- Poruka
- 6.496
Podrzavam !Arly, sve naše životinje su najbolje na svetum ende i kraj priče, ni psi ni mačke,nego naše zveri![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podrzavam !Arly, sve naše životinje su najbolje na svetum ende i kraj priče, ni psi ni mačke,nego naše zveri![]()

Nama peć stoji odmah ispod prozora, i još kad je napolju sunce, dobije turbo solarijum, kad joj stavim ruku na krzno ono vrelo!
Elem, vidite ovaj vido, super mi je
Malac-genijalac! Ne znam je li mi sladji on ili onaj shelty, njegov cimer! 

A jel' morate da pazite kad napunite ves-masinu i spremite se da je ukljucite da ne uleti macka? Moja Maza (kod babe, kad sam bila klinka) je obozavala bubanj, bilo je par situacija kad je zamalo oprana.Malac-genijalac! Ne znam je li mi sladji on ili onaj shelty, njegov cimer!
Slatko sam se ismejala sad. Ovaj moj samo spava na poslu, redovno ga zaticem u magacinu kako kunja.A jel' morate da pazite kad napunite ves-masinu i spremite se da je ukljucite da ne uleti macka? Moja Maza (kod babe, kad sam bila klinka) je obozavala bubanj, bilo je par situacija kad je zamalo oprana.
A inače sam je jednom zatvorila u krevetu, ostavila podignut krevet dok mi se posteljina sunča, ona se uvukla, ja posle samo ubacila posteljinu i zatvorila... i sedim i oblačim se i čujem nešto lupa, pomislim ovaj komšija je prso... i osetim drma mi se krevet, ja otvorim, ona izleti brzinom svetlosti!
Posle kad sam videla šta sam uradila počela da se tresem i da plačem kad sam skapirala šta sam od nje mogla da napravim.... palačinku 

Kod nas je popularnija sušilica - ima veći bubanj!
![]()

, a i vole da me ignorišu kao nepodobni "elemenat" u njihovom okruženju

Jes' ne oseća sa ni naše, al' ga ne guramo drugima pod facu, kao naši pilići, meni to redovno rade, tek da mi stave do znanja šta su uradile( mislim, guza pod nos sa sve podignutim repom, a ja se udavim od "miomirisa",) ali njima je to normalno, pa valjda treba da bude i namaAli se nije ni osecalo, do sad. Jede Hills-ove Optimal care granule.![]()

Hahahaha, i ja sam primetila tako sto mi se vrtela po krilu u krug, dok se namestala da legne. I bas se zacudila, jer do sad nisam osetila.Jes' ne oseća sa ni naše, al' ga ne guramo drugima pod facu, kao naši pilići, meni to redovno rade, tek da mi stave do znanja šta su uradile( mislim, guza pod nos sa sve podignutim repom, a ja se udavim od "miomirisa",) ali njima je to normalno, pa valjda treba da bude i nama![]()

E, pa onda, ako ja mogu da trpim moj "čopor", trpi i nju jadnu "jedinicu"Hahahaha, i ja sam primetila tako sto mi se vrtela po krilu u krug, dok se namestala da legne. I bas se zacudila, jer do sad nisam osetila.![]()
, sigurno ti je manje "miomirisa" od mene, šta se buniš

Samo kad je vidi, poludi, a onda krece da se mazi o nju i da je gricka...Ovo je na kaku, ali nije strasno. Samo tog dana je bilo, onako, malo jace...
A sad, novootkrivena strast prema cetki za cesljanjeSamo kad je vidi, poludi, a onda krece da se mazi o nju i da je gricka...[/QUOTE
Blago tebi Ćiribu, samo ti se jedna "fali" "minulim delom", a kod mene je to tradicija, 'beš ga, ako ne umrem od smrada i povremenog proliva po pogrešnim mestima, ma živeću ko kornjača sa GALAPAGOSA, daleko bilo
]

, da ih sad, sve, monumentalno izbacujem napolje, i one sa ulice i moje
, sem ako one mene ne izbace('ebi ga, mnogo su brojnije
)