mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Mackari, sta kazete na ovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam jedno pitanjce, zasto se moja divna cica valja u prasini? Ispraksovala se da bezi napolje u sekundi moje nepaznje, hvala bogu pa ne izlazi na ulicu nego ode iza kuce. I cim kroci sa stepenica na beton ispred, prvo sto uradi, legne i uvalja se i tegli po betonu i prasincini. I onda dodje i legne mi na krevet.
Kad moze da se valja u prasini, moci ce i da bude brisana mokrim peskirom svaki dan. Uh, ovo mi je favorit. Samo fali negde prosirenje neko da moze malo i da dremne.

Kad izazivaju, i pogled im je takav, zenke jos imaju i nesto...
zavodnicko u ocima. Nekad stvarno markiraju a nekad stvarno izgleda da samo skupljaju prasinu.
Samo sto naravno nije ovolika kolicina prasine. Ali da uziva u tome, uziva...

Divno!![]()
Samo da vas pozdravimo i kažemo vam kako nam je lepo u novom domu sa Marinom i Jasenkom.
Pogledajte prilog 295176 Pogledajte prilog 295177 Pogledajte prilog 295178 Pogledajte prilog 295179 Pogledajte prilog 295180
Imamo i nova imena: Žujan i Sivka.
Na žalost, tek sam sad pročitala za peticiju a već je i zatvorena.
Bio je i na TV danas, bila je i madam Cici-Mici zbog koje će da robija.
Jedino mi nije jasno zašto drži macu na pragu, da je pusti u stan niko mu ne bi mogao ništa.
ja sam razumela da je bila ispred, a da je sad unutra... uglavnom, i da je ispred, razumem coveka jer u stanu ima vec 5 maca... ko zna kako i dal bi je prihvatile