Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nama peć stoji odmah ispod prozora, i još kad je napolju sunce, dobije turbo solarijum, kad joj stavim ruku na krzno ono vrelo! :lol:
Elem, vidite ovaj vido, super mi je :)

:worth: Malac-genijalac! Ne znam je li mi sladji on ili onaj shelty, njegov cimer! :heart::heart:

Slatko sam se ismejala sad. Ovaj moj samo spava na poslu, redovno ga zaticem u magacinu kako kunja. :lol: A jel' morate da pazite kad napunite ves-masinu i spremite se da je ukljucite da ne uleti macka? Moja Maza (kod babe, kad sam bila klinka) je obozavala bubanj, bilo je par situacija kad je zamalo oprana.

:worth: Malac-genijalac! Ne znam je li mi sladji on ili onaj shelty, njegov cimer! :heart::heart:

Slatko sam se ismejala sad. Ovaj moj samo spava na poslu, redovno ga zaticem u magacinu kako kunja. :lol: A jel' morate da pazite kad napunite ves-masinu i spremite se da je ukljucite da ne uleti macka? Moja Maza (kod babe, kad sam bila klinka) je obozavala bubanj, bilo je par situacija kad je zamalo oprana.

Mi sreća imamo mašinu koja se puni odozgo :lol: A inače sam je jednom zatvorila u krevetu, ostavila podignut krevet dok mi se posteljina sunča, ona se uvukla, ja posle samo ubacila posteljinu i zatvorila... i sedim i oblačim se i čujem nešto lupa, pomislim ovaj komšija je prso... i osetim drma mi se krevet, ja otvorim, ona izleti brzinom svetlosti! :lol: Posle kad sam videla šta sam uradila počela da se tresem i da plačem kad sam skapirala šta sam od nje mogla da napravim.... palačinku :(

Kod nas je popularnija sušilica - ima veći bubanj!

296otpv.jpg

Lako je vama sa malim brojem maca, a ja svako veče moram da ih prebrojavam i isprozivam, pogotovu ako duže nisam kod kuće, nema šanse da znam 'gdi je koja:zcepanje:, a i vole da me ignorišu kao nepodobni "elemenat" u njihovom okruženju:zcepanje:

Jes' ne oseća sa ni naše, al' ga ne guramo drugima pod facu, kao naši pilići, meni to redovno rade, tek da mi stave do znanja šta su uradile( mislim, guza pod nos sa sve podignutim repom, a ja se udavim od "miomirisa",) ali njima je to normalno, pa valjda treba da bude i nama:)
Hahahaha, i ja sam primetila tako sto mi se vrtela po krilu u krug, dok se namestala da legne. I bas se zacudila, jer do sad nisam osetila. :)

Ovo je na kaku, ali nije strasno. Samo tog dana je bilo, onako, malo jace... :)
A sad, novootkrivena strast prema cetki za cesljanje :zcepanje: Samo kad je vidi, poludi, a onda krece da se mazi o nju i da je gricka...[/QUOTE
Blago tebi Ćiribu, samo ti se jedna "fali" "minulim delom", a kod mene je to tradicija:hahaha:, 'beš ga, ako ne umrem od smrada i povremenog proliva po pogrešnim mestima, ma živeću ko kornjača sa GALAPAGOSA, daleko bilo:mrgreen:]

Drugari, evo mene opet! Uzela da cetkam Milicu malopre (a nisam je cetkala sigurno poslednje 2-3 nedelje) kad imam sta i da vidim - perut! Ne linja se nista posebno, cak znatno manje nego u letnjem periodu, ali bas ima dosta peruti. Odem na net i vidim da moze da bude nedostatak omega 3 kiselina, ako se hrani suvom hranom (iako im ja dva puta dnevno dajem vlaznu hranu pored granula), i vidim i uplasim se da mogu da budu nekakve grinje, tzv. "hodajuca perut", koje mogu da napadnu i ljude. Pa sam se mnogo uplasila! Sta da radim, pomagajte, ima li neko iskustva slicnih!?? Mada, pregledala sam i Bubicu odmah, ona se ne peruta a kontam da su te grinje, i ona bi isto se perutala, zar ne? Dajte neki savet! :) :sad2:

Moze da bude bas zbog toga sto je nisi cesljala toliko dugo. Jer im je blizu korena dlake lojna zlezda koja luci masnocu.
Mada opet moze i da ukazuje na neku infekciju, alergiju ili prosto je dobila perut, kao i ljudi. Veterinar i srecno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back