Novo stanje.
Juče smo im taj otok trljali rastvorom žalfije i neke kreme protiv uboda insekata i jutros im je on pukao! Sada imaju veliku krastu i stalno se ližu
Pošto nije prešlo na mačiće, verujem da nije ništa zarazno. Iskreno se nadam da je neki insekt (inače imamo tri smokve na koje se okomi roj pčela, a one se stalno tu motaju). Ne znam kako bi ih izolovali i lečili jer imaju šest malih mačića.
Ako Kitty ulovi nekog retkog insekta slobodno mi ga prosledi
Mi ih se ne bojimo, a meni trebaju da popunim insektarijum...
Juče smo im taj otok trljali rastvorom žalfije i neke kreme protiv uboda insekata i jutros im je on pukao! Sada imaju veliku krastu i stalno se ližu
Pošto nije prešlo na mačiće, verujem da nije ništa zarazno. Iskreno se nadam da je neki insekt (inače imamo tri smokve na koje se okomi roj pčela, a one se stalno tu motaju). Ne znam kako bi ih izolovali i lečili jer imaju šest malih mačića.Ako Kitty ulovi nekog retkog insekta slobodno mi ga prosledi

Moji su što se toga tiče dobri, Mirko samo preti da će da ode u komšiluk ako za večeru ne dobije još nešto osim granula. Malog sam razmazila, bučan je i dosadan, tek sam se uz njega uverila koliko sam u stvari Mirku pogodila ime, ali ništa strašno, kakvih mačaka ima.
Znam da si spominjala negde, ali se Ginger (? kako se bese zove, tako nekako
) zato i izvukao, te dosadne mace nadju nacin da prezive.
srce malo!