nensika
Primećen član
- Poruka
- 668
Gde ste drugari! Žao mi je što nemam više slobodnog vremena da se družim sa vama ali u svakom slučaju mislim na sve drage ljude sa ovoga foruma i na njihove mace!
Mi očekujemo mačiće,
Milica bi svakog dana trebalo da se okoti, pa s nestrpljanjem i strepnjom i ja iščekujem taj "događaj". Nadam se da ću imati vašu podršku i pomoć kada bude došlo vreme za udomljavanje mačića...
Pitanje - posle koliko vremena od porođaja mogu da je vodim na sterilizaciju? Da li treba da se čeka da prestane da doji ili to nema veze jedno s drugim? (žao mi je što je nisam ranije odnela na sterilizaciju...)
Bubica je ok, raste, vragolasta je i nemirna ali me zabrinjava što joj i dalje smrdi iz usta... Nekada primetim i da su joj desni crvene, negde pri korenu zuba, pa joj možda i krvare.... Šta bi to moglo da bude?
Puno pozdrava za sve!

Mi očekujemo mačiće,
Pitanje - posle koliko vremena od porođaja mogu da je vodim na sterilizaciju? Da li treba da se čeka da prestane da doji ili to nema veze jedno s drugim? (žao mi je što je nisam ranije odnela na sterilizaciju...)
Bubica je ok, raste, vragolasta je i nemirna ali me zabrinjava što joj i dalje smrdi iz usta... Nekada primetim i da su joj desni crvene, negde pri korenu zuba, pa joj možda i krvare.... Šta bi to moglo da bude?
Puno pozdrava za sve!