mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam čuvala mačore ali nikada im nisam čistila uši niti su imali ikakve probleme sa ušima![]()
molim vas može li mi neko pomoći?trebalo bi da putujem za Milano 20.12. koja putnička agencija ili privatni autoprevoznik organizuje autobuski prevoz za Milano a pri tome dozvoljava i prevoz domaćih životinja.zvala sam Lastu ali oni već dve godine ne dozvoljavaju prevoz životinja.Zaboravila sam da kažem da krećemo iz Beograda i da je u pitanju mačka koju vodimo sa nama, koja bi imala sva potrebna dokumenta za put i ručni transporter za prenos životinja.Zahvalna za svaku informaciju jer sam baš očajna umesto da se radujem putovanju.![]()
Dobro,jel ima negde na netu da se skine priručnik "kako pravilno vršiti nuždu u prirodi u tri koraka -iskopaj,centriraj,zatrpaj".
Primetio sam da jedan moj mačoran ima problema sa centriranjem.Prvi put kad sam ga video,rekao sam sebi "pa dobro izletelo nakrivo" ,a onda kada sam video da to nije presedan već redovna pojava,zaključio sam da nešto treba da se uradi po tom pitanju.Naravno ne pada mi na pamet da poturam šaku i navodim otpadak ka krajnoj destinaciji . Mora da postoji neko humanije (po mene) rešenje.
Elem u čemu je problem.
Poglavica Belonose ima jednu lošu naviku kada je u pitanju olakšavanje u prirodi.Nađe neko mesto,rovari 10ak minuta dok ne iskopa neki bunar,onda čučne,ali ne iznad rupe nego 5 cm. pored i serne govance.E i onda, ko da ne primećuje da nije nacentrirao kako valja zatrpa rupu i mrtav ladan ode.I ne osvrne se.A govnance ostane da sija na ledini.А ja ga gledam i čudu se čudim...još samo fali da me,dok 'nako hladnokrvno napušta čučavac,ošine pogledom preko ramena kao da mi kazuje "jeli šta me gledaš,ajde pokupi to, ne sedi dokon".....nije da nije.
Mis'im stvarno......
A da....malu nuždu vrši sasvim normalno.
Imam ja predlog za ime... može Duljapa kad se naljutiš kažeš:''PIS Dulja!'' i onda jednačenje suglasnika po zvučnosti učini svoje
![]()
Dobro,jel ima negde na netu da se skine priručnik "kako pravilno vršiti nuždu u prirodi u tri koraka -iskopaj,centriraj,zatrpaj".
Primetio sam da jedan moj mačoran ima problema sa centriranjem.Prvi put kad sam ga video,rekao sam sebi "pa dobro izletelo nakrivo" ,a onda kada sam video da to nije presedan već redovna pojava,zaključio sam da nešto treba da se uradi po tom pitanju.Naravno ne pada mi na pamet da poturam šaku i navodim otpadak ka krajnoj destinaciji . Mora da postoji neko humanije (po mene) rešenje.
Elem u čemu je problem.
Poglavica Belonose ima jednu lošu naviku kada je u pitanju olakšavanje u prirodi.Nađe neko mesto,rovari 10ak minuta dok ne iskopa neki bunar,onda čučne,ali ne iznad rupe nego 5 cm. pored i serne govance.E i onda, ko da ne primećuje da nije nacentrirao kako valja zatrpa rupu i mrtav ladan ode.I ne osvrne se.A govnance ostane da sija na ledini.А ja ga gledam i čudu se čudim...još samo fali da me,dok 'nako hladnokrvno napušta čučavac,ošine pogledom preko ramena kao da mi kazuje "jeli šta me gledaš,ajde pokupi to, ne sedi dokon".....nije da nije.
Mis'im stvarno......
A da....malu nuždu vrši sasvim normalno.
Ma ovaj moj ne koristi ništa.Mulja nešto kolko da se nađe u posluKoliko je meni poznato mace zatrpavaju koristeći njuh a ne vid... e sad možda tvoja više voli da koristi vid nego njuh... mis'im ko još voli da njuši govance![]()
Za vreme zime vazduh je vise suv.Tako da dolazi do veceg naboja statickog elektriceta na macijem krznu.
od pre par dana ne mogu više ( ne smem ) Gigija da pomazim kao pre. Dva - tri puta mu predjem rukom od glave do dna ledja i sledeci put pri kontaktu drma struja.
A kada mu slučajno prstom dodirnem vrh uveta..e to zna i da zaboli![]()
...mene naravno...on nastavi da leži i ne reaguje.
Tada se čuje čak i kako pucne malo....
O.K. naelektrišu se dlake ali KAKO SE OVO NIJE DEŠAVALO NIKADA PRE !?!
ni sa drugim macama.
da li ima veze sa tkaninom na kojoj uglavnom leži ( jambolija )...?
Za vreme zime vazduh je vise suv.Tako da dolazi do veceg naboja statickog elektriceta na macijem krznu.