tezi je pre dva dana napunila 6 meseci

Hvala vam, žeMske.
Eh, to je tako tačno...
Lavice, dobro došla sa prinovom.
Nego, mama "moje" ljubimice, jedne crne lepotice koja se još kao beba, kad je Milica bila baš mala, vozila sa nama u njenim kolicima ima mačiće za udomljavanje PONOVOa ni tu devojku iz pretprošlog legla nisu uspeli da udome, a nešto je i ne viđam u poslednje vreme...
Ona će mi ostati tiha patnja, pored džukelice Mrvice koju je na kraju komšija primio u svoje dvorište sa svojim čoporom, i jedina mana joj je što je lajava mnogo, i pored onog šeltija sa udomljavanja kom je jedina mana što ga mimi's dad neće. Sad ostaje, ako je i dalje živa i nije srećno usomljena, da ih vrebam da se pojave u dvorištu da pitam šta je s njom i da je, ako je tu negde, nađem i spakujem dragom u auto, ionako ima Bilijev wc i latentni je mačkar a ova mala urniše golubove.
 Hvala mimi's
 Hvala mimi's

Pozdrav svima! Samo da se javim i kažem da je Milica, konačno dobro, i da joj je danas, posle dve ipo nedelje, prestao proliv! Pao mi kamen sa srca.... Da kucnem u drvo da sve bude ok!
Izmazite vaše mace i mačore!
 .
.Voli li neko mace? JA ih prosto obozavam, ali uvek ima ono ali, majka mi nikako ne dozvoljava da je imam u stanu. Kad sam bila mala stalno sam neke macke i macore pronalazila i dov\nosila kuci, ali nisu se dugo zadrazavale kod mene. Imala sam jednu izdrazala je sa mojom mamom citavih 7 dana i onda je pustena bez mog znanja... mnogo sam plakala... jedva cekam da zivim sama i da kupim neku rasnu macu... cini mi se da se poistovecujem sa njima, plasim se pasa-lutalica, obozavam da me neko mazi, pijem nes 3in1 lizuci soljicu, kao maca kad pije mleko... jedino
sto ne lizem sebe ;-)[/QUOT
ISTI SLUCAJ,i ja obozavam mace,MACE SU ZAKONali ja sam alergicna na maciju dlaku pa zato kad god uzmem macku ja pocnem da kijam i kasljem.Medjutim to me ne sprecava da opet uzmem i mazim macku pa makar kasljala i kijala ceo dan.To je nekako vise od mene kako da to slatko stvorenje ne mazim???

Pozdrav svima! Samo da se javim i kažem da je Milica, konačno dobro, i da joj je danas, posle dve ipo nedelje, prestao proliv! Pao mi kamen sa srca.... Da kucnem u drvo da sve bude ok!
Izmazite vaše mace i mačore!

ISTI SLUCAJ,i ja obozavam mace,MACE SU ZAKONali ja sam alergicna na maciju dlaku pa zato kad god uzmem macku ja pocnem da kijam i kasljem.Medjutim to me ne sprecava da opet uzmem i mazim macku pa makar kasljala i kijala ceo dan.To je nekako vise od mene kako da to slatko stvorenje ne mazim???

Kajo, i ja obožavam mace i alergična sam na dlaku.... što dalje macu od lica, znači mazi je normalno ali kad završiš odmah operi ruke i umij se i problem sveden na minimumISTI SLUCAJ,i ja obozavam mace,MACE SU ZAKONali ja sam alergicna na maciju dlaku pa zato kad god uzmem macku ja pocnem da kijam i kasljem.Medjutim to me ne sprecava da opet uzmem i mazim macku pa makar kasljala i kijala ceo dan.To je nekako vise od mene kako da to slatko stvorenje ne mazim???

.I hvala Pussycat na savetu i drago mi je da ima jos nako sa istim problemom.
.I hvala Pussycat na savetu i drago mi je da ima jos nako sa istim problemom.
A ja sam pak alergična na mačore, primetila sam da me u poslednje vreme od Bilija jako svrbeo nos, isto kao kad smo imali jednog kućnog upišanca na kastraciji, vrlo nezgodno.
A ja sam pak alergična na mačore, primetila sam da me u poslednje vreme od Bilija jako svrbeo nos, isto kao kad smo imali jednog kućnog upišanca na kastraciji, vrlo nezgodno.

