alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
uuu kako je opasan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde?! ovi kod kojih ja vodim svoje zivotinje jesu strucni i pouzdani, do sada su se izvrsno pokazali, ali mi naplate i "dobar dan" kad udjem u ordinaciju! gospodja koja ih je preporucila i koja ima prepunu kucu zivotinja (aktivista), sto znaci da ih ceshce posecuje, mi je ispricala kako nikada nikakav popust nije uspela da izdejstvuje (o bilo cemu besplatnom da ne govorimo), a da iskustvo koje ima sa drugim veterinarima nije nista bolje.Veterinarski saveti su besplatni, dakle bez obzira imali dinara u džepu ili ne, pravac kod veterinara. Možete reći da novca nemate i veterinar će vam izaći u susret, makar da pregleda životinjicu i da vas posavetuje.![]()
Ti u bloku 23 zivis???
Da, vec skoro 30 godina. Poznato ti nesto o meni, iz mojih prica?
Cica-maca moje prijateljice za koji mesec slavi jubilarni rodjendan,cak dvadeseti i u odlicnoj je kondiciji.
Pa debele mace su najlepse
Ne verujem,Pajce da je ona i jednog misa ulovila,ona je kucna macka,sterilisana i nikad napolje nije isla.
Ne verujem,Pajce da je ona i jednog misa ulovila,ona je kucna macka,sterilisana i nikad napolje nije isla.