Dubravka Duca
Početnik
- Poruka
- 11
aham...i to iz....?
znas, Duco nije sramota ne znati vec ne htjeti nauciti...: ))))))))
http://bs.wikipedia.org/wiki/Paraziti
http://www.pet-centar.hr/content/view/1714/43/
Hvala na savetu, da i ja nesto naucim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aham...i to iz....?
znas, Duco nije sramota ne znati vec ne htjeti nauciti...: ))))))))
http://bs.wikipedia.org/wiki/Paraziti
http://www.pet-centar.hr/content/view/1714/43/
Hvala na savetu, da i ja nesto naucim.
kapiram
mada, ovo sto je Kaja napisala sve stoji (ja se nesto istripovala da Cile vise ne ide vani...vjeorjatno zato
sto mi je nasa situacija mjerilo stvari...)
i garant je to, a ne neki egzoticni problem : )

Prvo kad smo se popodne igrale, peruška tj. onaj štap je ćušnuo po glavi kad se nije nadala i u roku od odmah je zbrisala na orman
Posle toga, spavala mi u krilu, ja gledala neki film, znači obe se ne pomeramo, i ja spustim ruku pored njenog repa ona se trgne cela
I sad kao vrhunac, igramo se sa laserom, ona se šunja, i uvek se isto igramo - malo se šunja, malo se gnjavimo, i ja krenula rukom i uhvatim je za guzicu a ona mukica odskičila pola metra i šištala u vazduhu 

sad me utesi malo.
medjutim ja sam Cilku nasla kad je imala oko 4-5 meseci i evo je sad, jos malo pa ce godinu i 5 meseci da napuni i tek je sad pocela to da radi... a sto je najgore, videla sam je jednom kako piski u kadu i nije pokusavala da zatrpa..... probacu za dve nedelje da je odvedem kod mojih a oni su u stanu i morace da koristi posip. pa ako i tad ne bude koristila-onda definitivno imamo ozbiljan problem...
Macumica danas ima neke tripovePrvo kad smo se popodne igrale, peruška tj. onaj štap je ćušnuo po glavi kad se nije nadala i u roku od odmah je zbrisala na orman
Posle toga, spavala mi u krilu, ja gledala neki film, znači obe se ne pomeramo, i ja spustim ruku pored njenog repa ona se trgne cela
I sad kao vrhunac, igramo se sa laserom, ona se šunja, i uvek se isto igramo - malo se šunja, malo se gnjavimo, i ja krenula rukom i uhvatim je za guzicu a ona mukica odskičila pola metra i šištala u vazduhu
Stvarno nemam pojma šta joj je danas i što je prepadnuta, ni sa čim ne mogu da povežem...![]()
a tripovi; Vuk neki dan isto tako; ko fol se isprepado
sav se nakostrijesio i gleda nas u cudu... : )))
mada, provjeri za svaki slucaj da nema neko bolno mjesto na zadnjim sapama, zadnjici...
jesu oni spretni, al znaju promasit pa se ugruvat ko i mi![]()
Ali nešto je pod stresom i nemam pojma zbog čega. Opet mi padne na pamet da možda čuje nešto što mi ne čujemo, ili oseća... Kao manja je imala običaj da sedne i gleda u zid, ne s namerom da čeka senku.... htela baba da zove popa Milorada 
I ona i ćebence, sve u tri lepe, crnjak što je i grimasu napravila ovako

Ma ceo dan je pratim, igra se, skače ko luda, lepo je kakila, čak je paradno sva srećna utrčala u kuću, to uvek radi kad kakiAli nešto je pod stresom i nemam pojma zbog čega. Opet mi padne na pamet da možda čuje nešto što mi ne čujemo, ili oseća... Kao manja je imala običaj da sedne i gleda u zid, ne s namerom da čeka senku.... htela baba da zove popa Milorada
A ovo, da znaju da se ugruvaju, pre neki dan je zaspala na peći i počela da pada izaI ona i ćebence, sve u tri lepe, crnjak što je i grimasu napravila ovako
![]()
![]()