Mogu misliti koliko ti je, Nensika laknulo.
 Mogu misliti koliko ti je, Nensika laknulo. 
 . Uveliko izlazi napolje, sprijateljio se sa Medom (nasa kuca) i miljenik je cele porodice
. Uveliko izlazi napolje, sprijateljio se sa Medom (nasa kuca) i miljenik je cele porodice Puno vremena provodi ispod komsijinog kamiona parkiranog na ulici, koji je u kvaru, pa kada se vrati iz skitnje sav se oseca na naftu. Ludica mala
 Puno vremena provodi ispod komsijinog kamiona parkiranog na ulici, koji je u kvaru, pa kada se vrati iz skitnje sav se oseca na naftu. Ludica mala A penjanje na breze ispred kuce kao i silazenje sa istih postala mu je specijalnost.
 A penjanje na breze ispred kuce kao i silazenje sa istih postala mu je specijalnost. Upoznao je celu kucu, svugde ga ima.
 Upoznao je celu kucu, svugde ga ima. 

Evo jedan super-hiper-ekstra poseban pozdrav za dobrodošlicu imenjakinji!

Drugari hvala na podrsci!
Pozdrav za novog clana, Kajo dobrodosla!
 ...nije me bas dugo bilo pa nisam bila u toku zbog bratovljeve svadbe
...nije me bas dugo bilo pa nisam bila u toku zbog bratovljeve svadbe 

Drago mi je da ste sve pregurali, da je Beban bio dobar i nadam se da si uspela uz sam posao i brigu da se i lepo provedeš.
 Drago mi je da ste sve pregurali, da je Beban bio dobar i nadam se da si uspela uz sam posao i brigu da se i lepo provedeš. 
Ozvaničio se kao lovac a još i doneo mami da se pohvali!Drago mi je da ste sve pregurali, da je Beban bio dobar i nadam se da si uspela uz sam posao i brigu da se i lepo provedeš.

,ali preziveo je
,ali preziveo je  ....bas sam ponosna na njega
....bas sam ponosna na njega 
 ,uh svadba je bila predivna,ja sam se super provela,cak sam zaboravila da poruckam ono lepo mesce koliko sam se izigrala nego nema veze
,uh svadba je bila predivna,ja sam se super provela,cak sam zaboravila da poruckam ono lepo mesce koliko sam se izigrala nego nema veze 
Ehejjj nensiiiii drago mi je da je mica dobro,nisam ni sumnjala u to da ce ozdraviti,tako da se pridruzujem podrsci...nije me bas dugo bilo pa nisam bila u toku zbog bratovljeve svadbe
Evo i ja zelim Kaji broj 2 dobrodoslicu,sigurna sam da ces uzivati sa nama i zanimljivim pricama o nestaslucima nasih maca,kao i onih manje lepih stvari ali kao sto vidis na kraju uglavnom sve bude dobro
STo se tice Bebana dobro je podneo guzvu,onako junacki se drzao,nego da vam se pohvalim da nam je juce ujutru doneo malog gustera

Bas me je iznenadio i to kad sam izbacila gustercica napolje,on je u sobi mjaukao 10 minuta trazeci ga,ali preziveo je
....bas sam ponosna na njega

Sad nešto kontam, kad ja ulovim miša u špajzu onom konzervom i odnesem ga Gabrijeli, ona ga dokrajči, a kad ostane bez mačića, ona dođe kod mene na jednu porciju maženja kao što mame prigrle preostalo mače iz prethodnog legla. 'Ladno je mene doživljavala kao svoje mladunče!
 Sad nešto kontam, kad ja ulovim miša u špajzu onom konzervom i odnesem ga Gabrijeli, ona ga dokrajči, a kad ostane bez mačića, ona dođe kod mene na jednu porciju maženja kao što mame prigrle preostalo mače iz prethodnog legla. 'Ladno je mene doživljavala kao svoje mladunče!