Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
EU u svetskim okvirima je totalno nebitna i samo budala moze da tezi clanstvu u uniji kojoj je namenjena sudbina Jugoslavije i raspad u krvi
Čim počistimo radikale i sns letimo u eu![]()
Oкачио си нам цијену пашке соли, реци ти нама колико је пашка јагњетина ових дана?Pogledajte prilog 1815717
Od danas svinjski papci u Konzumu samo 1.19 €.
Prema dosadašnjim vijestima i analizama, prve nove članice EU bit će Crna Gora i Albanija. Sva ostala učlanjivanja su neizvjesna, s time da je najveća neizvjesnost ona koja se tiče Srbije i Ukrajine.
Znači, nikada?Čim počistimo radikale i sns letimo u eu![]()

Da, ovaj naš pomogao svojima.Prema dosadašnjim vijestima i analizama, prve nove članice EU bit će Crna Gora i Albanija. Sva ostala učlanjivanja su neizvjesna, s time da je najveća neizvjesnost ona koja se tiče Srbije i Ukrajine.
Dzabe meso. Blago vama. Kod nas je skupo kao zlato, a kvalitet nije ni za dzabe.Pogledajte prilog 1815717
Od danas svinjski papci u Konzumu samo 1.19 €.
Zato junetina košta kao dragi kamen.Dzabe meso. Blago vama. Kod nas je skupo kao zlato, a kvalitet nije ni za dzabe.

To si lepo zaključio. SNS je neka fuzija demokratske stranke i radikala plus prilepski socijalisti. Cekamo sledećeg vladaoca da mu se svi priklone.Znači, nikada?![]()
i kusturica podigao andricgrad vodeci se ovim recima, ali kada je shvatio kome mora da se u bosni klanja rekao im hvala lepo prevaranti."
Али нека, мислио је он даље, ако се овде руши, негде се
гради. Има ваљда још негде мирних крајева и разумних људи
који знају за божји хатор. Ако је Бог дигао руке од ове несре-
ћне касабе на Дрини, није ваљда од целог света и све земље
што је под небом? Неће ни ови овако довека. Али ко зна? (Ох,
да му је мало дубље и мало више ваздуха удахнути!) Ко зна?
Може бити да ће се ова погана вера што све уређује, чисти,
преправља и дотерује да би одмах затим све прождрла и
порушила, раширити по целој земљи; можда ће од васцелог
божјег света направити пусто поље за своје бесмислено гра-
ђење и крвничко рушење, пашњак за своју незајажљиву глад и
несхватљиве прохтеве? Све може бити. Али једно не може: не
може бити да ће посве и заувек нестати великих и умних а
душевних људи који ће за божју љубав подизати трајне грађе-
вине, да би земља била лепша и човек на њој живео лакше и
боље. Кад би њих нестало, то би значило да ће и божја љубав
угаснути и нестати са света. То не може бити"
Završetak romana Na Drini ćuprija najbolje opisuje razarajuću učinak Zapada na svet. Sunovrat u dekadenciju na čelu sa neowokeovcima će završiti u ukrajinskim stepama.
Ovo sam govorio prije više od deset godina pa su mi se ljudi smijali kada sam izjavio da danas sve svinje izgledaju kao Victoria Beckham.Čvarci su danas usporedivi s najpoznatijim delicijama Slavonije, a trgovkinja Manda Brkić kaže da je danas cijena čvaraka i kulena ista. "Bilo je jeftino, a sad vam je to delicija upravo zato što više nema špeka jer su svinje - dijetalne".
Slanina, ključna za čvarke, danas je deficitarna. "Svinje nisu masne. Više su mesnate. Nije kao nekad, bile su pasmine svinja domaće i hranilo se od Božića do Božića", objašnjava Franjo Bačeković iz Kokinca.
Bla bla trućZato junetina košta kao dragi kamen.
O cijenama hrane u Italiji da ne pričam, to je ništa, ali su najamnine i režije visoke.
Inače, zbog ovih današnjih svinja manekenki, čvarci dođu skoro kao kulen ili pršut.
Meni 12 eura za kilu mesa nije malo, s obzirom da svinjski but i lopatica bez kosti idu po 2.99 do 3.50 €.
Nišza on nije podigao svojim parama, ali je hteo da uzme sve.i kusturica podigao andricgrad vodeci se ovim recima, ali kada je shvatio kome mora da se u bosni klanja rekao im hvala lepo prevaranti.
znao sam da ces to reciNišza on nije podigao svojim parama, ali je hteo da uzme sve.

Pusti priču! Za gradnju au potrebne pare. Sve su isprojektivale arhitekte. Kusturica je uložio 5000 maraka, a Vlada RS sve ostalo. Onda je kao menadžer napravio milionske dugove koje je vraćala Vlada. Ciganija žešća.znao sam da ces to reci
umetnici nista ne rade svojim parama, poenta nije u parama vec u duhu onoga sta je andric napisao i zasto je andricgrad i napravljen.
a kada politicka oligarhija davanje drzavnih para, znaci tudjih ne svojih, izjednaci sa obavezom umetnika na moralnoj im podrsci, tu umetnost ne zivi vec samo bljuvotina.