Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedino moj Beki se manda napolje po ceo dan kao i obicno,pre 20 minuta je dobio batine,stalno ga ta maca bije i ne znam kako da ga zastitim,ta maca ga je sve iscerupala,ti gde ima ogrebotine fali mu i dlaka plus polomljen zub,i rascepana usna i povredjena sapa,ne znam kako da mu vise pomognem :/,sto je najgore ulazi u stan kod mojih komsija pored mene i sedi na njihovom krevetu,ne znam ni za to sta da radim :dash:

E, Beki ti je legenda! :klap: I samo zamišljam situaciju koju je Miss Mile napisala i umirem od smeha! :rotf: Seo momak i čeka meze da mu posluže, ili bar kafu da mu skuvaju! :hahaha:

A i Milica ulazi kod komšija, priča mi komšinica- ona uđe, opušteno prošeta od ćoška do ćoška, sve proveri, onjuši, pogleda je značajno i izađe! Doduše, ne uvaljuje joj se u fotelju!

Ali, ni mi nismo bez gostiju, navadio se jedan mačak (hranim i njega, ali mu napolje ostavljam klopu), i ulazi kod nas i hoće da navali i na Milicine posude!

E, Beki ti je legenda! :klap: I samo zamišljam situaciju koju je Miss Mile napisala i umirem od smeha! :rotf: Seo momak i čeka meze da mu posluže, ili bar kafu da mu skuvaju! :hahaha:

A i Milica ulazi kod komšija, priča mi komšinica- ona uđe, opušteno prošeta od ćoška do ćoška, sve proveri, onjuši, pogleda je značajno i izađe! Doduše, ne uvaljuje joj se u fotelju!

Ali, ni mi nismo bez gostiju, navadio se jedan mačak (hranim i njega, ali mu napolje ostavljam klopu), i ulazi kod nas i hoće da navali i na Milicine posude!

Situacija izgleda smesno ali nije naivna,ja sam cula da nekad macke same odaberu sebi drugog gazdu :/

Jooj ovo zadnje pitanje je licilo na sumnju,naravno da ga pazimo i mazimo....ali ipak,nikad se ne zna...

Ma kakva sumnja, Saškice. Samo sam htela da kažem da neće da ode kad kod tebe ima sve što mu treba, i ljubav, i maženje, i klopicu i sklonište. Nikada ne videh ljude koji toliko vole svoje ljubimce kao svi ovde na Svetu životinja... :zag: Zato, povuci reč! :tongue2: :lol:

E, meni ne bi smatao taj mačak što mi ulazi u kuću, ali sam ga videla par puta da u hodniku okrene guzu prema ćošku i pišne u ćošak! :eek: On je, verovatno, umislio da je sad ovo njegova kuća (koliko sam primetila, naše dvorište pripada njegovoj teritoriji) i da je i ona njegova teritorija! :dash: Sad pazim da ne ulazi, i dalje mu ostavljam hranu ali ipak mora da se zna da je Mica glavna u mojoj kući! :rtfm:

Saškice, dok sam živela u kući, moje mačke su volele da malo "posede" i kod komšija.
Npre moja mama ode kod komšinice i zatekne našu Lotiku kako se izvalila na jastucima kod komšinice :lol: . To je normalno, Beki zna da je on vaš.

Nensika, to je tipično obeležavanje teritorije..mene je sopstveni mačak pišnuo par puta :roll: .. a jednom je "obeležio" i monitor, pa mu je crkla elektronika (LCD monitor :sad2:) :lol: .

Jedino moj Beki se manda napolje po ceo dan kao i obicno,pre 20 minuta je dobio batine,stalno ga ta maca bije i ne znam kako da ga zastitim,ta maca ga je sve iscerupala,ti gde ima ogrebotine fali mu i dlaka plus polomljen zub,i rascepana usna i povredjena sapa,ne znam kako da mu vise pomognem :/,sto je najgore ulazi u stan kod mojih komsija pored mene i sedi na njihovom krevetu,ne znam ni za to sta da radim :dash:

Jesi ti sigurna da mi nisi u komšiluku a da Teo nije Beban :lol: Mica opet vrištala u zgradi, mi istrčali, oterali Tea a njoj između šapa ostalo par žbunova sive dlake :confused:

sakice, beban je genijalan, lepon ga zamišljma kako kulira i ne prestejm da se smejem : )
i naravno da neće otići od vas :heart:

