Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo sada gledam i za ljude nigde nisam našla 24h , ok najviše što je pisalo je najmanje 12 h, ali možda ima nekog razloga... nisam pametna ni ja... znam da ne može ništa da mu bude ako gladuje 24 h al mi je žao da ga izlažem bespotrebnim mukama... mada šta je tu je...

jaoo ja evo sa iscekivanjem cekam da dodje,reko je do 2 da ce doci,trebaju konce da mu skinu...danas sam imala budjenje u pola 6,igrali smo se,bio je ako se moze reci bolji nego inace ali sinoc je preterao...popeo se hiljadu puta na tv i ako mu kazem sidji on nista pa kad malo viknem on sidje pa posle minut opet se popne i tako u krug...

ja saskice mislim da to ide na bolje, njegovo ponasanje, nije drsticno bolej,ali bal je krenulo i to je nesto
mi gasu vodimo tek u 18h kod veta
al ljudi moji kako je on tuzno i zbunjeno gledao kroz staklena vrata od kuhinje kako minja jede a on ne moze,a ona kada ga je videla ostavila svoju hranu i krenula sapom da mu otvara vrata, i nece da jede bez njega
ona nije jela od juce popodne, pokusavala sam u toku noci da ih razdvojim,pa da joj dam, ma jok, cim vidi da ga nema pocne da mjauce da izadje iz kuhinje, jedva sam je naterala da jutros, dok je on spavao, malo nesto pojede al cim se on probudio i stvorio kod vrata ona je prestala...

ja saskice mislim da to ide na bolje, njegovo ponasanje, nije drsticno bolej,ali bal je krenulo i to je nesto
al ljudi moji kako je on tuzno i zbunjeno gledao kroz staklena vrata od kuhinje kako minja jede a on ne moze,a ona kada ga je videla ostavila svoju hranu i krenula sapom da mu otvara vrata, i nece da jede bez njega
ona nije jela od juce popodne, pokusavala sam u toku noci da ih razdvojim,pa da joj dam, ma jok, cim vidi da ga nema pocne da mjauce da izadje iz kuhinje, jedva sam je naterala da jutros, dok je on spavao, malo nesto pojede al cim se on probudio i stvorio kod vrata ona je prestala...

Jao duuuša, kako ona njega voli :heart::heart::heart:

:heart:,to je ono pravo,macke znaju mnogo bolje da se vole od nas ljudi...

ja sad stvarno ne znam kako ce mu sve to uraditi,uvek se otima i ispusta one zvuke da se ja mnogo potresem...:S,treba i vakciinu protiv besnila da primi ali videcemo da li ce sad ili na tamo :S

ja sad stvarno ne znam kako ce mu sve to uraditi,uvek se otima i ispusta one zvuke da se ja mnogo potresem...:S,treba i vakciinu protiv besnila da primi ali videcemo da li ce sad ili na tamo :S

saskice, a to su konci od kastracije?
moj vet je zagovornik toga da macke idu u vet stanicu jer su tamo mnogo mirnije i lakše je raditi sa njima i šta ti ja znam, mada meni je ranije uvek dolazio vet, nekako mi bilo lakše

saskice, a to su konci od kastracije?
moj vet je zagovornik toga da macke idu u vet stanicu jer su tamo mnogo mirnije i lakše je raditi sa njima i šta ti ja znam, mada meni je ranije uvek dolazio vet, nekako mi bilo lakše

Da od kastracije,ma moj macor je vec bio tamo u ordinaciji i uzasno se otimao i tamo i ovde,a ovako dodju veterinar i tehnicar i lepo odrade sve...tako su kad je doslo vreme za kastriranje dosli po njega i vratili ga,fini su...nego sad cu da ga spopadnem pitanjima:rtfm:

Evo bili su veterinari i oni kazu da je on prilicno agresivan i hiperaktivan,i nadaju se da nece biti takav kad se malo ugoji i kad prodje neko vreme,ali moguce je da ostane takav...primio je vakcinicu i dobili smo pasos :D,skinuli mu konce i sve je okej...

jaoo ja evo sa iscekivanjem cekam da dodje,reko je do 2 da ce doci,trebaju konce da mu skinu...danas sam imala budjenje u pola 6,igrali smo se,bio je ako se moze reci bolji nego inace ali sinoc je preterao...popeo se hiljadu puta na tv i ako mu kazem sidji on nista pa kad malo viknem on sidje pa posle minut opet se popne i tako u krug...

Ma ide to polako na bolje, polako ali ide. :super:

Dušica draga! :zaljubljena: Kako je ona dobra!

Evo bili su veterinari i oni kazu da je on prilicno agresivan i hiperaktivan,i nadaju se da nece biti takav kad se malo ugoji i kad prodje neko vreme,ali moguce je da ostane takav...primio je vakcinicu i dobili smo pasos :D,skinuli mu konce i sve je okej...

Ma srediće se sve, samo polako i strpljivo.

Sigurno je to glavni razlog nervoze ali postoji rizik da sad, tako ljut, reši da se ne vrati. Ne znam, ja bih sačekala još koji dan, vidiš da je krenuo da se popravlja, ništa nisi uradila ako mu sad popustiš. Ali na tebi je da prelomiš.

Danas je Mimi pregrizla kabl od punjaca za telefon, skroz ga je prekinula. Kabl je bio ukljucen u struju, ali na stekeru mi imamo prekidac pa je tu bilo iskljuceno, tako da nie bilo struje u kablu. Ja nisam ni primetila do sad, a sigurno ga je izgrizla dok sam ja cistila kupatilo. Jer da se ne bio ona tu motala sa hemikalijama ja sam zatorila vrata, a ona je sve vreme bila ispred mjaukala, i motala se tu, a tu je bio i punjac. Sad sam joj nabila taj kabl pod nos pa je malo izudarala po nosu, ali ne znam sta da radim. Sta ako prgrize neki kabl koji je stvarno ukljucen, ubice je struja. Da li postoji nesto cime mogu da namazem kablove nesto sto ce da joj smeta, miris ili nesto. Bas sam pobesnela sad, ne znam kako da resim to

došli smo od veta, vadjena mu je krv, noćas ili sutra ćemo znati više, što se bubrega i tih problema tiče, a za par nedelja ćemo onovo raditi i ultrazvuk i mokraću
on se baš teško oporavlja od anestezije, nekako mi je ovaj put najsporije,ali evo ga ošamućen skače na minju : I
hoće da jede ali mislim da bi trebalo da sačekam malo
što se poremećaja u ponašanju tiče vet kaže da može da bude metaboličkog karaktera, da ne veruje da je upala srednjeg uva jer bi mu bila konstantno proširena zenica... ostavio je i mogućnost epilepsije,mada kaće da je jako bitno da se kontroliše dalje, pa da ako se primeti ta pravilsnost, da se javlja npr jednom nedeljno da to nije dobro, da bi bilo dobro da ga tada pregleda jer šta god da je tada je jedino moguće videti raznoraznim analizama, kada "napad" prodje vrednosti se vraćaju u normalu i ne može znati šta je....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back