Možda je nešto uplašilo. Jole tri dana nije htela napolje kada je na placu pored našeg krenula da se pravi zgrada. Evo i sada, čim dođu radnici (negde oko 7 ujutru), pređu u donji nivo kuće na kauč i tamo pajki. Jedno vreme se trzala na bilo kakav iznenadni zvuk.
Inače je istraumirana bila i kao mače, kada sam je usvojila. Maltretirali su je po komšiluku, jer se krila u automobilima (iznad gume), pa su debili palili auto da bi je oterali. I dan danas kad neko startuje auto, ona pobegne i sakrije se. Cicko mali.![]()

e, trebalo je ovo sad da vidite; Vuka (macak) usao kod tvorova
u kavez (kao i obicno) i Azumi (minijaturna tvorica) ga pojurila
on zamajukao, a Lora oma skace da ga brani...
zavrsna scena; Lora drzi macka koji joj lezi izmedju shapa
a Azumi ih gleda u cudu; realno, ona nema ni 300 grama : )))))))))
Još da nabaviš nekog hrčka ili tako neko pacovče i zurka 
Aahahahha mogu misliti koliko je tebi zezanje svaki danJoš da nabaviš nekog hrčka ili tako neko pacovče i zurka
![]()
a, ne , ne to bi bilo stvarno okrutno
Junior i Azumi bi ga pojeli
sa sve repitjem : (

Ahahaha kao sto kaze PUssy,tebi je bas zabavno sa njimae, trebalo je ovo sad da vidite; Vuka (macak) usao kod tvorova
u kavez (kao i obicno) i Azumi (minijaturna tvorica) ga pojurila
on zamajukao, a Lora oma skace da ga brani...
zavrsna scena; Lora drzi macka koji joj lezi izmedju shapa
a Azumi ih gleda u cudu; realno, ona nema ni 300 grama : )))))))))
..moram i ja da nabavim nesto tako da se beban zanima a i mi po kuci 
Meni Beban stalno dovodi goste=gustere...i kad ga izbacimo,stane na sred sobe i mjauce bar 15 min![]()
moja Cilka se tako uvek ponasa. Ja kontam da je kao mala imala dosta trauma i da se zato tako ponasa i da je zato jako plasljiva i stalno se trza od svega. Da se Macumici nije nesto desilo od cega se prepala..?Macumica danas ima neke tripovePrvo kad smo se popodne igrale, peruška tj. onaj štap je ćušnuo po glavi kad se nije nadala i u roku od odmah je zbrisala na orman
Stvarno nemam pojma šta joj je danas i što je prepadnuta, ni sa čim ne mogu da povežem...![]()
moja Cilka se tako uvek ponasa. Ja kontam da je kao mala imala dosta trauma i da se zato tako ponasa i da je zato jako plasljiva i stalno se trza od svega. Da se Macumici nije nesto desilo od cega se prepala..?

cile, nemam ideju kako da ga vratiš na posip, od koga se odvikao
probaj da tuš kabina stalno bude pod jakim mirisom npr onog sredstva za dezinfekciju, to mi jedino pada na pamet, moćda lupam ali ne znam šta drugo
val, znaš kako mi je drago što te vidim : D
pitala sam se pre neki dan špta se dešava, jeste li se preselili, kako su bilbo, fro, hera i slično
baš je nezgodno to sa psima, pomisliš konačno priroda, konačno sloboda i opet ne bude tako : (
.. i sovu
.. dakle, ovde je stvarno dosta netaknuta priroda.
.![]()
Jao, i vi meni mnogo nedostajete... ovde sam u velikoj gužvi oko sređivanja kuće, pa ne stižem preterano često da lovim Telenor sumanuti Internet signal.
S psima je i dalje ludnica. Videćemo da se bolje ogradimo što pre.
Kad budem bila u gradu (bolji Net signal) okačiću vam slike krznene gospode u prirodi.
E da, videla sam i lisicu.. i sovu
Sad ću da čitam dalje kako je Cilka rešila problem, a i vi ostali kako ste.
.Ne bi trebalo, bar ne da ja znam... mada, sve je trajalo taj jedan dan, sad je opet kul![]()

![]()
Jao, i vi meni mnogo nedostajete... ovde sam u velikoj gužvi oko sređivanja kuće, pa ne stižem preterano često da lovim Telenor sumanuti Internet signal.
S psima je i dalje ludnica. Videćemo da se bolje ogradimo što pre.
Kad budem bila u gradu (bolji Net signal) okačiću vam slike krznene gospode u prirodi.
E da, videla sam i lisicu.. i sovu
Sad ću da čitam dalje kako je Cilka rešila problem, a i vi ostali kako ste.

Jeeeej jedva cekamo slicice
Uzivaj u predivnoj prirodi i izolaciji sa svojim krznasima
Cilka i dalje ne koristi posip, ali videcemo uskoro kada je budem vodila kod mojih da li ce onda koristiti posip jer su oni u stanu i nece moci da izvoljeva i da ide napolje da obavlja nuzdu. Ako bude tamo koristila posip onda je samo razmazena. Ali bolje i da mi je razmazena nego da ima neki fizicki problem![]()
.