Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto kao moj macak!:) I on voli prvo da se mazi pa da jede, a ceo dan mu cinija stoji puna granula, tako da on sam odredjuje kad ce i koliko da jede, ali nije uopste debeo, naprotiv.
Kakve su mu sare na ledjima?

a obojen je kao i svi evropljani, kad me neko pita da ga opišem kažem kao one oko kontiša, samo što cicković ne jede slaninu, čajna mu smeta a parizer neće ako nije lepo isečen, mada najviše voli pseću hranu

Ubacis to u ves masinu i gotovo

2ypj6o8.jpg

Mi nikad nismo imali mace, ali baka i deka jesu, i imali su uvek po 2-3!
Vucko, pas, Cica i njen brat Tosa!
Kad se macka omaci, Vucko je pusti u svoju kucicu dokle god ne pocnu da izlaze sami!
Posle se svi premeste u kucicu svoje mame koju je moj deka napravio bas za njih!
Sedimo mi tako na terasi i vidimo na dnu placa penje se vevrica na drvenu banderu, trci po zici, za njom ide Tosa!
Na zalost obe mace je deka nasao tako sto je Cica usla u svoju kucicu i bila sva krvava, baka predpostavlja da ih je ubio komsija kome su smetale, jer su obe mace imale rupe po telu, a Tosa je umro u zbunju, isto tako nadjen!

Burence, šta se dešava sa trećom macom koja ti je došla i sa onom čupavom tufnom od psa što ti se svideo?

macu smo zadrzali :roll:
a sa dragim sam ovih dana u losim odnosima i kad sam mu spomenula kucu, samo je rekao: ne dolazi u obzir i tacka! :evil:
sad skupljam parice, pa ove dve zenkice moje da vodim na sterilizaciju
ma mom dragom je tesko palo kad su nam chupka pregazili i sad se tesko odlucuje na drugo, razumem ga donekle

ovo je komshinicin machak koji nam je uleteo kada smo se vracale iz shetnje....uleteo u lift,pa u stan.....to je njegov obichaj...dodje da zdere pa ode kuci...a debeo je ko slon..
sad kad se prejeo moze slobodno da nam izdlakavi krevet :lol:
snimila sam ga kako patrolira po kuhinji nadajuci se da ima jos klope,ali nije snimak spreman jos...postavicu link kasnije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back