To što Beban radi se meni desilo na moru pre dve godine... Soba na prvom spratu ali je neka garaža bila blizu, pa nam je mačka ušla preko terase i legla na krevet... Ulazimo dečko i ja i ja još sa vrata:''Maaaacooooo!'' a dečko :roll: Kaže:''Uopšte ne razmišljam što je baš kod nas u sobi, tebe mačke osete na km!'' :lol: Dolazila posle toga par puta da se mazi i odrema, ne znam kako je prihvatila sledeća smena :lol: Tad sam naučila da se na bugarskom mačka kaže - kotka! :)

ma da, osete one, sumnjam da bi ušle u sobu, stan nekoga ko ih ne voli : )

meni sinoć nije bilo dobro,za 3 dana krećemo na more i dolazi drugarica da mi kaće da ne može da bude u stanu da čuva gašu i minju, dakle preznojila sam se milion puta, u trenutku nisam znala za sebe jer u 3 dana nema šanse da nadjem nekog ko bi ih čuvao 12 dana : I
jedva smo se nekako dogovrile, nekako sam je ubedila kada je videla da sam poludela, sad se nadam da će tako i ostati tj da će moći,ako ne, ja ne znam šta ću : S

Saškice, dok sam živela u kući, moje mačke su volele da malo "posede" i kod komšija.
Npre moja mama ode kod komšinice i zatekne našu Lotiku kako se izvalila na jastucima kod komšinice :lol: . To je normalno, Beki zna da je on vaš.

Nensika, to je tipično obeležavanje teritorije..mene je sopstveni mačak pišnuo par puta :roll: .. a jednom je "obeležio" i monitor, pa mu je crkla elektronika (LCD monitor :sad2:) :lol: .

Ma on je stvarno cudan i ponekad me jako nervira syo je u kuci mozda sve ukupno dnevno 4 sata :/ nocu dodje oko 11 legne i eto ga vec oko 2 on hoce napolje :S,nadam se da zna gde mu je mesto...

meni sinoć nije bilo dobro,za 3 dana krećemo na more i dolazi drugarica da mi kaće da ne može da bude u stanu da čuva gašu i minju, dakle preznojila sam se milion puta, u trenutku nisam znala za sebe jer u 3 dana nema šanse da nadjem nekog ko bi ih čuvao 12 dana : I
jedva smo se nekako dogovrile, nekako sam je ubedila kada je videla da sam poludela, sad se nadam da će tako i ostati tj da će moći,ako ne, ja ne znam šta ću : S

JOj Tara,samo muke,drzim palceve da se plan ne promeni i da odes i da se provedes lepo...:heart:

saskice, beban je mlad i uživa u slobodi koju ima i to je divno, sa druge strane je mažen i pažen i verujem da je jedan od najsrećniji mačora na svetu, a kada ostari malko manje će skitati, biće više sa vama i svi će biti srećni : )

Da ti se ponudim da ih obilazim, mislim da nema smisla :) Ali zato mogu da ti držim fige da sve prođe kako treba...
Mhm,sigurna sam,Beban je gej :whistling:
E pa ne napada nju Teo iz ''onih'' ambicija, nego on redovno ulazi u zgradu da pišne a Mica pošizi, zato ga redovno dočeka na ulazu :mrgreen: Stalno je grdim da se ponaša ko muškarača :lol:

Prvo, drago mi je što je Milica bolje. :) Da, lečenje te "site" jeste skuplje u odnosu na lečenje krupne stoke, prvo što njih treba obuzdati a to je opet malo teže od krave koja je vezana na kratko i ima ograničene pokrete, ili od krmače u uskom boksu, a drugo, ljubimci su luksuzna kategorija, pa makar bili i mešanci, pokupljeni sa ulice. :(

Tara, samo mogu da ti držim palčeve da sve ostane kako ste se dogovorile, da sa Gašom i Minjom sve bude u redu i da se lepo provedeš.

Samo da vam kažem, čitam redovno ali mi je najčešće teško da postujem, pošto ja više nemam nikakvu mačku u svom okruženju i teško da će je skorije biti. :( Uživajte sa svojim ljubimcima i čuvajte ih.

Samo da vam kažem, čitam redovno ali mi je najčešće teško da postujem, pošto ja više nemam nikakvu mačku u svom okruženju i teško da će je skorije biti. :( Uživajte sa svojim ljubimcima i čuvajte ih.
Nemaš mačku?! :huh::eek::dash:
Pa sad ćemo mi da te snabdemo! ;)
Evo komšijska je omacila 8, neće mi biti taško da ti ih donesem :hvala: - pa da uživaaaaaaš :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back