Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Uh..kad sam vadila krv Gandiju, nisu imali takve zahteve...to verovatno zavisi i od tipa analize.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno ne znam ...ja saskice mislim da to ide na bolje, njegovo ponasanje, nije drsticno bolej,ali bal je krenulo i to je nesto
mi gasu vodimo tek u 18h kod veta
al ljudi moji kako je on tuzno i zbunjeno gledao kroz staklena vrata od kuhinje kako minja jede a on ne moze,a ona kada ga je videla ostavila svoju hranu i krenula sapom da mu otvara vrata, i nece da jede bez njega
ona nije jela od juce popodne, pokusavala sam u toku noci da ih razdvojim,pa da joj dam, ma jok, cim vidi da ga nema pocne da mjauce da izadje iz kuhinje, jedva sam je naterala da jutros, dok je on spavao, malo nesto pojede al cim se on probudio i stvorio kod vrata ona je prestala...

ja saskice mislim da to ide na bolje, njegovo ponasanje, nije drsticno bolej,ali bal je krenulo i to je nesto
al ljudi moji kako je on tuzno i zbunjeno gledao kroz staklena vrata od kuhinje kako minja jede a on ne moze,a ona kada ga je videla ostavila svoju hranu i krenula sapom da mu otvara vrata, i nece da jede bez njega
ona nije jela od juce popodne, pokusavala sam u toku noci da ih razdvojim,pa da joj dam, ma jok, cim vidi da ga nema pocne da mjauce da izadje iz kuhinje, jedva sam je naterala da jutros, dok je on spavao, malo nesto pojede al cim se on probudio i stvorio kod vrata ona je prestala...
,to je ono pravo,macke znaju mnogo bolje da se vole od nas ljudi...ja saskice mislim da to ide na bolje, njegovo ponasanje, nije drsticno bolej,ali bal je krenulo i to je nesto
ja sad stvarno ne znam kako ce mu sve to uraditi,uvek se otima i ispusta one zvuke da se ja mnogo potresem...:S,treba i vakciinu protiv besnila da primi ali videcemo da li ce sad ili na tamo :S
saskice, a to su konci od kastracije?
moj vet je zagovornik toga da macke idu u vet stanicu jer su tamo mnogo mirnije i lakše je raditi sa njima i šta ti ja znam, mada meni je ranije uvek dolazio vet, nekako mi bilo lakše

spopadni i slobodno zapiši šta sve hoćeš da ga pitaš, tako je najbolje jer ja uvek ali uvek zaboravim nešto
jaoo ja evo sa iscekivanjem cekam da dodje,reko je do 2 da ce doci,trebaju konce da mu skinu...danas sam imala budjenje u pola 6,igrali smo se,bio je ako se moze reci bolji nego inace ali sinoc je preterao...popeo se hiljadu puta na tv i ako mu kazem sidji on nista pa kad malo viknem on sidje pa posle minut opet se popne i tako u krug...

ja saskice mislim da to ide na bolje, njegovo ponasanje, nije drsticno bolej,ali bal je krenulo i to je nesto
Kako je ona dobra!Evo bili su veterinari i oni kazu da je on prilicno agresivan i hiperaktivan,i nadaju se da nece biti takav kad se malo ugoji i kad prodje neko vreme,ali moguce je da ostane takav...primio je vakcinicu i dobili smo pasos,skinuli mu konce i sve je okej...
Ma ide to polako na bolje, polako ali ide.
Dušica draga!Kako je ona dobra!
Ma srediće se sve, samo polako i strpljivo.
Sigurno je to glavni razlog nervoze ali postoji rizik da sad, tako ljut, reši da se ne vrati. Ne znam, ja bih sačekala još koji dan, vidiš da je krenuo da se popravlja, ništa nisi uradila ako mu sad popustiš. Ali na tebi je da prelomiš.